Miten käytät versiointia? v5.4 ja uudemmat - LabCollector

← Kaikki aiheet

Jos olet versio 5.31 tai vanhempi ole hyvä ja lue tämä KB sen sijaan.

Valmiiksi rakennetuissa moduuleissa ja mukautetuissa moduuleissa (näytteet, reagenssit ja tarvikkeet, eläimet…) on mahdollisuus versiointiin. Versiointi pitää kirjaa kaikista tietueeseen tallennetuista muutoksista. Muutoksia seurataan myös kirjausketjussa, mutta versiointi tarjoaa yksinkertaisen tavan päästä nopeasti tietoihin tietuekohtaisesti LabCollector.

Versiointi voidaan aktivoida moduulikohtaisesti. Varmistaaksesi, että versiointi on aktivoitu, voit katsoa tietuetta moduulissa ja etsiä kenttää 'Luomispäivä'. Jos teksti "Näytä versioluettelo" tulee näkyviin, versiointi on aktiivinen tässä moduulissa.

Huomaa, että jotkin lisämoduulit, kuten ELN, versioitetaan automaattisesti oletusarvoisesti. Lisäosissa on tietty joukko ominaisuuksia tietueiden ja toimintojen historian tarkastelua varten.

Jos versiointi ei ole aktiivinen, kirjaudu sisään tilillä, jolla on järjestelmänvalvojan tai pääkäyttäjän oikeudet. Navigoida johonkin Järjestelmänvalvoja > Tietueasetukset.

Valitse tallennusasetukset-valikosta versiointia vaativien moduulien valintaruutu. Napsauta sitten 'Tee Päivitys'-painiketta. Sivulle ilmestyy lisähuomautuksia ja aputekstiä. Tarkka teksti vaihtelee hieman version mukaan LabCollector käytät.

Jos haluat käyttää tietueen versiota, siirry haluamasi tietueen kohdalle. Napsauta sitten 'Näytä versioluettelo".

Täältä tulee ponnahdusikkuna, jossa näkyy luettelo versioista järjestyksessä kunkin muutoksen päivämäärän kanssa.

Kun napsautat versiota, näet tietuekentät sellaisina kuin ne olivat valittuna ajankohtana. Kaikki tähän versioon lisätty näkyy vihreällä ja kaikki poistetut punaisella.

Jokaisessa tietueen lisäämisen jälkeen muuttuneessa kentässä on kellosymboli, jota napsautettuna tulee näkyviin ponnahdusikkuna, joka näyttää kuinka kenttä on muuttunut ajan myötä.

Tietueen allekirjoittaminen sen jälkeen, kun se on asetettu Vain luku -tilaan, kirjataan myös versioluetteloon.

Versiointi on nyt osa LabCollector Mukautumiskyky pakkaus – ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoja sähköpostitse [sähköposti suojattu] or [sähköposti suojattu] (Yhdysvalloissa ja Kanadassa oleville).