Kuinka vaihtaa ZOHO excelin kieli ELN? - LabCollector

YHTEENVETO:

- ELN tarjoaa sinulle Excel-taulukoita, kuten Litteät laskentataulukot ja Zoho-laskentataulukot.

Voit vaihtaa kaikkien uusien laskentataulukoiden kielen kaavat Zohossa sinun on noudatettava seuraavia vaiheita: -

1. Zoho-tili ja kielen muokkaaminen
2. Testaa kielen vaihtoa ELN

1. Zoho-tili ja kielen muokkaaminen

Ensimmäistä kertaa ostaessasi LabCollector ja avoin ELN, sinua pyydetään määrittämään Zoho-tili.
Tällä kertaa sinut ohjataan luomaan Zoho-tili.

1. Voit muuttaa kieliasetuksia siirtymällä Zoho-tilille
    https://accounts.zoho.com/home#profile/personal

2. Napsauta muokkausvaihtoehtoa.

3. Napsauta kieliasetuksia ja valitse pudotusvalikosta ranskan kieli.

4. Kun olet valmis, napsauta "Tallenna" -vaihtoehtoa.
HUOMAUTUS: Kielen muunnos muuttaa vain kaavan kieltä, ei itse laskentataulukon kieltä.

2. Testaa kielen vaihtoa ELN

Nyt voit testata kielenvaihtoa siirtymällä kohtaan ELN-> KOKEILU/ SIVU/ ALASIVU

Vieritä alas nähdäksesi Zoho-laskentataulukon ja napsauta kaavoja nähdäksesi, ovatko ne muuttuneet ranskan kielellä.