Kuinka luot tai muokkaat tietueita? (FR/FI) - LabCollector

← Kaikki aiheet

Jokaisessa moduulissa

Lisää uusia tietueita napsauttamalla linkkiä Lisää uusi tietue sivun oikeassa yläkulmassa.
Voit etsiä ja selata tietoja. Napsauta jokaisen tietueen kohdalla vain muokkauskuvaketta

Kun olet napsauttanut painiketta, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Kenttien nimet on kirjoitettu sinisellä vasemmalla. Muokattava alue on oikealla puolella. Tallenna muutokset napsauttamalla vihreää päivityspainiketta. Napsauttamalla X yläkulmassa tai ponnahdusikkunan ulkopuolella sulkee ponnahdusikkunan tekemättä muutoksia tietueeseen.

Dans chaque -moduuli,

L'ajout de nouvelle fiche se fait en cliquant sur le bouton Lisää uusi tietue en haut à droite de votre -sivu.
Vous pouvez également modifier des données éxistantes (en fonction de vos droits). Kaada cela, utiliser l'icône Edition .