Kuinka luoda raportteja LSM:ssä? - LabCollector

← Kaikki aiheet

Jos olet testilaboratorio, testiraporttien tekeminen on olennainen osa jokapäiväistä työtäsi.
Lab Service Manager (LSM) -lisäosa LabCollector voit tehdä raporttimalleja.
Missä voit käyttää dynaamista kenttäosoitinta raporttiin täytettävien kenttien luomiseen.

Napsauta linkkiä nähdäksesi lisää tulos- ja laskumallit.

Raportin luomiseksi sinun on noudatettava näitä ohjeita.
1. Raportin luominen
2. Raportin linkittäminen testiin
3. raportin luominen

1. Raporttimallin luominen

Siirry LSM-lisäosaan.
Järjestelmänvalvoja -> Asetukset -> Raportit ja laskumallit
Voit luoda uuden mallin.
Voit muokata mallia Rich Text Editorilla, lisätä laboratoriosi tai instituuttisi logon ja luoda raportin haluamallasi tavalla.
 Jos sinulla on malli raportille Microsoft Wordissa, voit kopioida ja liittää sen suoraan painamalla ctrl+C + Ctrl+V.

Voit käyttää dynaamisia kenttiä raporttilomakkeen täyttämiseen, kuten esimerkiksi alla.
Dynaamiset kentät on korostettu keltaisella.

2. Raportin liittäminen testiin

Kun luot testin sisään Järjestelmänvalvoja -> Asetukset -> Testit, saat mahdollisuuden linkittää raportin kyseiseen testiin.
Esimerkiksi alla olevaan Virologian verikokeeseen tulosmalli voidaan lisätä.
Huomautus: sinulla on myös mahdollisuus linkittää käsittelymalli. Tämä on raportti, joka on luotu testin käsittelyparametrien perusteella (merkitty vihreällä nuolella)
Käsittelyparametrit olisivat ne, jotka vaaditaan testin suorittamisen aikana.
Esimerkiksi RT-PCR:ssä prosessointiparametri voisi olla sen tarkistaminen, onko cDNA puhdasta vai ei (yleensä suhteen 260/280 tulisi olla 1.8). TAI
Potilaan näytteestä uutettu RNA on puhdasta tai ei, mikä tarkoittaa, että suhteen 260/280 tulisi olla 2.0.

3. Raportin luominen

Kun työlistalla oleva työ on suoritettu ja valmis.
Mene Työlista -> Suodatin -> Työn tila -> Kaikki tai Valmis

Valmiiden töiden luettelo tulee näkyviin alla olevan kaltaisena.

Siirry työhön, josta haluat luoda raportin. Klikkaa Valinnat -> Raportti

Voit joko luoda raportistasi CSV-tiedoston ja lähettää sen suoraan sähköpostitse (sähköposti, jota varten annoit Järjestelmänvalvoja -> Yhteystiedot -> Pyyjät.) tai luo raportista pdf-tiedosto.
Jos valitset pdf-vaihtoehdon, avautuu uusi sivu raportin pdf-muodolla. Esimerkiksi kuten alla.