Viivakooditulostimen yhteyden aikakatkaisu - LabCollector

← Kaikki aiheet

Viivakoodin tulostaminen antaa virheilmoituksen yhteyden aikakatkaisusta.

Jos viivakooditulostimesi antaa tämän virheen, saatat joutua tarkistamaan tulostimen IP-osoitteen. Määritä tulostimen IP-osoite. Windowsissa: käytä 'ipconfig'-komentoa (win+R >> cmd >> ipconfig)

Olet ehkä kytkenyt tulostimen tietokoneeseen, johon ei ole asennettu tulostinpalvelinapuohjelmaa.

Tulostimen IP-osoite on ehkä asetettava LabCollector>>Asennus>>Tarratulostimet.