Kuinka tuoda CSV näytteitä ja testejä LSM:ään? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

LSM-lisäosan avulla voit lisätä työn ja tuoda useita näytteitä ja testata CSV-/tekstitiedostolla. Voit päivittää CSV/tekstitiedoston tiedoilla useista näytteistä ja siihen liittyvistä testeistä LSM:ssä lisättäessä työtä. On kuitenkin olemassa joitain sääntöjä, joita sinun on noudatettava tuodaksesi tietyntyyppisiä tietokenttiä, kuten useita testejä, monivalintaruutuja, valintaruutuja jne.

1. Luo työpaikka

2. Vie CSV/tekstitiedosto näytteillä ja testisarakeotsikoilla

3. Tuo CSV/tekstitiedosto, jossa on näytteitä ja testitietoja

• 3a. NÄYTTEET
  • 3b. OLETUSparametrit
  • 3c. MUKAUTETUT PARAMTERIT

4. Tallenna ja suorita työ

1. Luo työpaikka

• Voit luoda työpaikan LSM:ssä menemällä osoitteeseen ADMIN -> TYÖ -> LISÄÄ TYÖ
    Ole hyvä ja lue Knowledge Base -tietokannastamme luoda ja suorittaa työ LSM:ssä.
  • Voit lisätä työn tietoja, kuten hakijan, työn prioriteetin jne.
  • Voit myös lisätä tietoja näytteen nimestä ja muista näytteeseen liittyvistä parametreista sekä testeistä.
  • Jos kuitenkin haluat tuoda useita näytteitä ja testejä, voit tehdä sen tuomalla CSV-/tekstitiedoston.
  • Kaikki näytetason vaihtoehdot ovat selitetty kohdassa LSM manuaali.

2. VALINNAINEN: Vie CSV-/tekstitiedosto näytteineen ja testisarakeotsikoineen

• Voit luoda CSV-/tekstitiedoston tuodaksesi näyte- ja testitiedot suoraan "Lisää työ" -osioon lisäämällä parametrien nimet.
  • Jos sinulla on kuitenkin useita parametreja tai tarvitset mallin avuksi sarakeotsikoiden kanssa, voit käyttää tätä vaihtoehtoa CSV-tiedoston viemiseen.
  • Voit tuoda CSV-/tekstitiedoston viemällä mallin kaikkine mallitason parametreineen napsauttamalla Vie CSV.
  • Voit käyttää tätä mallina syöttääksesi kaikki tarvittavat tiedot.
Huomautuksia

Voit mukauttaa sarakkeita, jotka haluat viedä, noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

1. Siirry kohtaantulokset”-välilehti työstäsi.
  2. Klikkaa "Pylväät"-Painiketta.
  3. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, josta voit valita sarakkeet, jotka haluat sisällyttää raporttiin. Lisää sarake napsauttamalla sen nimeä. Voit poistaa sarakkeen napsauttamalla sitä uudelleen poistaaksesi sen valinnan.
  4. Ponnahdusikkunan alareunassa on kaksi valintaruutua: a. "Piilota kommenttikentät“: Tämän vaihtoehdon valitseminen piilottaa kaikki kommenttikentät viedyistä tiedoista. b. "Piilota aluekentät“: Tämän vaihtoehdon valitseminen piilottaa aluekentät viedyistä tiedoista.

3. Tuo CSV/tekstitiedosto, jossa on näytteitä ja testitietoja

• Jos haluat ladata CSV-/tekstitiedoston, näet seuraavat vaihtoehdot, joita voit käyttää.
    • Napsauta "Valitse tiedostovaihtoehto" ja lähetä CSV-/tekstitiedosto.
    • Käytä oikeita erottimia: pilkku (,), puolipiste (;) ja sarkain (|).
      Ole hyvä ja lue Knowledge Base -tietokannastamme kuinka rajata tiedot CSV:ssä
    • Napsauta lopuksi "Lataa" ladataksesi tiedot CSV-/tekstitiedostosta.
  • Sinun täytyy mennä ADMIN -> TYÖ -> LISÄÄ TYÖ -> NÄYTE-välilehti

Vinkkejä/vinkkejä
  • Alla oleva osio voi auttaa sinua valmistamaan paremmin CSV/tekstitiedoston tuontia varten.

3a. NÄYTTEET

• Voit lisätä näytteiden nimet jokaiselle Excelin riville.
  • Muista, että lisäät näytteet yhdelle työlle, joten tilauksesta tulee useita näytteitä.
  • Jokainen CSV-/tekstitiedoston rivi on esimerkki.
  • Näytteen nimi voi olla aakkosnumeerinen.
    *On parempi välttää erikoismerkkejä mallinimessä.

• Skenaariossa, jossa olet valinnut automaattisen näytteen nimeämisen, näytteen oletusparametri ei ole näkyvissä eikä sitä viedä CSV-tiedostoon.
  • Tämä johtuu siitä, että automaattisessa asetuksessa LSM generoi näytteiden nimet automaattisesti.
  • Voit tehdä tämän asetuksen siirtymällä osoitteeseen ADMIN -> TYÖ -> SETUP -> TYÖT JA NÄYTTEIDEN NIMETTÄMINEN

• Siksi voit tuoda näytetiedot ilman näytteen nimeä.

3b. OLETUSPARAMETRIT

• NÄYTTEET:
    • LSM Sample -välilehdellä on oletusparametreja, kuten näytteen nimi, näytetyyppi, kommentit ja testit.
    • Jotkut oletusparametreista ovat pakollisia, ja siksi ne on täytettävä CSV-/tekstitiedostoon.
    • Pakolliset oletusparametrit on merkitty punaisella tähdellä.

