Mikä on Sample2Box-lisäosa? Ja miten sitä käytetään? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Sample2Box on LabCollector lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat skannata suoraan putken/pullon viivakoodeja asettaakseen ne automaattisesti lautaselle/laatikkoon ja luodakseen vastaavat LabCollector tietueita pitäen samalla kirjaa niiden sijainnista LabCollector tietokanta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä laboratorioissa, joissa on suuri määrä fyysisiä näytteitä, jotka on järjestettävä ja seurattava.

Tietueet luodaan sitten kaikkiin LabCollector moduulit, jotka liittyvät tallennusjärjestelmään, kuten: plasmidit, näytteet, vasta-aineet jne. Ne voidaan myös luoda mukautetuille kenttiin, jos ne liittyvät tallennusjärjestelmään. Ole hyvä ja tarkista meidän Sample2Box manuaalinen lisätietoja.

Käyttää Sample2Box, käyttäjien on ensin määritettävä säilytyslaatikkonsa ja sijaintinsa sisällä LabCollector.

Vinkkejä/vinkkejä
Älä huoli, jos sisälle ei ole määritetty säilytyspaikkaa LabCollector, voit aina luoda uusia kautta Sample2Box (kuten alla olevassa KB:ssä selitetään).
.

Kun laatikot on asennettu, käyttäjät voivat alkaa lisätä niihin näytteitä. Tämä voidaan tehdä menemällä osoitteeseen Sample2Box lisäosalla.

Kun olet sisällä, saat seuraavan välilehden.

A: Huomaa, että oletuksena käyttäjät ohjataan "Uusi Box” -välilehti, joka tarjoaa 3 eri tilaa (kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa näkyy).

• 1) Valitse jo olemassa oleva laatikko: voit tehdä sen suodattamalla sen nimen tai skannaamalla sen viivakoodin. Tämän jälkeen voit valita täyttösuunnan (joko vaaka- tai pystysuora) ja lopuksi napsauttaa vahvistaa painiketta.

• A: Täällä voit skannata tarrasi. Ole hyvä ja älä unohda klikata enter vahvistamaan sen.
    • B: Käyttäjät voivat lisätä kullekin putkelle/pullolle vastaavan nimen. (Oletusarvoisesti nimi on viivakoodi, jos putkelle/pullolle ei annettu muuta nimeä).
    • C: Tässä voit valita datamoduulin, johon haluat syöttää injektiopullot/putket. Huomaa, että jos valitset "Näytteet” -moduulissa, voit määrittää näytetyypin.
Huomautuksia
Kaikki muut laatikon tiedot, kuten nimi, sijainti, laatikko jne. on jo täytetty, koska valitsit olemassa oleva laatikko.
.
  • 2) Luo uusi laatikko (mallin perusteella): valitse haluamasi laatikkomalli, sitten täyttösuunta (haluatpa sen olevan vaaka- tai pystysuora) ja napsauta vahvistaa. Kun olet valmis, saat seuraavan välilehden.

• 1: Valitse tietomoduuli: tässä voit valita moduulin, johon haluat syöttää tietosi. Tämä voi olla "näytteet"-moduuli tai mikä tahansa muu moduuli, kuten "Reagenssit ja tarvikkeet" tai "laitteet".
    • 2: Näytetyyppi kaikille: tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun valitset "Näytteet" tietomoduuliksi. Sen avulla voit valita haluamasi tyypin kaikille näytteille.
    • 3: Laatikon/kilven nimi/ID: Syötä laatikon/kilven nimi/tunnus. Huomaa, että voit myös skannata sen viivakoodin suoraan tähän kenttään.
    • 4: Varastointisijainti: Syötä paikka, jossa laatikko tai levy säilytetään.
    • 5: Laatikko ja sijainti laatikossa: voit määrittää, mikä laatikko ja paikka laatikossa, jossa laatikko tai lautanen säilytetään, voit myös jättää sen tyhjäksi valitsematta laatikkoa jättääksesi sen kellumaan.
    • 6: Laatikon/levyn tyyppi: voit valita haluatko laatikon (ritiläjakajalla) vai mikrolevy-/putkisarjan.
    • 7: Laatikon/levyn yleinen kuvaus: sinä voi antaa yleiskuvauksen laatikosta tai lautasesta, kuten lyhyen kommentin tai mitä tahansa erityispiirteitä, jotka haluat mainita.
    • 8: Omistaja: sinä on ilmoitettava laatikon tai levyn omistaja.
Vinkkejä/vinkkejä
Voit myös napsauttaa seuraavaa painiketta sijaitsee yllä olevan lomakkeen alapuolella, joka vie kartan automaattisesti CSV-tiedostoon.
.
  • 3) Luo oma laatikkomallisi: tehdäksesi niin, valitse rivien ja sarakkeiden lukumäärä ja huomaa, että se antaa sinulle automaattisesti tarvittavien kaivojen määrän (kuten alla olevassa esimerkissä näkyy).

Sitten sinun tarvitsee vain valita täyttösuunta (joko vaaka- tai pystysuora) ja klikata vahvistaa.

B: Kun napsautat "Suora skannaus", uusi välilehti tulee näkyviin (kuten alla olevassa kuvakaappauksessa).

Suoraskannaustilassa käyttäjät voivat skannata suoraan putken/pullon viivakoodeja asettaakseen ne automaattisesti lautaselle/laatikkoon ja luodakseen vastaavat LabCollector levyt whitin the Näytteet moduuli.

Voit aloittaa skannaamalla/syöttämällä laatikon viivakoodin/tunnuksen, jolloin vastaava laatikkokartta tulee näkyviin heti alle. Sitten voit aloittaa skannaamalla näytteiden viivakoodin ja valitsemalla niiden sijainnin laatikkokartassa.

Kun olet valmis, napsauta Päivitykset -painiketta, tietueesi lisätään sitten Näytteet moduuli.

C: Kun napsautat "Telineskannaus", uusi välilehti tulee näkyviin (kuten alla olevassa kuvakaappauksessa).

Telineskannaustilassa käyttäjät voivat käyttää telineskannausta luodakseen tietueita ja niiden laatikkokoordinaatteja muutamalla napsautuksella eri tallennusvaihtoehdoilla.

Huomautuksia
Ennen kuin käytät tätä tilaa, varmista, että kaikki telineen lukemiseen tarvittavat asetukset on tehty LabCollector tähän viittaamalla KB.

Kun olet valinnut skannerisi ja skannannut telineen, käytettävissä on erilaisia ​​​​vaihtoehtoja tietokannastasi riippuen, katso lisätietoja manuaalinen lisätietoja.

Ole varovainen huomautus
Jos telinettä ei ole koskaan skannattu ennen, sinun on määritettävä tallennuspaikka. Mutta jos laatikko on jo tietokannassasi, sinun tarvitsee vain valita tarvitsemasi putket, sitten moduuli, johon haluat tallentaa tietueet, sekä täyttää joitain lisäasetuksia tallennustilasta ja lopuksi ottaa valintasi käyttöön, katso meidän manuaalinen lisätietoja.