Mikä on Tapahtumakalenterin lisäosa? Ja miten sitä käytetään? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

- Tapahtumakalenteri lisäosa varten LabCollector on tehokas työkalu tutkimusprojektien, teknisen alustan palvelutoiminnan ja yritysprojektien seurantaan. Sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit helposti luoda ja jakaa kalentereita tiimisi kanssa sekä tuoda ja viedä olemassa olevia kalentereita helposti. Tämä monipuolinen kalenterijärjestelmä auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja aikataulussasi, jotta voit keskittyä olennaiseen: tavoitteidesi saavuttamiseen.

Seuraavassa Knowledge Base -tietokannassa keskustelemme tämän lisäosan ominaisuuksista ja käytöstä.

Alla oleva kuvakaappaus tarjoaa visuaalisen esityksen Tapahtumakalenteri-lisäosan pääliittymästä. Kuten näet, käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi, ja siinä on selkeä asettelu, joka helpottaa navigointia. Itse kalenteri näkyy näkyvästi näytön keskellä, ja sitä voidaan tarkastella päivän, viikon tai kuukauden mukaan.

Vasemmalla puolella on luettelo tulevista tapahtumista sekä mahdollisuus suodattaa ja etsiä tiettyjä tapahtumia.

Yläreunasta löydät vaihtoehdot uusien tapahtumien luomiseen ja olemassa olevien tapahtumien hallintaan.

1: - kotisivu on oletuksena sivu, joka näytetään, kun käytät Tapahtumakalenteri-lisäosaa, ja se näyttää samalta kuin yllä olevassa kuvakaappauksessa. Kotisivu on oletusaloitussivu, joka toivottaa sinut tervetulleeksi, kun käytät Tapahtumakalenteri-lisäosaa. Siinä on tyylikäs ja käyttäjäystävällinen muotoilu, ja siinä on intuitiivinen asettelu, joka mahdollistaa helpon navigoinnin ja tapahtumien järjestämisen. Lisäksi löydät useita hyödyllisiä työkaluja ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit hallita ja mukauttaa tapahtumiasi erityistarpeisiisi.

Olemme toimittaneet yksityiskohtaisen kuvauksen jokaisesta painikkeesta ja osiosta, joissa on esitetty niiden vastaava tarkoitus ja toiminnallisuus. Tutustumalla tämän sivun ulkoasuun ja toimivuuteen pystyt navigoimaan ja käyttämään sitä tehokkaammin:

• A: Luo uusi tapahtuma helposti napsauttamalla -painiketta. Näkyviin tulee uusi välilehti, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy, ja se opastaa sinua prosessin läpi:
    • i: Otsikon lisääminen tapahtumallesi on ensimmäinen askel uuden tapahtuman luomisessa. Tätä otsikkoa käytetään tapahtuman tunnistamiseen, ja se näkyy kaikille käyttäjille, joiden kanssa tapahtuma on jaettu.
    • ii: Valitse tapahtumasi alkamis- ja päättymispäivä, joka on ratkaiseva tapahtuman keston määrittämisessä. Näin käyttäjät voivat myös suunnitella aikataulunsa vastaavasti.
    • iii: Valitse, haluatko tapahtumasi olevan kertaluonteinen vai toistuva tapahtuma. Jos valitset toistuvan, voit valita sen tiheyden (päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai vuosittain).
    • iv: Jotta voit helposti tunnistaa tapahtumasi, voit valita niille haluamasi värin. Tämän avulla voit nopeasti tunnistaa, millainen tapahtuma on tulossa, ja helpottaa myös kalenterissa liikkumista.
    • v: Kun otat "Koko päivän tapahtuma" -vaihtoehdon käyttöön, tapahtuma kestää koko päivän tietyn ajan sijaan.
    • vi: Voit linkittää tapahtumasi omaan LabCollector tiedot valitsemalla sopiva moduuli. Näin pääset helposti käsiksi asiaankuuluviin tietoihin LabCollector järjestelmää, kuten näytteitä tai reagensseja.
    • vii: Tässä voit anna yksityiskohtainen kuvaus tapahtumastasi, mukaan lukien paikka, teema, toimintojen aikataulu ja kaikki muut asiaankuuluvat tiedot, jotka käyttäjien tulisi tietää.