• NÄYTTETYYPPI:
    • Näytetyypin osalta on tärkeää muistaa, että tyypin pitäisi olla jo olemassa ADMIN -> ASETUKSET -> NÄYTTETYYPPI
    • Uutta näytetyyppiä, jota ei vielä ole LSM:ssä, ei tuoda. Esimerkiksi kuten alla:

• KOMMENTTI:
    • Tämä kenttä ei ole pakollinen, joten se voidaan ohittaa, jos et halua antaa tietoja täällä.
    • Jos haluat kommentoida, voit kirjoittaa haluamasi tekstin CSV/tekstitiedostoon.

• varoitus
      Varmista, että et käytä kirjoitetussa tekstissä erottimia, kuten pilkkua, puolipistettä tai sarkainta, sillä muuten se aiheuttaa ristiriitoja ja tietoja ei tuoda oikein.

• KOKEET:
    • Voit täyttää kaikki testien tiedot.
    • Testin nimen tulee vastata kohdassa mainittua nimeä ADMIN -> TYÖ -> ASETUKSET -> TESTIT
      Ole varovainen huomautus
      Sinun on noudatettava erottimen sääntöjä, kun tuot useita testejä. (Lue alla)
    • Sinun on noudatettava joitain sääntöjä, jos haluat ladata useita testejä yhdelle näytteelle.

• SÄÄNTÖ 1 - Sama erotin:
        • Jos käytät sama erotin (korostettu keltaisella) sarakkeita ja useita testejä varten, lisää sitten testin nimi lainausmerkeissä (korostettu sinisellä ja nuolella)

• SÄÄNTÖ 2 - eri erotin:
        • Käyttää erilainen erotin (sininen korostettu ja nuoli) vain useiden testien erottamiseen kuin sarakkeiden erottamiseen käytetty (keltainen korostettu)

3c. MUKAUTETUT PARAMETRIT

• Nämä ovat parametrit, jotka luot näytetasolla siirtymällä kohtaan ADMIN -> ASETUKSET -> MUUTTUJAT
  • Otostasolla voi olla erilaisia ​​mukautettuja parametreja, ne ovat kuvattu LSM-oppaassa

• TARKASTUSLAATIKKO:
  • Täällä sinun on käytettävä
    • 0 = ei rasti merkki -valintaruutu
    • 1 = että rasti merkki -valintaruutu

• TREFFI:
  • Tässä sinun on noudatettava LSM-päivämäärämuotoa ja varmistettava, että se on identtinen CSV-/tekstitiedostossasi. Muuten väärää muotoa ei tuoda.
  • Voit tarkistaa päivämäärän muodon siirtymällä LSM:ään ja luomalla esimerkin.

• Voit sitten tuoda päivämäärän vastaavasti.

• TREFFIAIKA:
  • Tässä sinun on noudatettava LSM-päivämäärä- ja -aikamuotoa ja varmistettava, että se on identtinen CSV-/tekstitiedostossasi. Muuten väärää muotoa ei tuoda.
  • Voit tarkistaa päivämäärän ja kellonajan muodon siirtymällä LSM:ään ja luomalla esimerkin.

• Voit sitten tuoda päivämäärän ja kellonajan vastaavasti.

• AIKA:
  • Voit noudattaa samoja vaiheita edellä mainittuna päivämääränä ja kellonaikana.

• ARVOLUETTELO:
  • Sinun on varmistettava, että arvot vastaavat arvoluetteloparametrissa määritettyjä arvoja.
  • Jos arvoluettelosi sisältää esimerkiksi arvot "kyllä" ja "ei", sinun tarvitsee vain lisätä nämä arvot.

• Arvoja, jotka eivät vastaa olemassa olevia arvoja, ei ladata.

• MONIVALINTA:
  • Sinun on varmistettava, että arvot vastaavat jo olemassa olevia arvoja.

• Arvoja, jotka eivät vastaa olemassa olevia arvoja, ei ladata.

• SÄÄNTÖ 1 - Sama erotin:
    • Jos käytät sama erotin sarakkeita ja monivalintavaihtoehtoja varten koodaa sitten testin nimi lainausmerkeillä.
    • SÄÄNTÖ 2 - eri erotin:
    • Käyttää erilainen erotin useiden testien erottamiseen kuin kolonnien erottamiseen

• NUMERO:
  • Voit lisätä arvoja myös desimaaleina.

• STRING & LONGTEXT:
  • Voit kirjoittaa tekstiä tähän, aivan kuten teet yllä kuvatun oletuskommenttikentän kanssa.

varoitus
    Varmista, että et käytä kirjoitetussa tekstissä erottimia, kuten pilkkua, puolipistettä tai sarkainta, sillä muuten se aiheuttaa ristiriitoja ja tietoja ei tuoda oikein.

• KUVATIEDOSTO:
  • Voit CAN tuo tiedosto tai kuva käyttämällä CSV/tekstitiedostoa LSM-työssä, esimerkkiparametrivälilehti.

• AVERAGE, SD (STANDARD DEVIATION) & LASKETTU
  • Nämä kentät lasketaan automaattisesti muiden kenttien perusteella, joten sinun ei tarvitse täyttää niitä, kun tuot kenttiä.
  • Sinun on kuitenkin ladattava muut kentät, joiden arvot lasketaan näissä kentissä.
  • Muut kentät ovat numeerisia kenttiä, kuten yllä on selitetty.

4. Tallenna ja suorita työ