Tuo ja hallitse reagenssit ja tarvikkeet V5.3 ja uudemmat - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Tämä tietokanta on tarkoitettu pääasiassa vuoden ensimmäisille päiville LabCollector käytä, kun sinun on tuotava edellinen tietokantasi LabCollector. Sitä voidaan käyttää kaikille tallennustiedoille, ei vain reagensseille ja tarvikkeille.

Käytettävissä KAIKILLE käyttäjille paitsi käyttäjä- ja vierailijatason käyttöoikeuksille

1. vaihe: Tuo tietosi

Alle Järjestelmänvalvoja > Tiedot > TuoValitse Reagenssit ja tarvikkeet moduuli.

Valmistaudu LabCollector tietokanta. Ennen tietojen tuontia sinun on määritettävä tiedot tuotava moduuli luomalla tarvitsemasi kentät ja lisäämällä mahdollisia arvoja tarvittaessa. Katso meidän KB-Muokattu kenttä saadaksesi lisätietoja mukautettujen kenttien luomisesta.
Varmista, että PHP:lläsi on korotettu rajoituksia: max_input_vars = 10000 tai enemmän (katso KB-tuo suuria tiedostoja).

1. Järjestä tiedostosi niin, että siinä on kaikki tuotavat kentät. Ensimmäinen rivi vastaa kenttien nimiä. Kenttä sarakkeelta.

Tuodut tiedot TÄYTYY SISÄLTÄÄ liittyvät kentät nimi. Tallenna tämä tiedosto sisään txt (välilehti) tai CSV (pilkku tai puolipiste erottimena).
Lisätietoja tietojen tuomisesta on osoitteessa KB-tuo tietosi.

2. Lataa tiedosto tai kopioi/liitä tuotavat rivit AINA siten, että ensimmäinen rivi vastaa kenttien nimiä.

3. Valitse kentän erotin

4. Tarkista tietosi ennen kuin valitset vahvistuksen. Voit hylätä tuonnin, jos siinä on virhe.

Tuo riski- ja turvallisuustietosi noudattamalla näitä ohjeita:

Tunnisteet (jo molemmissa CSV-tiedostoissa tarjoaa LabCollector):

• Legendat:

Syttyvyys,Terveys,Epästabiilisuus/Reaktiivisuus,Erityisilmoitus,GHS-piktogrammit,GHS-vaaralausekkeet,GHS-turvalausekkeet,Maakohtaiset vaaralausekkeet,Sigma MSDS Link

• Tietokannan nimet:

syttyvyys,terveys,epästabiilisuus_reaktiivisuus,erityinen_ilmoitus,ghs_piktogrammit,ghs_hazard_statements,ghs_preautionary_statements,country_specific_hazard_statements,sigma_msds_link
Huomautus: Henkilökohtaisia ​​suojauspiktogrammeja ei voi tuoda. Ne on valittava jokaisesta tietueesta erikseen.

ARVOT:
Jokaiselle riskille tai kuvakkeelle on kolme hyväksyttyä arvoa:
– RISKIKOODI (esimerkki “0” tai “SGH03”)
– RISKIN KUVAUS (esimerkki "Ei pala" tai "Hapettavat nesteet")
– RISKIKOODI:RISKIN KUVAUS (esimerkki “0:Will Not Burn” tai “SGH03:Oxidizing Liquids”)

Jokainen samojen kenttien arvot on erotettava |-merkillä (CTRL+ALT+6) kuten:

Suosittelemme käyttämään vain RISKIKOODIA välttäen tekstivirheitä ja erottimia, jotka saattavat katkaista tuonnin. Saadaksesi täydellisen riskikoodien vastaavuuden, katso KB-riskikoodit.

MSDS-linkin tuontia varten muoto on: TUOTENUMERO|MERKKI, (tässä muutamia esimerkkejä: "32305|SIGMA","50412|SIGMA-ALDRICH","78913|MERCK-MILLIPORE","60475|TERMO-FISCHER-TIETEELLINEN").

Huomautuksia
SIGMA ja SIGMA-ALDRICH tarjoavat tuotteita omalla tuotenimellään sekä muilla tuotenimillä. Joitakin suosittuja tuotemerkkejä, jotka ovat saatavilla SIGMA:n kautta, ovat mm Fluka, Supelcoja Riedel-de Haën. Samalla lailla, MERCK-MILLIPORE tarjoaa tuotteita alla milliporesuodattimen, Milli-Qja Biochrom merkkejä mm. THERMO-FISCHER-SCIENTIFIC tarjoaa myös erilaisia ​​merkkejä, kuten Fisher Scientific, Thermo Scientificja Puhkaista.
Saatavilla on myös muita merkkejä, kuten: SIGALD, SAFC-SUPELCO-MILLIPORE, HONEYWELL, ROCK ja TERMO-FISCHER-ALFA.
.

2. vaihe: Hallitse turvallisuusriskejä

Jokainen reagenssitietue on linkitetty välilehteen Näytä riski- ja turvallisuustiedot .
Kun lisäät uuden tietueen tai muokkaat olemassa olevaa tietuetta, sinulla on pääsy Riski- ja turvallisuusasetuksiin.

Kategorioita on 3:

1. NFPA-luokitus. Valitse oikea numero kustakin valintaluettelosta.
  2. GHS-luokitus. Valitse oikeat varoitusmerkit ja sitten vaara- ja turvalausekkeet. Jos haluat valita useamman kuin yhden lauseen, pysy CTRL-näppäin aktiivisena.
  3. Lisää Sigma käyttöturvallisuustiedote linkki syöttämällä tuotenumero ja valitsemalla tuotemerkki luettelosta ja käyttämällä sitten Test Link -painiketta. Jos käyttöturvallisuustiedote on olemassa, linkki tallennetaan automaattisesti.

Tulos välilehdellä:

Voit lisätä mukautettuja kenttiä Riski ja turvallisuus -osioon. Lisätietoja mukautetuista kentistä saat lukemalla KB-luo mukautettuja kenttiä (5.2v).

3. vaihe: Hallitse tonttejasi (Lisätietoja: KB - hallitse reagenssieriäsi)

Viimeinen vaihe on tonttisi määritteleminen. Sinulla on kaksi mahdollisuutta.

• Avaa kunkin reagenssin välilehti Näytä erät  ja Lisää uusi erä (1). Täytä lomake ja valitse tallennustila, jos se on määritetty aiemmin. Kun luot tontiasi ennen varastopaikan lisäämistä, sinun tarvitsee vain muokata säilytyspaikkaa (2).

• Jos sinulla on jo tietokanta erien hallintaan, käytä Tuo eräerät vaihtoehto kohdassa JÄRJESTELMÄNVALVOJA > Tallennus. Muotoile Excel-tiedosto kuten kohdassa (1). Päivämäärän muoto on vvvv-kk-pp. Jos sinulla on jo tallennusviivakoodeja tai tunnuksia, valitse vaihtoehto ja lisää tämä sarake ensimmäiseksi tiedostoosi (2). Valitse tiedosto ja valitse oikea vaihtoehto (3).