Kuinka siirtää koko asennus uudelle Windows-palvelimelle? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Koskee asennuksia, jotka on tehty automaattisella asennusohjelmallamme, LabCollector Palvelinten hallinta.

Noudata näitä ohjeita:

1. 1/ Asenna LabCollector automaattisen asennusohjelman kanssa uudessa Windows-koneessa (katso KB Windowsin asennuksesta ohjatun asennustoiminnon avulla.).
  2. TÄRKEÄ: Ennen mysql-tietojen siirtämistä palvelimet on kytkettävä pois päältä.
  3. Kopioi mysql/data/lab[collector] vanhasta palvelimesta uudelle palvelimelle (toisella nimellä, jos olet mukauttanut laboratorion nimen)
  4. Siirrä myös www/lab[colletor]/documents /extra_modules, /files ja /maps uuteen palvelinsijaintiin
  5. Jos vanha asennus oli vanhempi versio kuin uudessa, suorita http://computer_name/instance_name/upgrade.php tasoittaaksesi vanhan tietokannan nykyiseen versioon.

HUOMAUTUS: saatat joutua ostamaan päivitysvaihtoehdon.