Kuinka lähettää tunnuksen ja julkaistun tulosraportin tekstiviesti-ilmoitus Twilion avulla? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Testilaboratorioille, jotka saavat pyynnön suorittaa testejä (työpaikkoja) pyytäjän (klinikka, sairaala jne.) näytteelle, Lab Service Management (LSM) -lisäosamme on paras vaihtoehto. LSM:llä on uudet asetukset vastaanottaa ilmoitus tekstiviestinä seuraavista:

• Token (käytetään raportin käyttämiseen)
  • Raportin julkaisu (linkki raportin avaamiseen, kun se julkaistaan)

1. Ilmoittautuminen ja määritykset Twilion avulla

2. Twilion integrointi LabCollector

3. SMS-ilmoituksen vastaanottaminen

1. Ilmoittautuminen ja määritykset Twilion avulla

• Rekisteröinnin tekee laboratorio, joka käyttää LabCollector. He voivat rekisteröityä Twilio pro -tilille, jossa heidän potilaansa voivat hyödyntää tekstiviestipalvelua tulosraporttien julkistamisen yhteydessä.
  • Jotta voit käyttää tätä uutta ominaisuutta, sinun on luotava tili Twilioon, katso alla oleva vaihe:
  • Yhdistä tähän linkkiin: https://www.twilio.com/login
  • Valitse Rekisteröidy-vaihtoehto.
  • Täytä tarvittavat kentät (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, salasana) rekisteröityäksesi

• Ysaat vahvistussähköpostin sähköpostisi vahvistamiseksi
  • Kun olet vahvistanut tilisi, voit kirjautua sisään Twilion kotisivulle sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  • Sinun on noudatettava muutamia vaiheita suojataksesi tilisi
  • Vaihe 1:Anna matkapuhelin, jota haluat käyttää tekstiviestivahvistukseen
  • Vaihe 2: Syötä matkapuhelimeesi saamasi vahvistuskoodi
  • Valitse tekstiviesti kysymykseen "
  • Täytä muut kentät käyttösi mukaan.
  • Napsauta Aloita Twilion kanssa
  • SMS-palvelun käyttämiseen tarvitset puhelinnumeron Twilosta. Napsauta Twilio Dashboard -sivulla Hanki kokeilupuhelinnumero.

• Twilio Dashboard -sivulla sinulla on 3 aktivoitavaa parametria tilisi LC:ssä:
    • 1. Tilin SID
    • 2. Merkki
    • 3. Puhelinnumero

2. Twilion integrointi LabCollector

• Jos haluat vastaanottaa tekstiviestejä LSM:ltä, sinun on aktivoitava Twilio-tilisi LabCollector.
  • SIIRRY JÄRJESTELMÄNVALVOJAAN -> SETUP -> INTEGROINNIT
  • Kolme asiaa, jotka hankit yllä osiossa 3, sinun on syötettävä ne alla olevan vaihtoehdon mukaisesti.
    • 1. Tilin SID
    • 2. Tilitunnus
    • 3. Puhelinnumero

• Testaaksesi integraatiota, sinun on napsautettava "Testaa"-painiketta, joka pyytää sinua lisäämään numerosi saadaksesi testiviestin LabCollector matkapuhelimeesi.
    *Huomautus: Lisää puhelinnumero ja maatunnus.
  • Kun olet lisännyt numerosi, saat alla olevan viestin Twilolta.

3. SMS-ilmoituksen vastaanottaminen

• Kun LabCollector on määritetty Twilion kanssa, LSM lähettää automaattisesti potilaille kussakin työssä, tekstiviestin, joka ilmoittaa heille tunnuksesta ja julkaistusta tuloksesta.

Huomautuksia
    Tulokset lähetetään puhelinnumeroon, jonka potilaat ovat ilmoittaneet potilaan ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.
    Tämä puhelinnumero on mukana mukautetussa potilasmoduulissa LabCollector mukautetussa kentässä nimeltä puhelinnumero.
  • Tätä varten sinun on MENE LSM:ään -> ADMIN -> SETUP -> TAPAUSTIEDOT & valitse puhelinnumerokenttä (kentät ovat liitetyn moduulin, alla olevassa kuvassa se on mukautettu potilasmoduuli).
    *Puhelinnumero on mukautettu kenttä, jonka kenttätyyppi on "field"
  • Voit valita rastittaa valintaruudun, jos haluat lähettää tokenin, kun työ on luotu, ja ilmoittaa, kun tulokset julkaistaan. Älä unohda Tallentaa.

• Kun luot LSM:ssä potilaaseen ja hänen näytteisiinsä liittyvän työn, potilas saa alla olevan tekstiviestin.

• Kun työ on valmis ja tulokset julkaistaan, potilas saa viestin, jossa on linkki tuloksiin.
  • Jos potilas menettää tunnuksen tai tuloksen vapautettu tekstiviesti, tekstiviesti voidaan lähettää LSM:n avulla, kuten alla. (noudata alla olevia ohjeita).
  • Mene LSM:ään->JOB->TYÖLUETTELO->SUODATA VALMISTETUN TYÖN MUKAAN->VALITSE TYÖ->TAPAUSTIEDOT