Kuinka määrittää oma LabCollectoryleiset asetukset, logo ja moduulien nimet? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

LabCollector tarjoaa erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja. Se on käyttövalmis (jos mahdollista), sen konfigurointia voidaan helposti hallita super-järjestelmänvalvoja täyttääksesi erityiset laboratoriovaatimukset. Seuraavassa Knowledge Base -tietokannassa näytämme, kuinka voit määrittää logosi ilmentymässäsi, konfiguroida joitain yleisiä asetuksia ja myös kuinka muuttaa moduulien nimiä.

Voit määrittää yleiset asetukset siirtymällä osoitteeseen ADMIN -> MUUT -> SETUP -> Yleiset asetukset, logo, moduulien nimet jne:

• Kun napsautat yllä olevaa vaihtoehtoa, näet tämän sivun:

• A : Räätälöinti:
      • Voit lisätä laboratorionimesi.
      • Voit vaihtaa haluamasi logon LabCollector Ilmentymä.
      • Voit napsauttaa "Tyhjennä logotyyppi" -vaihtoehtoa poistaaksesi logon ja korvataksesi sen tilalla LabCollector logo.
        Se korvataan kuten alla, esimerkiksi:

• B : Lisäasetukset:
      • Monikieliasetus poistaa käytöstä kielivaihtoehdot -kohdan oikeasta yläkulmasta LabCollector sivu.

• Voit käyttää oletuskieltäsi LabCollector.
      • Voit kytkeä Google-käyttöliittymän käännöksen "ON" tai "OFF".
           (*Käytä varoen, sillä se voi rikkoa käyttöliittymän ominaisuuksia. Mahdollistaa käyttöliittymän kääntämisen mille tahansa kielelle. Ei välttämättä toimi palomuurissasi).
      • LabCollector tarjoaa mahdollisuuden viedä erilaisia ​​tietoja CSV-muodossa. Voit siis viedä erikoismerkkejä CSV-tiedostoosi. Voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä esimerkiksi silloin, kun aiot käsitellä CSV-tiedostoa toisella sovelluksella, joka ei lue erikoismerkkejä.
          (*Ei ehkä toimi tietyissä MS-Excel- ja MacOS-versioissa).
      • Voit valita päivämäärämuodon, joka näkyy esimerkiksi tietueissasi tai raporteissasi, kun käytät LabCollector moduuleita tai lisäosia. oletusarvoisesti se on vuosi-kuukausi-päivä.
        Jos valitset päivämäärämuodon mukautetuksi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot.

• Voit myös säätää aikavyöhykettä alueesi mukaan.

• LabCollector tarjoaa nyt helpon tavan käyttää RFC 3161:n luotettavia aikaleimoja aikaherkkiin tapahtumiin riippumattomasti varmennettujen ja tarkastettavien päivämäärä- ja UTC (Coordinated Universal Time) -lähteiden kautta. Voit valita, haluatko aktivoida vai et Sertifioitu aikaleima vaihtoehto.
    • C : Gravatar:
      • Gravatar-verkkopalveluun pääset myös sisään LabCollector muokataksesi kirjautumiskuvaasi. Jos et halua, että gravataria käytetään, voit jättää ruudun valitsematta.
    • D : Tietokannan optimointi:
      • Tämä vaihtoehto on tarkoitettu haun optimointiin LabCollector käyttämällä mySQL-indeksejä. Se nopeuttaa hakua käyttämällä avainsanoja, kun haet sisään LabCollector.
        – Yleensä kaikissa tapauksissa se näyttää valmiiksi.
        – Mutta jos ei, niin se näyttää tältä alla. Voit valita valintaruudun ja KYLLÄ ja luoda MySQL-indeksit.

• E : Sisäänrakennettujen moduulien asetukset:
      • Täällä voit "piilottaa" tai "näytä" oletus- ja mukautetut moduulit pääsivun näyttöä varten LabCollector.
        – Voit myös antaa moduuleille vaihtoehtoisia nimiä.
    • F : Tulosta per sivu:
      • Täällä voit määrittää kuinka monta tulosta haluat nähdä yhdellä sivulla ja haluatko rivittää tekstin sarakkeisiin.
    • G : Kotipaneelit:
      • Voit piilottaa viestit, RSS-syötteen ja räkkiskanneri- ja erätyökalut kotisivulta.
        * Oletusarvon mukaan kun asennat LC:n, sinulla on Rack Scanner- ja Sample Batch Tools -lisäosat kotisivulla, koska ne ovat ilmaisia.
    • H : Tiedostojen muokkaussovellus etäliitäntään:
      • Täällä voit muokata tiedostoa reaaliajassa käyttämällä tiedostoliitinsovellustamme.
      • LabCollector tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää Fileconnector mihin tahansa lisäosaan tai moduuliin käyttämällä verkkopalveluvaihtoehtoa.
        * Lue lisää tiedostoliittimen käytöstä ja siihen liittyvistä aiheista tämä tietokanta.
    • I : Tuo tallennustilan vahvistus:
      • Jos tuot näytteesi esimerkiksi tietyllä säilytyspaikalla, voit valita tämän ruudun saadaksesi selville, onko näytteiden tuontipaikka jo varattu.
Vinkkejä/vinkkejä
*Lue tämä KnowledgeBase saadaksesi lisätietoja näytteiden tuonnista.