Kuinka konfiguroida ja käyttää ELNDocSend-sovellus LabCollector? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

ELNDocSend-mobiilisovellus antaa sinulle enemmän liikkuvuutta ja tarjoaa sinulle helpomman tavan muodostaa yhteys Electronic Lab Notebookiin (ELN) lisäosaa LabCollector LIMS-ratkaisu.

Mobiilisovelluksen avulla voit nyt muodostaa yhteyden ELN lisäosa milloin ja mistä tahansa. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden lisätä muistiinpanoja, tietoja, kuvia jne ELN lisäosa käyttämällä vain ELNDocSend-sovellus.

Voit skannata sivuja, kuvia, muistiin kirjoittamiasi ideoita tai kaikkea, mikä on sinulle tärkeää ELN.

Voit käyttää ELNDocSend-mobiilisovellus, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Lataa mobiilisovellus Google Play Kaupasta

2. Määritä API-asetukset sisään LabCollector Verkkopalvelu

3. Määritä asetukset ELNDocSend

4. Käytä ELNDocSend

1. Lataa mobiilisovellus Google Play -kaupasta

• Siirry Google Play -kauppasovellukseen ja etsi LabCollector, näet luettelon kaikista mobiilisovelluksista, jotka on kehittänyt LabCollector.
  • Valitse ELNDocSend ja asenna se matkapuhelimeesi.

• Kun se on asennettu, se näkyy aloitusnäytössäsi tai sovellusgalleriasi.

2. Määritä API-asetukset LabCollector Verkkopalvelu

• Seuraavaa vaihetta varten määrität ELNDocSend, sinun on määritettävä API (Application Programming Interface) -asetukset LabCollector ensimmäinen.
  • Kirjaudu LabCollector tietokoneellasi ja siirry kohtaan ADMIN -> MUUT -> SETUP -> VERKKOPALVELUJEN API.
  • Täällä sinun on määritettävä uusi sovellus, jotta voit tehdä niin, sinun on määritettävä kaikki tarvittavat asetukset, jotka auttavat sinua määrittämään ELNDocSend.
Huomautuksia
Aluksi kentät ovat tyhjiä, sinun on määritettävä asetukset tarpeidesi mukaan. Alla on esimerkki lomakkeesta, joka on jo täytetty.

Jokainen yllä olevan kuvan numero vastaa seuraavaa vaihetta:

1. Voit nimetä API-palvelusi haluamallasi tavalla. Yllä olevassa esimerkissä lisäsimme sovelluksen nimen.
  2. Täällä sinun on valittava moduulit, jotka haluat yhdistää ELNDocSend-sovellus.
Huomautuksia
Moduulit ovat niitä, jotka ovat sisällä LabCollector, mutta koska meidän on yhdistettävä sovellus ELN, joka itsessään on lisäosa, olemme siksi valinneet lisäosakategorian vieressä olevan valintaruudun (katso keltaisella korostettua osaa kuvasta).

...... ..3. Voit lisätä tähän sen henkilön nimen, joka on vastuussa tästä API:sta (voit valita hänet avattavasta luettelosta).

Vinkkejä/vinkkejä
Nämä operaattorit ovat laboratorion jäseniä, jotka voidaan lisätä siirtymällä kohtaan ADMIN -> KÄYTTÄJÄT JA HENKILÖSTÖ -> HALLINNOI KÄYTTÄJÄT.

...... ..4. IP Restriction on sinun valittavissasi, haluatko rajoittaa tai antaa pääsyn tiettyihin IP-osoitteisiin.

Vinkkejä/vinkkejä
Voit hallita IP-osoitteita, joihin voit siirtyä ADMIN -> KÄYTTÄJÄT JA HENKILÖSTÖ -> HALLINTA VALTUUTETTUJA IP-osoitteita.

Jos valitset "kyllä" ja tallennat API-asetukset, se pyytää sinua lisäämään IP-osoitteen alla olevan kuvan mukaisesti.

......5. Kun olet täyttänyt kaikki kentät ja valinnut kaikki vaihtoehdot, voit nyt napsauttaa "Lisää" -painiketta.

• Kun lisäät API:n, luodaan tunnus, jota sinun on käytettävä myöhemmin ELNDocSend-sovelluksen asetukset.
  • Voit joko kopioida tunnuksen ja lähettää sen itsellesi tekstiviestinä tai sähköpostina, tai voit skannata 2D-viivakoodin ELNDocSend-sovellus puhelimessasi (löydät yksityiskohtaisen selityksen alla olevasta kolmannesta osiosta), tai voit myös tulostaa tunnuksen napsauttamalla viivakoodivaihtoehtoa.

Huomautuksia

Tämä API-asetus yhdistää ELNDocLähetä osoitteeseen LabCollector.

3. Määritä asetukset ELNDocSend

• Kun avaat ELNKun käytät DocSendiä ensimmäistä kertaa, sinun on ensin siirryttävä asetuksiin määrittääksesi sen ELNDocSend API:lla.

• Kun napsautat yllä olevaa kolmen rivin painiketta, voit napsauttaa asetuksia.

• Kun olet napsauttanut asetuksia, seuraava sivu avautuu.
Huomautuksia
Aluksi kentät ovat tyhjiä, sinun on määritettävä asetukset tarpeidesi mukaan. Alla on esimerkki lomakkeesta, joka on jo täytetty.

Jokainen yllä olevan kuvan numero vastaa seuraavaa vaihetta:

1. Syötä sähköpostiosoitteesi.
    2. Anna online-esiintymän URL-osoite.
      – Varmista, että sijoitat URL-osoitteen vain vinoviivan eteen laboratorion nimen eteen.
      – Napsauta punaista HTTP-painiketta, jotta se muuttuu vihreäksi LabCollector käyttää suojattua HTTPS-protokollaa yhteyden muodostamiseen.
      - Sinun on lisättävä online-ilmentymä samassa muodossa kuin yllä olevassa kuvassa - URL(korvaa laboratorion URL-osoitteella)/extra_modules/eln/webservice/index.php?v=1
    3. Anna käyttäjänimesi (se, jota käytät pääsyyn LabCollector tietokoneellasi/kannettavalla tietokoneellasi).
    4. Täällä sinun on asetettava API-tunnus, jonka sait LabCollector, kuten kohdassa on esitetty kohta 2.
      – Voit myös skannata merkkiviivakoodin osoitteesta LabCollector verkkopalvelut napsauttamalla seuraavaa kuvaketta: , ja skannaa sitten 2D-viivakoodi alla olevan kuvan mukaisesti.

................5. Kun asetukset on määritetty, napsauta "tallenna", jolloin näkyviin tulee ponnahdusikkuna (katso alla oleva esimerkkikuva).

4. Käytä ELNDocSend