Kuinka tulostan riski- ja turvallisuustiedot? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Kuinka tulostan riski- ja turvallisuustiedot?

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Voit tulostaa reagenssin riski- ja turvallisuustiedot osoitteesta Reagenssit ja tarvikkeet moduuli.

Valitse reagenssitietue, jonka riski- ja turvallisuustiedot haluat tulostaa. Napsauta ID-välilehden alla olevaa "silmää", jossa lukee "Avaa tietue napsauttamalla".

Siirry kuvakkeeseen, jossa näkyy "Näytä riski- ja turvallisuustiedot".
Tuotteeseen liittyvät tiedot tulevat näkyviin. Valitse "Print” -vaihtoehto oikeassa yläkulmassa.
Voit myös suoraan "tulostaa" NFPA-kylttikoodit.

Uusi sivu, jossa on kaikki riski- ja turvallisuustiedot, tulee näkyviin. Valitse oikea tulostin ja sivuasettelu riski- ja turvallisuustietojen tulostamiseksi tai voit tallentaa ne PDF-tiedostona.