LSMRemote (v6.0) rekisteröinti, kirjautuminen ja muut vaihtoehdot - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Testilaboratorioille, jotka saavat suorituspyynnön testit (työpaikat) näytteestä a pyytäjä (klinikka, sairaala jne.), Lab Service Management (LSM) -lisäosamme on paras vaihtoehto.

Prosessin helpottamiseksi tarjoamme kuitenkin LSMRemote-apuohjelman, joka auttaa sekä sinua että hakijaa.

LSMRemote-sovellus voidaan integroida hakijan verkkosivustolle (klinikka, sairaala jne.).

Tämä helpottaa työpyyntöjen lähettämistä ja tarkastelua.

Noudata alla olevia ohjeita käyttääksesi kirjautumista ja katsoaksesi vaihtoehtoja LSMRemotessa: -

1. Integroi LSMRemote pyynnön esittäjän verkkosivustoon

2. LSMRemote-kirjautuminen ja rekisteröinti

3. LSMRemote-asetukset

1. Integroi LSMRemote pyynnön esittäjän verkkosivustoon

2. LSMR-kaukosäädin rekisteröinti ja kirjautuminen

• Pyynnön esittäjän verkkosivustolla oleva LSMRemote näyttää tältä.

• A. Voit kirjautua sisään omistamillasi tunnuksilla tai rekisteröityä. Kun rekisteröidyt, sinulta kysytään ensimmäistä kertaa tietoja ja voit myös luoda uusia salasanoja.

– Kun hakija on lähettänyt rekisteröinnin, se näyttää alla olevan viestin.

– LSM-lisäosa vastaanottaa ilmoitukset jokaisesta edellä rekisteröityneestä Pyytäjästä.

– Vahvistaaksesi tai hylätäksesi pyynnön, sinun on napsautettava pyytäjän nimeä, jolloin näet alla olevan ponnahdusikkunan.

– Voit vahvistaa tai hylätä käyttäjän. Kun olet vahvistanut käyttäjän, näet alla olevan ponnahdusikkunan.

• B. Tämä on uusi LSMRemoten toiminto, jossa potilaat pääsevät suoraan raporttiinsa käyttämällä tunnusnumeroaan.
         – Tämä tunnusnumero on läsnä, kun lähetät työn ja CoC (Chain of Custody) tuotetaan.
           *Tarkista KB nähdäksesi kuinka lähettää työpaikka LSMRemotessa ja nähdä CoC.
        Esimerkiksi alla on esimerkki CoC:stä, jonka tunnusnumero, jonka voit antaa potilaalle nähdäkseen raporttinsa.

HUOMAUTUS: Voit lisätä kenttiä tälle vaihtoehdolle, esimerkiksi voit lisätä toisen kentän suojausta varten. Tätä varten sinun on käytettävä vaihtoehtoa "security_parameter" kohdassa kuvatulla tavalla tämä KB.
                         Jos lisäät esim. security_parameter = Sukunimi, näet alla olevan kirjautumisvaihtoehdon.

• Kun kirjaudut sisään, näet alla olevan kaltaisen sivun kohdassa 3.

3. LSMR-kaukosäädin vaihtoehdot

• *Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, et näe alla työlistaa. Hakupalkin alapuolelle jää tyhjä tila.
    *Alla on esikonfiguroidun LSMRemoten kuva, jotta voit listata työt.

• 1. Tämä vaihtoehto auttaa hakijoita saamaan tuloksia tutkimuslaboratoriosta. Se päivittää sivusi ja näyttää tulokset raporttitiedostona alla olevassa tulossarakkeessa.
  • 2. Tämä tilaus auttaa pyytäjiä lähettämään tilauksen/työn (testin) näytteelle. Kun napsautat sitä, näet alla olevan sivun, jolle voit syöttää kaikki potilasta ja näytettä koskevat tiedot.
        – Voit laittaa TYÖnumeron, valita nimesi hakijaluettelosta, määrittää prioriteettitason, syöttää Ostotilausnumeron, jos teet maksuja ostotilauksella.
        – Tapauskertomus vastaa potilastietoja. Potilaan koko nimi, sukupuoli ja syntymäaika. Voit joko muokata olemassa olevaa tapaustietuetta tai luoda uuden.
        – Näytetietoihin voit lisätä näyterivit, joille haluat testata, näytteen tyypin, päivämäärän, testit jne.
        – Jokaiselle näytteelle on määriteltävä testit. Se on pakollinen kenttä täytettävä. Esimerkiksi määritimme PCR-testin alla oleville näytteille.
    *Katso tietokanta kuinka lähettää työ LSMRemoten avulla.
    *Katso tietokanta kuinka tuoda töitä CSV:n avulla.

*Katso tietokanta kuinka ottaa vastaan ​​ja käsitellä esirekisteröityjä töitä.
  • 3. täällä voit vaihtaa LSMRemoten kielen.
  • 4. Tämä vaihtoehto näyttää profiilisi, voit kirjautua ulos täältä.
  • 5. Voit etsiä työtäsi näytteen tyypin tai nimen tai projektikoodin tai minkä tahansa haluamasi vaihtoehdon mukaan. Voit pyytää tutkimuslaboratoriota määrittämään nämä asetukset puolestasi.
    *Katso tietokanta kuinka etsiä LSMRemotessa.
  • 6. Täällä voit etsiä jokaisen vaihtoehdon perusteella, kuten työtunnuksen, numeron, tapaustiedot, vastaanottopäivämäärän, tilan jne.
    *Katso tietokanta kuinka etsiä LSMRemotessa.