• B: Käyttöliittymämme "Suojattu"-painike toimii suojana vahingossa tapahtuvia muutoksia vastaan. Kun painike on sininen, tämä osoittaa, että suojattu tila on poistettu käytöstä. Kuitenkin, kun painike on punainen, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua vahvistamaan kaikki toimet, joita olet tekemässä. Tämä voi auttaa estämään tahattomat muutokset kalenteriisi.
  • C: Voit käyttää nuolia pyyhkäisemään kalenteria vasemmalle tai oikealle. Lisäksi voit myös klikata nähdäksesi nykyisen päivämäärän tapahtumat.
  • D: Kalenteri tarjoaa myös erilaisia ​​katseluvaihtoehtoja, kuten mahdollisuuden vaihtaa kuukausi-, viikko- ja päivänäkymien välillä. Voit myös napsauttaa painiketta näyttääksesi luettelon kaikista tulevista tapahtumista.
  • E: Täällä voit valita, minkä vuoden haluat näyttää.
  • F: Tämä on luettelo kaikista käyttäjistä, joiden kanssa kalenteri on tällä hetkellä jaettu.
  • G: Täältä löydät avattavan luettelon, jonka avulla voit vaihtaa eri kalentereiden välillä.

2: Klikkaamalla , sinut ohjataan kattavaan luetteloon kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista kalentereista. Tämä luettelo sisältää tärkeitä tietoja, kuten nimen, tyypin ja käyttäjät tai ryhmät, joiden kanssa kalenteri on jaettu. Lisäksi sinulla on pääsy useisiin kullekin kalenterille suoritettaviin toimiin, kuten kalenterin muokkaamiseen tai poistamiseen, kalenterin jakamisasetusten hallintaan ja paljon muuta. (Kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy).

• Klikkaamalla , voit muuttaa kalenterisi nimeä.
  • Jakamispainike kun napsautat, voit valita tietyn LabCollector käyttäjät tai ryhmät, joiden kanssa haluat jakaa kalenterisi.
  • Voit myös poistaa kalenterin napsauttamalla , uusi välilehti tulee näkyviin joka kehottaa sinua vahvistamaan kalenterin poistamisen. Tämä ominaisuus mahdollistaa ei-toivottujen tai tarpeettomien kalenterien helpon poistamisen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä toiminto on peruuttamaton ja kaikki kalenteriin tallennetut tiedot poistetaan pysyvästi.
Ole varovainen huomautus
Huomaa, että kun poistat toistuvan tapahtuman, myös kaikki tapahtuman tulevat tapahtumat poistetaan. Tämä sisältää kaikki liittyvät aikataulut tai muistutukset, eikä poistamista voi kumota. Jos haluat poistaa vain tietyn esiintymän toistuvasta tapahtumasta, sinun on tehtävä se yksitellen.
  • Voit myös napsauttaa saadaksesi kalenterillesi ainutlaatuisen tunnuksen, jonka avulla voit tuoda ulkoiseen kalenteriohjelmistoon.
Huomautuksia
Näytön oikeasta reunasta löydät vaihtoehdot uusien kalentereiden tuomiseksi tai jo olemassa olevien kalenterien tuomiseksi eri muodoissa, kuten iCalendar (.ics), Google-kalenteri (.gcal) tai pilkuilla erotettuina arvoina (.csv).
Vinkkejä/vinkkejä
Luo uusi kalenteri napsauttamalla sijaitsee vasemmassa alakulmassa, uusi välilehti tulee näkyviin, ja sinua pyydetään syöttämään nimi (kuten alla olevassa kuvakaappauksessa).

.

3: TAsetusvalikon avulla voit hallita lisenssiäsi ja aktivointiavaimesi, jotka voit hankkia kautta asiakasalue tai ottamalla yhteyttä tukitiimiin osoitteessa [sähköposti suojattu]