OW-Server Pikaopas - LabCollector

← Kaikki aiheet

OW-SERVERin käytön aloittaminen voidaan tehdä noudattamalla muutamia vaiheita. Tarkista kaikki tämän oppaan vaiheet varmistaaksesi, että sinulla on kaikki valmiina asennuksen viimeistelemiseksi.

1. Kytke virta OW-SERVERiin. Vihreä PWR/ACT-LED alkaa vilkkua sekunnin välein, mikä osoittaa, että tuote toimii normaalisti. Tehon tulee olla 5 volttia 400 milliampeerilla (minimi). Mallistasi riippuen tämä voidaan tehdä joko 1) mukana toimitetulla virtalähteellä tai 2) USB-kaapelilla.

2. Yhdistä verkkoosi

i. Käytä OW-SERVER-WIFI-2:n sisäistä USB-muistitikkua ja muuta asetukset vastaamaan olemassa olevaa verkkoasi. Oikealla olevassa esimerkissä käytetään näitä mukautettuja WiFi-asetuksia:
SSID: EDS
Verkkotyyppi: Infrastruktuuri
Suojaustyyppi: WPA2_Passphrase
Suojausavain: 2019FortuneDr.

Irrota virta ja yhdistä sitten USB-kaapelilla, jonka toisella puolella on mikro-USB-liitin, OW-SERVER-WIFI-2 PWR/USB-porttiin ja tietokoneeseen. OW-SERVER näkyy flash-asemana. Tietokoneesi flash-asemassa on tiedosto nimeltä CONFIG.TXT. Avaa tämä tiedosto tekstieditorissa, tee haluamasi muutokset, tallenna tiedosto, poista levy ja irrota OW-SERVERWIFI-2 tietokoneesta. Kun virta kytketään uudelleen, muutokset astuvat voimaan – huomaa, että tämä voi kestää jopa 45 sekuntia.
Lisätietoja on lue KB-OW-palvelin WiFi.

ii. Jos käytät OW-SERVER ENETiä, liitä toimiva verkkokaapeli laitteen Ethernet-porttiin. Ethernet-liitännän vihreä LED-valo syttyy osoittaen kelvollista verkkoyhteyttä. Keltainen LED-valo Ethernet-liittimessä vilkkuu vain, kun verkkoliikennettä on.

3. Liitä 1-lankainen laite. Liitä tuettu 1-johtiminen laite mihin tahansa 1-johtimiseen RJ12-liittimeen.

4. Määritä OW-SERVERin IP-osoite tarkistamalla DHCP-palvelimesi lokit tai käyttämällä EDS Appliance Scanner -ohjelmisto saatavilla EDS:n verkkosivuilta Lataukset osio. Jos OW-SERVER ei löydä verkossasi toimivaa DHCP-palvelinta, se käyttää oletuksena seuraavaa IP-osoitetta: 169.254.1.1.

5. Määritä laitteesi. Kirjoita OW-SERVERin IP-osoite selaimeesi (esim.http://192.168.1.27) ja paina enteriä. Valitse välilehti "Network Setup" WiFi:lle tai vasemmalla oleva linkki "WEB Setup" ENETille. Kun nimeä ja salasanaa pyydetään, kirjoita nimeksi "admin" ja salasanaksi "eds". Oikealla olevan kaltaisen Web-sivun avulla voit määrittää ja valvoa OW-SERVERin eri puolia.

ONNITTELUT! Olet onnistuneesti asentanut EDS OW-SERVERin.

Lisätietoja on artikkelissa KB-OW-Server WiFi käsikirja WiFille ja KB-OW-palvelin ENET ENETille.