LabCollector Advanced Search Manager ja Elasticsearch - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

LabCollector on julkaissut uuden lisäosan nimeltä "Tarkennettu hakuhallinta", joka mahdollistaa enemmän hakuvaihtoehtoja LabCollector Elasticsearchin avulla. Sen hajautettu arkkitehtuuri mahdollistaa sen haku ja analysoida valtavia tietomääriä lähes reaaliajassa. Se voit tallentaa, etsiä ja analysoida suuria tietomääriä nopeasti ja lähes reaaliajassa. Sitä käytetään yleensä taustalla olevana moottorina/teknologiana, joka toimii sovelluksissa, joilla on monimutkaisia ​​hakuominaisuuksia ja -vaatimuksia.

LabCollector voi integroida Elasticsearchin tehostaakseen hakutoimintoja.

Vaihe 1: rajoitettu ELN
Vaihe 2: lisätty LabCollector inventaario/LIMS
Vaihe 3: lisätty useisiin lisäosiin

Seuraa alla olevia ohjeita ymmärtääksesi ja suorittaaksesi haun tarkennetun haun lisäosan avulla:

1. Toiminnot ja logiikka

2. vaatimukset

3. Asennus

1. Toiminnot ja logiikka

• Elasticsearch ottaa strukturoimatonta tietoa eri paikoista, tallentaa ja indeksoi sen käyttäjän määrittämän kartoituksen (joka voidaan myös johtaa tiedoista automaattisesti) mukaan ja tekee siitä haettavan.
  • Indeksejä käytetään tietojen nopeaan paikantamiseen ilman, että tietokantataulukon jokaiselta riviltä on haettava joka kerta, kun tietokantataulukkoa käytetään.
  • LabCollector hoitaa kaiken tarvittavan datan ja tiedostojen indeksoinnin Elasticsearch-moottoriin.

2. vaatimukset

• PHP v7.2.5+
  • Elasticsearch v7.x (*Moduuli todellisessa tilassa ei ole yhteensopiva v8:n kanssa Elasticsearch API -järjestelmän vuoksi)
  • Elasticsearchin Ingest Attachment Processor Plugin tarvitaan
  • LabCollector v6.01+ ja ELN v4.03 +
  • Advanced Search Management -lisäosa

3. Asennus

• Elasticsearch voidaan asentaa samalle palvelimelle LabCollector TAI erillisellä palvelimella/VM:llä tai käytä Elasticsearch-pilvipalvelua (AWS, Elasticcloud…). Katso kaavio sisään jakso 1.
  • Elasticsearchin asennus tapahtuu palvelimesi käyttöjärjestelmän mukaan ja se on erittäin helppoa.
  • Noudata alla kuvattua ohjetta:
    • Mene https://www.elastic.co/guide/en/elasticsearch/reference/current/install-elasticsearch.html
    • Sinun on asennettava Ingest Attachment Processor -laajennus alla olevasta linkistä:
      https://www.elastic.co/guide/en/elasticsearch/plugins/7.17/ingest-attachment.html
    • Siirry asennuksen jälkeen kohtaan Tarkennetun haun hallinnan lisäosa -> Asetukset
      *alla on esimerkkikuva, jossa jotkin asetukset on määritetty etukäteen, minkä vuoksi näet hakemistoluettelon.
    • Asetuksissa sinun on määritettävä hakemistojen tallennuspaikka.
      *LabCollector hoitaa kaiken tarvittavan datan ja tiedostojen indeksoinnin Elasticsearch-moottoriin.
    • Oletusportti on 9200.
      * Tarvittaessa voidaan määrittää myös käyttäjätunnus ja salasana.
    • Kun olet valmis, "Päivitä" asetukset Määritä tarkennetun haun lisäosa muodostaaksesi yhteyden juuri asennettuun Elasticsearchiin
    • ex:
  • Kun yllä oleva prosessi on suoritettu, sinun on määritettävä indeksointi CRON:
    Cron on standardi Unix-apuohjelma, jota käytetään ajoittamaan komentoja automaattista suorittamista varten tietyin väliajoin.
  • Määritä CRON-tehtävä siirtymällä Advanced search Manager -lisäosan kotisivulle.
    *Alla on esimerkki CRON-tehtävästä jo luodulle ELN Joustava haku.

• Kun napsautat Cron-tehtävää, näet alla ponnahdusikkunan, jossa voit määrittää tehtävätiheyden (tunnit, minuutit) ja tehtävän ajan (24 tuntia).
  • Kun olet lisännyt tehtävän, näet viestin alla.
  • Luo hakemisto siirtymällä asetuskuvakkeeseen.
    *Alla on esimerkki CRON-tehtävästä jo luodulle ELN Joustava haku.
  • Jos yhteytesi ovat hyvät, näet alla olevan viestin.