Kuinka käsitellä levyjä näytevastaanottolisäosassa? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Testilaboratorioissa, jotka vastaanottavat 100 näytettä päivässä, he voivat käyttää näytteenotto-lisäosaamme avatakseen pakkauksen nopeasti ja levyttääkseen näytteet. Laboratorioille, jotka vaativat näytteen laaduntarkistuksia (QC) ennen niiden lähettämistä testeihin, näytteen vastaanottava lisäosa on paras vaihtoehto.

Noudata alla olevia vaiheita käsitelläksesi levy näytteen vastaanottavassa lisäosassa:-

1. Luo tai skannaa uusi pakkaus ja levytä näytteet

2. Levyjen käsittely ja tila

• Täyte
  • QC:tä odotellessa
  • QC epäonnistui
  • Valmiit
  • Työnkulku aloitettu

3. Kaikki levyn vaihtoehdot

1. Luo tai skannaa uusi pakkaus ja levytä näytteet

2. Levyjen käsittely ja tila

– Täyttö

• Kun olet luonut pakkauksen ja levyttänyt näytteet ja tallentanut sen, näet tämän levyn täyttötilassa.
  • Kun napsautat levyn käsittelyä, se pyytää sinua valitsemaan, mistä paketista haluat purkaa levyn.
    Tämä johtuu siitä, että voit saada useita paketteja projektiin. Kun haluat laittaa näytteet lautasen täyteen, voit valita haluamasi näytteet paketista.
  • Kun olet valinnut paketin, napsautat ok, näet alla ponnahdusikkunan, jossa sinun on skannattu paketti tai syötettävä viivakoodinumero manuaalisesti.
    Jos haluat tarkistaa viivakoodin numeron manuaalisesti, siirry näytteen vastaanottavan lisäosan kotisivulle ja napsauta valitsemasi paketin nimen vieressä olevaa viivakoodia nähdäksesi koodin.
    Esimerkiksi, kuten alla, syötä viivakoodi ja avaa kilpi.
  • Voit levyttää näytteet alla olevan mukaisesti
  • Kun olet tallentanut, voit valita viimeistelylevyn.

– QC:tä odotellessa

• Kun napsautat viimeistelylevyä, näet alla odottamassa QC-tilaa.
  • Kun olet napsauttanut vaihtoehdon näet alla olevan sivun, jolla voit suorittaa 1. Laaduntarkastus (QC) jokaiselle näytteelle ja tallenna levyn eteneminen.
  • 1. Voit valita näytteet, jotka eivät sovellu laadunvalvontaan, ja napsauta pos.fail. Nämä näytteet muuttuvat punaisiksi laatikossa.
  • 2. Voit nollata levyn etenemisen, kun kaikki QC epäonnistuneet näytteet ovat hyviä. Tämä poistaa kaiken punaisen värin laadunvalvonta epäonnistuneista näytteistä.
  • 3. Jos valitset vaihtoehdot fix plate, se poistaa kaikki QC-epäonnistuneet näytteet levyltä. Voit jälleen lisätä näytteet, kun ne läpäisevät laadunvalvontatarkastuksen.
  • 4. Täällä voit muodostaa yhteyden telineskanneriin skannataksesi levysi. (Telineskannerit voidaan määrittää sisään ADMIN -> SETUP -> RACK-SKANNERIT)

– QC epäonnistui

• 5. Jos valitset "Reject QC" koko levylle, koko levy siirtyy "QC failed" -tilaan.
    Esimerkiksi kuten alla.

– Valmis

• 6. Kun olet suorittanut laadunvalvontatarkastuksen ja kaikki on kunnossa, voit napsauttaa levyn suoraa validointia.
    - Lautasi näkyy nyt valmiina.

– Työnkulku aloitettu

• Kun napsautat "aloita työnkulku" vaihtoehto. näet levyn työnkulun aloitustilan alla.
    Esimerkiksi kuten alla.

3. Kaikki vaihtoehdot levylle

• Näet vaihtoehdot kaikkien levyjen vieressä.
  • Jotkut näistä vaihtoehdoista näkyvät harmaina levyn tilan mukaan.
  • 1. Tämän vaihtoehdon avulla voit avata ja käsitellä levyn.
  • 2. Tämän vaihtoehdon avulla voit suorittaa laadunvalvontatarkastuksen levylle.
  • 3. Sen viivakoodivaihtoehto luoda viivakoodi levyllesi.
  • 4. Haku avaa levyn laatikkonäkymän uuteen välilehteen, josta voit etsiä näytettä.
  • 5. Suppilokuvake vie sinut kohtaan putkilajittelija lisäosa joka auttaa sinua lajittelemaan putkinäytteitä.
  • 6. Tämä on linkkivaihtoehto, joka avaa tallennusselaimen, jossa voit kopioida levyn tallennusselaimessa.
  • 7. Tämä vaihtoehto lataa levynäytteet LSM:ään. * Tarkista meidän KB päällä kuinka linkittää ja käsitellä näytteitä näytteiden vastaanottamisessa ja LSM-lisäosassa
  • 8. Tämä vaihtoehto tallentaa levyn muistiin lisätoimintoja varten LabCollector.
  • 9. Tämä vaihtoehto yhdistää sinut työnkulun lisäosa of LabCollector.