Tietueissa oleva aikaleima, joka näyttää väärän ajan. - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Jos olet paikallisesti isännöity,

Teidän LabCollector Palvelinhallinta, mene osoitteeseen Asetukset> Määritä palvelin> PHP. Linux- tai MAC-asennuksen yhteydessä ilmoita php.ini-tiedostoon.

Se avaa php.ini-tiedoston. Etsiä date.timezone tiedostossa ja katso seuraavasta linkistä sopiva aikavyöhyke sijainnistasi riippuen:

http://php.net/manual/en/timezones.php

Käytä sopivaa avainsanaa seuraavassa paikassa (kuten alla), tallenna tiedosto ja sulje se.

In LabCollector Palvelinhallinta, paina stop Kaikki. Odota muutama sekunti ja paina Aloita kaikki, käynnistääksesi palvelimen ja tietokannan.