Potilaan ennakkorekisteröinnin määritykset ja LSMRemote-portaaliyhteys - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

LSMRemote tarjoaa potilaille mahdollisuuden ennakkorekisteröityä ennen näytteiden toimittamista. Potilas voi ennakkoon rekisteröidä potilasta koskevat tiedot, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostit, syntymäajan jne. Nämä Potilaan ennakkorekisteröintilomakkeen kentät voidaan määrittää mittatilaustyönä Potilasmoduuli. Kun potilaan ennakkorekisteröinti on tehty lomakkeella, nämä tiedot integroidaan automaattisesti mukautettuun potilasmoduuliin LabCollector joka voidaan sitten liittää LSM-lisäosaan case record-toiminnon avulla. Kun potilaat ovat rekisteröityneet, he voivat toimittaa näytteensä klinikalle, ajo- tai näytteenottokeskukseen.

*Kuvat osoitteesta freepik ja flaticon.com

Käytä potilaan ennakkorekisteröintiä seuraavasti:

1. Yleiset asetukset

• Aktivointi osoitteessa config.ini
  • Yhteys sisään LabCollector moduuli
  • Yhteys LSM-lisäosaan

2. Yhteys palveluntarjoajan portaaliin (LSMRemote-portaali)

3. Potilaiden ennakkorekisteröintiportaalin yhdistäminen palveluntarjoajaportaaliin

1. Yleiset asetukset

Aktivointi osoitteessa config.ini

• Jos haluat nähdä ennakkorekisteröintivaihtoehdon LSMRemote-portaalissa, sinun on aktivoitava se viimeistään config.ini-tiedoston käyttäminen.
    *Ole hyvä ja tutustu tietokantaan asenna LSMRemote ja määritä se.
    * Katso meidän tietokanta siitä, kuinka config.ini-asetukset aktivoidaan Vaihtoehto 37.
  • Sanotaan, että haluat erota kirjautumissivut "Suora raportin käyttöoikeus" -kirjautumisvaihtoehtoa varten "palveluntarjoajan portaalista" erillisillä verkkosivuilla.
  • LabCollectcor antaa sinun tehdä sen. Sinun tarvitsee vain lisätä jompikumpi kirjautuminen = 1 or kirjautuminen = 2 URL-osoitteen lopussa.
  • Tällä tavalla sinulla on a erilainen yksittäinen verkkosivu palveluntarjoajan ja raporttien suoran pääsyn kirjautumissivuille.

• Kun olet aktivoinut vaihtoehdon, näet alla olevan painikkeen.
  • Tämä painike vie sinut portaaliin, joka voidaan integroida verkkosivustollesi, jos sinulla on tietty potilasrekisteröintisivusto.
  • Kentät, kuten nimi, osoite, DOB, voidaan luoda potilasmoduulissa, joka selitetään kohdassa jakso 2.

• Voit muokata tietosuojakäytäntöä ja tekstiä täällä voi muokata siirtymällä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> ASETUKSET -> MUKAUTUS.
  • Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, voit napsauttaa Lähetä ja potilas näkee QR-koodin.

• Potilas saa myös sähköpostin, jossa on tämä QR-koodi.

QR-koodin käyttäminen pyytäjän/palveluntarjoajan/asiakasportaalin kautta:

• Kun potilas saapuu klinikalle/laitokselle jne. toimittamaan näytteen testausta varten, hän voi näyttää QR-koodin asiakkaalle/pyynnön esittäjälle/palveluntarjoajalle.
  • Palveluntarjoajan/pyynnön esittäjien on luotava työ tälle potilaalle, ja he voivat valita "lähetä työ" -vaihtoehdon ja valita sitten potilastunnuksen.
  • Kun työ on valmis, potilaan QR-koodi näyttää potilastunnuksen ja sitä voidaan käyttää potilaaseen liittyvän työn etsimiseen.

Yhteys sisään LabCollector moduuli

• Potilaan ennakkorekisteröintiportaalin lomakkeessa näkyvät kentät voidaan konfiguroida räätälöidyssä potilasmoduulissa.
    *Tutustu tietokantaamme kuinka luoda mukautettu moduuli.
  • Mukautetun moduulin sisällä voit luoda kenttiä tarpeidesi mukaan.
    Tutustu tietokantaamme osoitteessa kuinka luoda mukautettu kenttä.
Ole varovainen huomautus

Ole varovainen, vain kenttätyyppi 'date', 'datetime', 'time', 'desimaali', 'kenttä', 'select' voivat näkyä potilaan esi-rekisteröinti.

Nämä kentät näkyvät potilasportaalissa.

• Samat kentät näkyvät potilaan ennakkoilmoittautumislomakkeessa.

Yhteys LSM-lisäosaan

2. Yhteys palveluntarjoajan portaaliin (LSMRemote-portaali)

Oletetaan, että klinikka tai testilaboratorio kerää näytteitä eri toimittajilta/pyynnön esittäjiltä (näytteenkeräyskeskukset), jotka ovat eri paikoissa.

Tässä skenaariossa potilailla tulisi olla mahdollisuus valita palveluntarjoajien/pyynnön esittäjien nimi/sijainti, jonne he aikovat antaa näytteen testausta varten.

• Tämän potilaan ennakkorekisteröinti tarjoaa mahdollisuuden valita palveluntarjoaja/pyynnön esittäjä.
    • Tämä voidaan aktivoida siirtymällä kohtaan Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> SETUP -> TAPAUS TIETOJA

• Tämän vaihtoehdon avulla potilaat voivat valita pyytäjän/palveluntarjoajan, ja samalla pyynnön esittäjät/palveluntarjoajat eivät voi nähdä muiden pyytäjien/palveluntarjoajien potilaita (tapaustietoja).
    • Pyytäjien luettelo voidaan luoda LSM-lisäosassa.
      *Ole hyvä ja ota osaa tietokantaamme kuinka luoda pyytäjiä.

Ole varovainen huomautus

Varmista kuitenkin, että napsautat URL-valintaruutua.

3. Potilaiden ennakkorekisteröintiportaalin yhdistäminen palveluntarjoajaportaaliin

• Jos haluat näyttää vain yhden pyytäjän/palveluntarjoajan, voit tehdä kaksi asiaa:
      • 1. Tarkista vain "Portaalissa” -ruutu tulee jättää valituksi vain tarvittavan palveluntarjoajan kohdalla. (katso viimeinen kuva osiossa 2)
      • 2. Tai voit korjata yhden pyytäjän/palveluntarjoajan lisäämällä "&req=Pyytäjän tunnus " URL-osoitteen lopussa, johon integroit potilaslomakkeen. Katso alla oleva kuva ja noudata alla olevia 3 vaihetta (A, B ja C)
      • Vinkkejä/vinkkejä
        Voit lisätä useamman kuin yhden hakijan (useita hakijoita) syttyy lisäämällä vain pyytäjätunnukset LSM:stä, kuten yllä selitettiin.
        https://YOURLABINSTANCE/extra_modules/lsmremote/index.php?action=preregister&req = 2,6,30