I-Collectorin yleiskatsaus - LabCollector

Huomautuksia
Tämä tietokanta on omistettu I-Collectorin vanhemmalle Windows-versiolle. Jos sinulla on uusin versio, käy seuraavassa osoitteessa KB.
.

I-Collector-sovellus auttaa integroimaan kaikki laboratoriolaitteet LabCollector LIMS ratkaisu. Automatisointi auttaa myös poistamaan virhealttiita toimenpiteitä siirtämällä tiedot automaattisesti koneeseen ja koneelta.
Laitteen integroimiseen on monia käyttötapoja LabCollector:

• Se lisää tehokkuutta laboratorion tuottavuutta poistamalla menettelyt, kuten manuaalinen tietojen syöttäminen.
  • Parantaa tietojen laatua ja eheyttä poistamalla transkriptiovirheet, jotka auttavat sinua noudattamaan sääntelyelimiä, kuten FDA:ta.
  • Se auttaa standardoimaan laboratorioprosesseja.
  • Se tarjoaa korkean tiedonsiirron.

Kun I-Collector on asennettu ja määritetty, sinulla on pääsy ohjelmistoon.
Jotkut kuvakaappaukset auttavat sinua navigoimaan I-Collectorissa. Kuvan vihreiden ruutujen sisällä olevat vaihtoehdot selitetään alla.

• Digitaalinen allekirjoitus (näkyy violetti nuoli yllä olevassa kuvassa)

Digitaalisen allekirjoitusominaisuuden avulla voit allekirjoittaa tulokset digitaalisesti, mikä auttaa sinua noudattamaan FDA:n määräyksiä (21 CFR, osa 11).

Näiden toimintojen avulla voit välittää tilauksia instrumenteille kaksisuuntaisesti.
Laitteet, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen viestinnän, voivat tuottaa ja lähettää tietoja tietyssä muodossa ja vastaanottaa tietoja LIMS-ohjelmistosta, kuten esim. LabCollector. Se tarjoaa mahdollisuuden määritellä tilausluettelo profiilin ja parametrien kanssa ja lähettää sen laitteeseen.

Kaksisuuntainen tiedonsiirto:

Tietojen, kuten tulosten, siirto väline  isäntä-PC.

Tietojen, kuten testitilausten, siirto isäntä-PC instrumentti.

Tämä vaihtoehto luo automaattisesti kaavioita QC-analyysiä varten näyteparametrien käyttöä varten.

Tämän vaihtoehdon avulla voit käyttää aktiviteettilokeja ja myös lähettää lokin sähköpostitse tarvittaessa tai pyydettäessä.

Tämän vaihtoehdon avulla voit ohjata instrumentin liitäntää. Se mahdollistaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten yhteyden nollauksen tai kuittauksen ja testitulosten pyytämisen.

Tämä vaihtoehto on yleensä harmaana. Se on toimiva, kun tietyntyyppinen instrumentti vaatii erityistä kokoonpanoa.

Tämä on kalenterivaihtoehto, jonka avulla voit tarkastella tuloksia päivämäärän mukaan.

Suodatinvaihtoehdon avulla voit lajitella ja etsiä tuloksia. Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, näkyviin tulee alla oleva ponnahdusikkuna, joka tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja etsiä näytteitä tunnuksella, nimellä, päivämäärällä, kommentilla tai näytteen tilalla (katso alla olevaa kuvaa nähdäksesi vaihtoehdot).

Tämä on "valitse kaikki" -vaihtoehto, jonka avulla voit valita kaikki nykyiset vaihtoehdot.

Se on muokkauspainike, jolla muokataan näytteiden nimiä, kommentteja tai demografisia tietoja (näyte-/potilastiedot, mukaan lukien näytetunnus, sukupuoli-ikä)

Tällä painikkeella voidaan poistaa ei-toivottuja tai tarpeettomia näytteitä.

Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää tulosten lähettämiseen manuaalisesti LabCollector tai LSM (Lab Service Management) -lisäosa.

Tätä painiketta voidaan käyttää tietojen muokkaamiseen.

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää instrumenteista vastaanotettuja kaavioita.