Scan Serverin asetukset ja asetukset LabCollector? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Viivakoodien lukeminen SBS-muotoisista telineistä tekee 2D-viivakoodatusta näytteestä vaivatonta telineskannerin avulla. Putkia ei tarvitse poistaa telineestä skannausta varten. LabCollector tarjoaa telineskannerien integroinnin laboratorioiden automaatioprosessin lisäämiseksi, mikä vähentää tiedonsyöttövirheitä. LabCollector skannauspalvelin käyttää TCP/IP-palvelinta, joka voi lähettää tuloksia paikallis-/etäverkkojen kautta. Siten tietoja voidaan tuoda telineskannereilta ja luoda tiedosto, joka sitten integroidaan LabCollector LIMS. Lisäosamme, kuten putkilajittelija, voivat toimia käsi kädessä telineskannereiden kanssa varmistaakseen automaattisen tehokkaan näytteiden seurannan.

Skannerit toimivat aina omilla ohjelmistoillaan. AgileBion Skannauspalvelin mahdollistaa skannaustulosten muuntamisen teline-/lokerokarttatiedostoksi, joka on ymmärrettävissä LabCollector käyttämällä Erägeneraattori (telineskanneri) työkalu.

Voit määrittää skannauspalvelimen seuraavasti:

1. AgileBio Scan Serverin asennus

2. LabCollector asetukset skannerin liittämiseksi Batch Generator (Rack Scanner) -työkaluun

3. Telineskannerien asennus ja liitäntä

• Ziath-skannerin asetukset
  • FluidX-skannerin asetukset
  • Micronic Tracxerin asennus

4. Windows-juurivarmenteen asentaminen

1. AgileBio ScanServer -asennus

1. LabCollector tarjoaa telineskannerien integroinnin laboratorioiden automaatioprosessin lisäämiseksi, mikä vähentää tiedonsyöttövirheitä.
  2. LabCollector skannauspalvelin käyttää TCP/IP-palvelinta, joka voi lähettää tuloksia paikallis-/etäverkkojen kautta.
  3. Siten tietoja voidaan tuoda telineskannereilta ja luoda tiedosto, joka sitten integroidaan LabCollector LIMS.
  4. Tämä Windows-ohjelmisto on palvelinkuuntelija, jonka avulla voit muodostaa yhteyden suoraan LabCollector telineskannereilla.
    * Kuuntelija on erillinen prosessi, joka suoritetaan tietokantapalvelintietokoneessa. Se vastaanottaa saapuvat asiakasyhteyspyynnöt ja hallitsee näiden pyyntöjen liikennettä tietokantapalvelimelle.
  5. Voit ladata tämän apuohjelman (palvelinkuuntelija) omalta palvelimeltasi asiakasalue menemällä LADATTAVAT -> PALVELUT -> SKANNERI.
  6. Latauksen jälkeen .exe-tiedosto näyttää alla olevalta.
  7. Napsauta sitä ja seuraa asennusprosessia.
    HUOMAUTUS: Vaihtoehtoisesti tämä voidaan tehdä samalla tietokoneella, johon Traxcer-ohjelmisto on asennettu, jos LabCollector ei ole samalla tietokoneella/palvelimella.
  8. Sinun on asennettava tiedosto ja säilytettävä polku alla olevan kuvan mukaisesti. (…\AgileBio\ luodaksesi \AgileBio\AgileBioScanServer)
    – Hyväksy käyttöehdot ja napsauta Asenna.
  9. Kun asennus on valmis, näet alla olevan kuvan, jossa voit napsauttaa Valmis.
  10. Asennuksen jälkeen työpöydällesi luodaan pikakuvake.
  11. Kun napsautat sitä, se pyytää sinua toimittamaan sinulle voimassa olevan lisenssin, jonka toimittaa AgileBio. (Klikkaa linkkiä Ota yhteyttä)
  12. Kun olet siirtynyt lisenssiin tai demotilassa, jos sinulla ei ole lisenssiä, saat alla olevan kaltaisen varmenteen luomisviestin (HTTPS-yhteys), koska varmenne asennetaan.

