4. vaihe: Luo testiparametrit - LabCollector

← Kaikki aiheet

Kun aloitat LSM:n käytön, on välttämätöntä aloittaa mukauttamisvaiheista. Sinun on luotava asiakkaasi, tulosparametrit, määritysluettelo ja paljon muuta. Nämä kohteet ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa monin eri tavoin, joten alkuasennuksen vaiheiden järjestys on tärkeä.
Joitakin LSM:n osia ei voi mukauttaa ilman, että toiset on ensin määritetty.

Tämän vaiheen suorittaminen edellyttää järjestelmänvalvojan tai pääjärjestelmänvalvojan tason käyttöoikeuksia.

Nyt luomme parametrit, joita käytetään testissä.

Siirrymme jälleen kerran LSM-järjestelmänvalvojan valikkoon Järjestelmänvalvoja > Asetukset > Parametrit.
Valitse Lisää ja täytä sitten lomake.

Versiossa 3.2063 alkaen on mahdollista lisätä parametri testiä luotaessa.

Tässä esimerkissä testaamme veden pH- ja NaCl-pitoisuutta. Tämä käyttää pH-mittaria (laiteosa) ja NaCl-reagenssia (joka on luotu Reagents & Supplies -sovelluksessa) (lisätietoja on kohdassa KB-Luo reagenssit ja laitteet.)

Meidän on siis luotava kaksi parametriayksi pH:lle ja toinen NaCl-pitoisuudelle.
Täytä lomake (katso lisätietoja käsikirja sivut 16-17).

1. Aseta Taso-kenttään Testi (tai Assay vanhoissa versioissa).
  2. Valitse useista muuttujatyypeistä (tietotyyppi).

Parametrit voivat olla INPUT- tai PROCESSING/RESULT-arvoja riippuen siitä, tarvitaanko niitä työn aloittamiseen vai määrityksen/testin tulosten tallentamiseen.

Voit määrittää, missä parametreja käytetään (taso/askel):

• Job: on mukautettu kenttä työn määritelmälomakkeessa. Nämä parametrit koskevat kaikkia työn näytteitä ja määrityksiä/testejä.

Määritetään lähetettäessä töitä joko LSM:n tai LSM kaukosäädin.

• Näyte: Mukautettu kenttä näytelomakkeelle. Nämä parametrit koskevat kunkin työn tiettyjä näytteitä.

Määritetään lähetettäessä töitä joko LSM:n tai LSMRemoten kautta.

• Testi: Käytetään INPUT-, PROCESSING- tai RESULT-arvokentässä. Henkilö- ja/tai järjestelmänvalvojatason LSM-käyttäjät täyttävät nämä parametrit vain LSM:n kautta. Katso edellä.

5. vaihe: Tulos- ja laskumalli