Kuinka käyttää tekstieditoria raporttimallin luomiseen LSM:ssä? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Lab Service Manager (LSM) -lisäosa on täydellinen sovellus palvelun ydin- ja testilaboratorioihin.

Voit lukea lisää LSM blogissamme. Pyynnön esittäjät (näytteitä keräävät klinikat tai laitokset) voivat lähettää tilauksia palvelun testilaboratorioihin testaamaan näytteitä käyttämällä LabCollector lisäosa. Voit luoda erilaisia ​​​​parametreja töille (testitilaukset), näytetiedoista, testeistä (protokolla, reagenssit, laitteet, syöttö-/käsittely-/tulosparametrit) ja konfiguroida työsi tarpeidesi mukaan. Voit myös luoda malleja raporteillesi, kuten tuloksille, laskuille, alkuperäketjulle (CoC).

* Katso KB nähdäksesi kuinka aloittaa LSM-lisäosalla.

Seuraa alla olevia ohjeita luodaksesi: -

1. Raportoi LSM-mallin muokkausvaihtoehdot

2. Raportoi testitulokset

3. Raportti laskua varten

4. Raportti CoC:lle

1. Raportoi LSM-mallin muokkausvaihtoehdot

• Luo raporttimalli LSM-lisäosaan siirtymällä osoitteeseen ADMIN -> ASETUKSET -> RAPORTTI- JA LASKUPALLI -> LUO UUSI MALLI
    • Voit luoda mallin käyttämällä alla olevia vaihtoehtoja.
    Se on "Kumoa" (Ctrl+Z) ja "Redo" -vaihtoehto (Ctrl+Z).
    Se on "leikkaus"-vaihtoehto, sama kuin Ctrl+V. Tämä vaihtoehto on harmaana ja on aktiivinen vain, kun valitset tekstin.
    Se on "kopioi"-vaihtoehto, sama kuin Ctrl+C. Tämä vaihtoehto on harmaana ja on aktiivinen vain, kun valitset tekstin.
    Se on "kopioi"-vaihtoehto, sama kuin Ctrl+C.
    Se on "kopioi pelkkänä tekstinä" -vaihtoehto, sama kuin Ctrl+Shift+V.
    Se on "liitä sanasta", mikä tarkoittaa, että teksti on samassa muodossa kuin Word-asiakirjassa.
    Lisää väriä tekstiin.
    Tekstin korostaminen tai taustavärin lisääminen tekstiin.
    Lihavoida tekstiä.
    Tekstin kursivoitu.
    Tekstin alleviivaus.
    Tekstin yliviivaamiseksi.
    Tekstin tekeminen alaindeksiksi.
    Tekstin tekeminen yläindeksiksi.
    Voit valita tekstisi fontin.
    Tekstin koon muuttaminen.
    Tekstin sijainnin järjestäminen. Sama kuin Microsoft Word.
    Erikoissymbolin lisääminen.
    Luettelomerkkien lisääminen tekstiin numeroiden tai pisteiden muodossa.
    Taulukoiden luomiseen.

Jos käyttäjien on tuotava taulukoita, he voivat kopioida/liitä, mutta emme suosittele sitä. On parempi luoda uusi ja täyttää tulokset manuaalisesti. Paina työkalupalkin taulukkopainiketta. Avautuvassa Taulukon ominaisuudet -valintaikkunassa voit määrittää kokoonpanoasetuksia, jotka määrittävät taulukon koon, sen näyttöominaisuudet tai muut lisäominaisuudet.

Alla on yleiskatsaus kaikista Taulukon ominaisuudet -välilehden elementeistä:
    • Rivit – taulukon rivien määrä (pakollinen).
    • Sarakkeet – taulukon sarakkeiden lukumäärä (pakollinen).
    • Leveys – taulukon leveys pikseleinä tai prosentteina. Kun annat leveyden prosenttiarvona, voit määrittää taulukon osuuden muokkausalueesta.
    • Korkeus – taulukon korkeus pikseleinä.
    • Otsikot – pudotusvalikko, joka muotoilee tietyt taulukon solut otsikoiksi, jolloin niihin sovelletaan erityismuotoilua. Voit käyttää otsikon muotoilua ensimmäiselle riville, ensimmäiselle sarakkeelle tai molemmille.
    • Reunuksen koko – taulukon reunuksen paksuus pikseleinä.
    • Tasaus – taulukon tasaus sivulla. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä: Vasen, Keski, Oikea.
    • Soluväli – yksittäisten solujen sekä solujen ja taulukon reunojen välinen tila pikseleinä.
    • Solun täyttö – solun reunan ja sen sisällön välinen tila pikseleinä.
    • Otsikko – taulukon otsikko, joka näkyy sen päällä.
    • Yhteenveto – yhteenveto taulukon sisällöstä, joka on saatavilla apuvälineille, kuten näytönlukulaitteille.

Huomautus: 1 pikseli (px) on suunnilleen 0.30 millimetriä (mm).

Luodaksesi div-säilön (HTML), jonka avulla voit lisätä luokkia tekstiin.

Voit antaa erilaisia ​​tyylejä raportin elementeille, kuten taulukoille, kuville, sarakkeille jne. html:n avulla. Aloittelijat, katso tämä linkkiä kuinka käyttää html:ää.

Lisää linkki tekstiin tai poista linkki tekstistä.
    Tämän vaihtoehdon avulla voit ladata ja muokata kuvaa eri vaihtoehdoilla. Kun napsautat kuvaketta, saat tämän ponnahdusikkunan.
    *HSpace on kuvan lähellä oleva vaakasuora tila
    *VSpace on pystysuora tila kuvan lähellä
    Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä kuvan sisältöosaan.
    o tee esikatselu siitä, miltä sisältösi näyttää. Napsauttamalla tätä avautuu toinen sivu, jolla näkyy kirjoittamasi sisältö.
    LSM käyttää HTML-muokkausta, joten by katsomassa sivua HTML or lähdekoodi, näet kuinka sivun elementtejä käsitellään sekä polut sivun kuviin tai muihin ominaisuuksiin.

Voit antaa erilaisia ​​tyylejä raportin elementeille, kuten taulukoille, kuville, sarakkeille jne. html:n avulla. Aloittelijat, katso tämä linkkiä kuinka käyttää html:ää.

Voit maksimoida näkymän tekstieditorin.
    CKEditor on WYSIWYG-rikastekstieditori, joka mahdollistaa sisällön kirjoittamisen suoraan verkkosivuille tai verkkosovelluksiin.

2. Raportoi testitulokset

3. Raportti laskuja varten

4. Raportti CoC:ille (Chain of Custody)