TÄRKEÄ:-

– Kun olet suorittanut Scan Server -sovelluksen ja yrittänyt muodostaa yhteyden siihen LabCollector asennettuna toiselle tietokoneelle, sinun on asennettava varmenne skannauspalvelimesta tietokoneen varmenteiden hallintaan.
    – Voit hankkia tämän varmenteen skannauspalvelimen hallinnan "Sertifikaatti"-kuvakkeesta ja ladata tiedoston.
    – Ilman tätä vaihetta tarkistuspalvelin ei voi muodostaa yhteyttä LabCollector.
     *(Tarkista tämä linkkiä nähdäksesi kuinka Windows-sertifikaatti asennetaan)

13. Kun varmenne on asennettu, skannauspalvelinsovellus avautuu kuten alla.

2. LabCollector asetukset skannerin liittämiseksi Batch Generator (Rack Scanner) -työkaluun

• Erägeneraattorin (telineskannerin) käyttäminen työkaluun, skanneri on rekisteröitävä LabCollector varten ADMIN -> SETUP -> RACK-SKANNERIT.
    * LabCollector löydät tämän työkalun alta TYÖKALUT -> Erägeneraattori (Rack Scanner).
  • Sinun on täytettävä tiedot alla olevaan lomakkeeseen.
    *Alla on esitäytetty lomake, jossa on vain esimerkki esittelyn näyttämiseksi.

• 1. Voit kirjoittaa tähän skannerin nimen.
    • 2. Täällä voit laittaa IP-osoitteen ja portin numeron. Skannerin IP-osoite vastaa skanneriin yhdistetyn tietokoneen IP-osoitetta.
      IP-osoite: Voit selvittää verkkotulostimesi IP-osoitteen useilla eri tavoilla tai kysymällä laitoksesi IT-henkilöltä.
      *"Internet Protocol" (IP) on pisteillä erotettu numerosarja, joka tunnistaa tietokoneen tai laitteen Internetissä tai sen paikallisessa verkossa.
      - Löydät IP-osoitteen menemällä Windowsin komentokehotteeseen ja kirjoittamalla ipconfig ja painamalla Enter. Näet IP-osoitteen alla.
      Port: Satama 5151 on yleensä tulostuksen oletusportti.
       VAROITUS: Jätä se koskemattomaksi, ellei sinulla ole hyvää syytä muuttaa sitä
    • 3. Täällä voit valita skannerin mallin pudotusvalikosta.
    • 4. Kun olet valmis, voit napsauttaa "Päivitä".
    • 5. Täällä voit lisätä mallin lautaselle tai laatikolle skannerille.
      – Sinun on lisättävä mallin nimi ja kopioitava ja liitettävä CSV-tiedosto laatikon sisällä.
      – CSV:n muoto on kuvattu kuvan huomautusosiossa sarakkeineen POS (asemalle); näytenimi; tilavuus; sample_type.
    • 6. Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, voit napsauttaa päivityspainiketta.
    • Voit nähdä levymallin menemällä osoitteeseen LabCollector varten
      TYÖKALUT -> .
      Telineen alkuperä ja malli alla.
      HUOMAUTUS: Batch Generator -työkalun kuvake on päivitetty ja toinen lisäosa, johon voit lisätä tämän mallin, on nimeltään Sample2Box .

3. Telineskannerien asennus ja liitäntä

• Jokainen skanneri toimii oman ohjelmistonsa kanssa.
  • AgileBion ScanServer mahdollistaa skannaustulosten muuntamisen teline-/lokerokarttatiedostoksi, joka on ymmärrettävissä LabCollector käyttäen Erägeneraattori (Rack Scanner) -työkalu.

schema_sample_batch_tool

Tarkista miten Micronic Tracxer -koodinlukija määritetään skannauspalvelimen kanssa ja LabCollector.

• Thermoscientific Vision Mate -asetukset

Tarkista kuinka määrität Thermoscientific vision mate -koodinlukijan skannauspalvelimella ja LabCollector.

4. Windows-juurivarmenteen asentaminen

• Jos sinun on asennettava juuri CA (todistusviranomaiset) varmenne (itse allekirjoitettu) asiakastietokoneille.
  • Asiakastietokone voi olla toinen kuin tietokone milloin LabCollector tai skannauspalvelinapuohjelma on asennettu (päätietokone tai palvelin).
  • Kun nämä muut tietokoneet haluavat käyttää LabCollector tai skannauspalvelinapuohjelma, sitten heidän on asennettava Windows-juurivarmenne näihin asiakastietokoneisiin oikean ja suojatun yhteyden muodostamiseksi LabCollector tai Scan server -apuohjelma.
  • Asiakastietokoneelle voit asentaa juurivarmenteita.
  • Juurisertifikaatit ovat julkisen avaimen varmenteita, jotka auttavat sinua selain määrittää, onko kommunikointi verkkosivuston kanssa aitoa ja perustuu siihen, onko myöntävä viranomainen luotettu ja onko digitaalinen varmenne edelleen voimassa.
  • Jos digitaalinen varmenne ei ole luotetulta viranomaiselta, saat virheilmoituksen "Tämän sivuston suojausvarmenteessa on ongelma" ja selain saattaa estää yhteydenpidon verkkosivuston kanssa.
  • Noudata tietopohjaa miten juurivarmenne asennetaan.