LabCollector LC-tulostin: mikä se on ja miten sitä käytetään? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Jos olet saapunut tänne LabCollector Tulostinsovellus Blogi sitten tervetuloa tietokantaan!

Jos et tiedä meistä LabCollector Tulostinsovellus Tässä on kuitenkin lyhyt kuvaus: Se on sovellus, joka laajenee LabCollector tulostamaan B18 mobiilitulostin nopeaa etiketöintiä varten liikkeellä ollessasi, sen avulla voit syöttää tietoja tai tulostaa tarroja manuaalisesti LabCollector näytteitä ja tallenteita.

LC-tulostimen käytön aloittaminen

1.1 Lataus ja asennus LC-tulostinsovellus

1.2 Laitteen yhdistäminen B18 mobiilitulostin

1.3 Tarrojen mukauttaminen ja tulostaminen

Tosielämän sovellukset

LC-tulostimen käytön aloittaminen

1.1 Lataaminen ja asentaminen LC-tulostinsovellus

Asenna LC Printer -sovellus Android-laitteeseesi seuraavasti:

– Siirry Google-sovelluskauppaan mobiililaitteellasi.

- Etsiä "LC tulostin” (kehittäjä AgileBio) ja napsauta latauspainiketta.

– Kun olet asentanut, napauta sovelluskuvaketta avataksesi sen.

Katso alla olevasta kuvakaappauksesta lisätietoja sovelluksen eri osista:

1. Kotisivu: Tämä on pääkäyttöliittymä, johon voit syöttää tarran tiedot manuaalisesti tai käyttää niitä LabCollector.

2. Historia: Tarkastele viiden viimeisimmän tulostetun tarran historiaa, mukaan lukien moduulien tai lisäosien tiedot ja niiden tunnukset.

3. Asetukset: Käytä sovellusasetuksia tulostimen yhdistämiseksi/irrottamiseksi.

4. Tietoja-osiosta: Löydä linkkejä muihin sovelluksiimme, sosiaaliseen mediaan, yhteystietoihimme ja sovelluksen versioon.

1.2 Laitteen yhdistäminen B18 mobiilitulostin

Ennen kuin voit aloittaa LC-tulostimen käytön, sinun on yhdistettävä mobiililaitteesi B18-mobiilitulostimen kanssa. Näin:

– Varmista, että Bluetooth on käytössä mobiililaitteessa.

– Kytke virta B18-mobiilitulostimeen ja varmista, että se on pariliitostilassa.

– Avaa LC Printer -sovellus ja siirry asetusvalikkoon.

– Napsauta "Hae" etsiäksesi käytettävissä olevia tulostimia.

– Valitse B18-tulostimesi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta ja yhdistä se mobiililaitteeseesi.

Kun B18-tulostimesi on paritettu onnistuneesti laitteesi kanssa, se näkyy kohdassa "Kytketyt tulostimet” LC Printer -sovelluksen asetussivulla. Tässä näet tulostimen nimen ja "Katkaista”-painiketta sen vieressä. Näin voit helposti katkaista yhteyden nykyisestä tulostimesta ja muodostaa parin toiseen tulostimeen tarvittaessa (kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy).

1.3 Tarrojen mukauttaminen ja tulostaminen

Etusivulla voit syöttää tarran tiedot manuaalisesti tai käyttää niitä LabCollector (tulostaa olemassa oleva tietue) napsauttamalla näytön yläreunassa olevaa painiketta .

Huomaa, että voit myös käyttää suoraan omaan LabCollector sovellus ja valitse tulostettava tietue, tämä avaa automaattisesti LC-tulostinsovelluksen ja täyttää alla olevat kentät.

Jos päätät syöttää tarratiedot manuaalisesti, katso ohjeita alla olevan kuvakaappauksen numeroituista osista:

1. Otsikko: Kirjoita otsikko tai nimi tarralle.

2. Ylimääräinen kenttä: Lisää valinnaisesti lisätietoja tai mukautettuja kenttiä.

3. ID: Syötä tarran tunnusnumero tai koodi.

4. Kopioiden lukumäärä: Määritä tulostettavien tarrojen haluttu määrä.

5. Tarratyyppi: Valitse tulostettavien tarrojen tyyppi tai muoto (14x30mm / 14x40mm / 14x50mm).

6. Esikatselutunniste: Päivitä tarrasuunnittelun esikatselu ennen tulostusta.

7. Tulosta-painike: Aloita tulostusprosessi napauttamalla tätä painiketta.

In Historia sovelluksen -osiossa löydät lokin viidestä viimeisestä tulostetusta tarrasta. Jokainen merkintä sisältää tietoja, kuten moduulin tai lisäosan, josta tarra on valittu, sekä sitä vastaavan tunnuksen. Tämän avulla voit helposti seurata ja viitata aikaisempaan tulostustoimintaan viite- tai uusintapainoksia varten.

"Meistä” -sivulta löydät käteviä linkkejä, joiden avulla voit tutustua muihin sovelluksiimme, ottaa meihin yhteyttä sosiaalisen median alustoilla, käyttää yhteystietojamme ja pysyä ajan tasalla LC Printer -sovelluksen nykyisestä versiosta.

Tosielämän sovellukset

Laboratorion työnkulku
Laboratorio-asetuksissa aika on ratkaisevan tärkeää, ja keskustulostimen pääsyn odottaminen voi aiheuttaa viiveitä näytteenhallintaprosesseissa. Integroimalla LC-tulostimen laboratorion työnkulkuihin voit tulostaa kryotarroja suoraan mobiililaitteestasi!

Inventory Management
Tehokas varastonhallinta ja omaisuuden seuranta perustuvat kohteiden ja laitteiden tarkaan merkitsemiseen. LC Printer tarjoaa kätevän ratkaisun laboratoriotarvikkeiden, -laitteiden ja -tarvikkeiden tarrojen tulostamiseen, mikä auttaa seuraamaan tavaroiden liikkumista ja käyttöä eri paikoissa.

Ympäristön seuranta ja kenttätutkimukset
Ympäristön seurantaan ja kenttätutkimuksiin liittyy usein näytteiden keräämistä eri paikoista ja ympäristöistä. LC-tulostimen avulla voit tulostaa tarroja paikan päällä ja lisätä samalla tärkeitä tietoja, kuten näytetunnukset, keräysajan, GPS-koordinaatit ja muut parametrit.

LC-tulostinta voidaan käyttää myös monissa muissa asetuksissa ja tosielämän sovelluksissa.