Tallennustilan määrittäminen LabCollector? - LabCollector

YHTEENVETO:

"Tallennusselain" ja "Hallitse tallennustilaa" -vaihtoehdot sisään LabCollector auttaa käyttäjää tallentamaan kunkin tietueen sijainnin tarkasti määriteltyyn paikkaan. Tutkimuslaboratoriot käsittelevät useita näytteitä, kemikaaleja jne., jotka niiden on säilytettävä tietyssä paikassa tietyissä lämpötiloissa jne. Kaikki tämä voidaan tehdä tallennusselaimella.

Voit määrittää huoneet, säilytyslaitteet ja laatikot/telineet/laatikot/kassit jne. käyttämällä laboratorion varastointia.

Määritä laboratoriosi tallennustila seuraavasti:

1. Määritä "Hallitse tallennustilaa"

2. Määritä "Tallennusselain"

1. Määritä "Hallitse tallennustilaa"

• Jos haluat määrittää tallennustilan, siirry osoitteeseen ADMIN -> VARASTOINTI -> HALLINNOI TALLENNUSTA.
  • Alla on vaihtoehdot:

A. Tilat

• Tilat voidaan sijoittaa esimerkiksi sinne, missä säilytät säilytystavaroitasi.
  • Laboratorioissa voi olla huoneita, joissa he säilyttävät esineensä.
  • Oletetaan esimerkiksi, että laboratorion varastotila on ROOM_Lab01 ja se on huone, jossa säilytät näytteesi, kuten biologiset solu-/bakteeri-/kudos-/kemialliset/maa-/ jne. näytteet.
  • Voit siis lisätä tämän toiminnon ja sen lyhyen kuvauksen. Voit myös tarjota pääsyn tähän tilaan tietyille ryhmille. Luodaksesi ryhmiä sinun on mentävä osoitteeseen

*JÄRJESTELMÄNVALVOJA -> HALLINNOI KÄYTTÄJÄT ja kun olet määrittänyt käyttäjät, joihin voit mennä HALLINNOI RYHMÄKÄYTÄNTÖJÄ ja luoda ryhmiä. Voit lisätä jäseniä palaamalla osoitteeseen HALLINNOI KÄYTTÄJÄT ja ryhmien määrittäminen jo olemassa oleville jäsenille.

B. Lämpötilat

• Täällä voit määrittää lämpötilat laitteillesi, joita aiot tehdä.
  • Näissä vaihtoehdoissa on oletuslämpötilat.
  • Voit lisätä tarvitsemasi tiedot tai jopa poistaa olemassa olevat, jos et tarvitse niitä.

C. Varastointilaitteet

• Täällä voit määrittää säilytysvarusteesi.
  • Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on jääkaappi, jossa haluat säilyttää näytteet.
  • Täällä voit määrittää kaikki laitteiston parametrit, jopa telineet, laatikot, hyllyt, kanisterit ja tietyt paikat niissä.
  • Voit myös valita laitetiedot laitemoduulista. (sinun on ensin luotava laitetietue, jotta se näkyy avattavassa luettelossa).
    Voit myös tehdä it automaattinen varastointi, mlaatikon sijainnin antaminen annetaan automaattisesti tietueille, joille haluat määrittää tallennustilan.
    Huomautus: Kun laitoksen sijainti on "Tiloja ei ole määritetty"laitteet menee sitten"Tärkein sijainti".

D. Mallit

• täällä voit luoda "mallin" laatikoillesi esimerkiksi näytteiden tallentamista varten, kuten alla olevassa kuvassa.

• Näin ollen voit luoda mallilaatikoita, jotta sinun ei tarvitse luoda niitä joka kerta, kun luot laatikon. Voit vain valita laatikon mallin mallin pudotusvalikosta ja valita haluamasi laatikon.
  • On jo luotu (oletuksena) laatikkomalleja esimerkiksi 96-kuoppaisille levyille, putkille, laatikoille, joissa on 10 kuoppaa jne.
  • Tarkista tietokanta miten mallit asetetaan lisätietoja.

E. Luo uusi laatikko

F. Vaihtoehdot

• Näiden asetusten avulla voit määrittää tallennusselaimen yksityiskohtaisemmin.

• 1. Tämän vaihtoehdon avulla voit aktivoida tallennustilan arvausmerkityksen, kun tallennat minkä tahansa tietueen tallennustilaan, näet esimerkiksi, onko säilytyslaatikossa vapaata tilaa vai ei.
       – Lisäksi voit valita, mihin tietue tallennetaan. Sinulla on esimerkiksi verkkolaatikko, jonka kaivot ovat osittain täytetty. Tässä tapauksessa, kun yrität tallentaa uuden tietueen tähän ruutuun, se tallennetaan joko ensimmäiseen löydettyyn tyhjään kohtaan (kaivoon) tai laatikon viimeiseen kohtaan.
       - Kun olet valmis, napsauta Tallenna.
  • 2. Voit valita, kuinka kopioidut näytteet tallennetaan. Ne voidaan joko linkittää päänäytteeseen tai ne voidaan tallentaa itsenäisenä näytteenä.
      - Kun olet valmis, napsauta Tallenna.
  • 3. Voit valita putken korkkien värin. Esimerkiksi, jos sinulla on solu-/bakteerikantoja, joita säilytät. Sitten voit määrittää värin putkien korkille. Kuten kuvassa näkyy.
    *Voit luoda näytetyypin sisään NÄYTTEEN MODULI -> UUSI ennätys -> NÄYTTETYYPPI (PIKALISÄÄ NÄYTTEYPPI)

- Kun olet valmis, napsauta Päivitä putken korkkien värit.
  • 4. Voit lisätä väriä putkiisi ja myös valita, haluatko toistaa värejä samassa visotubessa.
    – Kun olet valmis, napsauta Päivitä oljet -vaihtoehtoja.

G. Listaa olemassa olevat laatikot

• Näet kaikki luodut säilytyslaatikot, joissa on tietoja niiden luomisesta, sijainnista, ominaisuuksista ja omistajasta.

2. Määritä "Tallennusselain"