Kuinka tulostaa ja seurata useita raportteja/CoC:itä LSMRemotessa? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

LSMRemote tarjoaa nyt useiden työraporttien tulostamisen kerralla. Tämä helpottaa tulostamista sen sijaan, että jokainen raportti tulostettaisiin yksitellen. Kun joudut tulostamaan 200 raporttia päivässä, on raporttien tulostaminen yksittäin vaikeaa. LabCollector tarjoaa nyt useiden raporttien tulostamisen samaan aikaan LSMRemote-palveluntarjoajan portaalista.

1. Raporttien valintavaihtoehdot

2. Pdf-tiedostojen luominen raporteista ja niiden tulostaminen

3. Pdf-tiedostojen luominen CoC:istä ja niiden tulostaminen

1. Raporttien valintavaihtoehdot

• Kirjaudu sisään palveluntarjoajan portaaliin LSMRemotessa.
    • Näet uudet vaihtoehdot:
    • 1. Voit nyt valita, haluatko nähdä tai piilottaa raportoidut työt (jo tulostetut työt).
    • 2. Tämän vaihtoehdon avulla voit tulostaa valittujen töiden raportit.
    • 3. Tämän vaihtoehdon avulla voit valita töitä tai poistaa niiden valinnan.
    • 4. Tämän vaihtoehdon avulla voit tulostaa kaikki LSMRemote-sivullasi näkyvät CoC:t (Chain of Custody pdf-tiedostot).
  • Huomautuksia
    Raportit näkyvät vain FINISHED työstä. Tilasuodattimen avulla voit nähdä kaikki valmiit työt.

2. PDF-tiedoston luominen raporteista ja niiden tulostaminen

• LSMRemote tarjoaa nyt värikoodauksen, jonka avulla tietää, mitkä raportit on tulostettava ja mitkä on jo tulostettu.
  • Seuraa alla olevia ohjeita valitaksesi ja tulostaaksesi useita työraportteja.
  • 1. Koska raportit näkyvät vain valmiille töille, voit käyttää tilasuodatinta ja kirjoittaa valmiiksi näyttääksesi kaikki valmiit työt.
  • 2. Voit valita työt tai poistaa valinnan hiiren vasemman painikkeen avulla.
  • 3. Kellertävä Bisque-väri: Tämä väri symboloi töitä, joiden raportit on jo tulostettu. Tämä väri säilyy kaikilla käyttäjillä. Näin kaikki LSMRemote-toimittajaportaalin käyttäjät tietävät, mikä työraportti on tulostettu.
  • 4. vaaleansininen väri: Tämä väri tulee näkyviin, kun valitset raportin tulostustyön.
  • 5. Valkoinen/harmahtava väri: Se näkyy töissä, joita ei ole valittu tai tulostettu aiemmin.
  • Huomautuksia
    Keltainen bisque-väri säilyy eri käyttäjillä.
    Tämä auttaa kaikkia käyttäjiä tietämään, mitkä raportit on jo tulostettu.
  • Valitse nyt työt, joista haluat tulostaa raportin. Valitut työt näkyvät vaaleanteräksensinisinä.
  • HUOMAUTUS: Raportti voidaan tulostaa myös jo tulostetuista töistä. Väri vain edustaa sitä, että raportti on painettu aiemmin.
  • Klikkaa -kuvake tulostaaksesi valitsemasi raportit.
  • varoitus
    *Kun työ on tulostettu, väri alkaen vaaleateräksensininen muuttuu Kellertävä Bisque
    *Muista tulostaa muutama (~50) työtä yhdessä. Jos yrität tulostaa 100 työtä kerralla, järjestelmä voi olla ylikuormitettu ja pdf-tiedoston luominen kestää jonkin aikaa.
  • Jos haluat nähdä 50 työtä kerralla, sinun on siirryttävä LSMRemote-sovellukseen ja muutettava esitysten numeroita.

3. Pdf-tiedostojen luominen CoC:istä ja niiden tulostaminen

• Kun napsautat pdf-kuvaketta, se avaa kaikki CoC:t LSMRemote-sivulla selaimestasi riippuen.
  • Esimerkiksi kromissa se näkyy alla, josta voit joko ladata yhdistetyt pdf-tiedostot tai tulostaa ne suoraan.