Kuinka avata CSV UTF8:ssa Excelissä? - LabCollector

YHTEENVETO:

LabCollector voit luoda viivakoodeja kaikille tietueille käyttämällä niiden yksilöllisiä tunnuksia. Nämä viivakoodit auttavat keräämään kaikki tiettyyn tietueeseen liittyvät tiedot. Voit luoda viivakoodeja kaikille näytteille, reagensseille jne.

Asenna tulostin ja käytä sitä seuraavasti:

1. Avaa CSV UTF8:ssa Excelissä

1. Avaa CSV UTF8:ssa Excelissä

• Avaa uusi excel-tiedosto.
  • Mene DONNEES-> UUSI KYSYMYS -> TIEDOSTOSTA-> CSV:stä kuten alla olevissa kuvan vaiheissa 1 että 4.
  • Avaa CSV-tiedosto, jonka koodin haluat muuntaa.
    HUOMAUTUS: alla on vain esimerkki, joka näyttää, kuinka CSV-tiedosto tuodaan vaiheineen 5 että 6.
  • Kun olet tuonut tiedoston, siirry tiedoston alkuperään ja vaihda koodiksi 65001: Unicode UTF8 ja napsauta muuntaa tiedot vaiheiden mukaisesti. 7 että 9.

• Muunnettu tiedosto avautuu kuten alla.
  • Katso alla oleva video nähdäksesi vaiheittain kuvatun prosessin 1 että 9.