Kuinka tarkastella näytteiden vastaanotto-lisäosassa luotuja näytteitä moduuliksi? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Voit luoda paketin ja levyttää sen näytevastaanottolisäosaan. Tämä auttaa laboratorioita, jotka saavat 100 näytettä joka päivä, testaamaan.

Näytteitä vastaanottava lisäosa tarjoaa mahdollisuuden luoda näytteitä automaattisesti ja tallentaa ne suoraan ennalta määritettyyn moduuliin.

Rekisteröi paketti näytteen vastaanottavaan lisäosaan noudattamalla alla olevia ohjeita: -

1. Konfiguroi projektikoodin asetus

2. Luo tai skannaa uusi paketti ja käsittele se

3. Katso näytteitä määritetyssä moduulissa

1. Määritä projektikoodiasetukset

• Kun siirryt näytevastaanotto-lisäosaan, voit määrittää tietyn projektin asetukset siirtymällä kohtaan NÄYTE VASTAANOTTAVA LISÄVARAUS -> ASETUKSET.
    * Tarkista tietokannastamme kuinka projektin konfigurointi (osa B)
  • Nimeämiskäytännöt-kohdassa voit valita, kuinka haluat näytteiden nimeämisen valitsemassasi moduulissa.
    Esimerkiksi, kuten alla projektille nimeltä "Aspirin", moduulin valinta on "näytteet" ja nimeämisnäytekuvio on sama kuin viivakoodi.
    Tallenna asetukset, kun olet määrittänyt asetukset.
  • Kun olet tallentanut asetukset, voit nyt luoda paketin tälle projektille.

2. Ctoista tai skannaa uusi paketti ja käsittele se

3. Katso näytteitä määritetyssä moduulissa

• Säilytä yllä oleva levy.
  • Kun olet tallentanut, siirry moduuliin, jonka valitsit konfiguraatioasetuksissa osiossa 1 yllä.
  • Yllä valitsemme "näytteet" -moduulin ja näet näytteet näytemoduulissa (lajittele tulokset "DESC"-järjestyksessä.)
  • Kun napsautat näytteen nimeä, näet tallennuspaikan.