Hakutulosten vieminen - LabCollector

YHTEENVETO:

Jokainen moduuli sisään LabCollector tarjoaa mahdollisuuden viedä tietoja. Kun olet suorittanut tuloshaun LabCollector, haku voidaan viedä useissa muodoissa.

Hakutulosten viemiseen on useita vaihtoehtoja:
1. Normaali vienti
2. Huoltovienti
3. Vie mallit
4. Automaattinen vienti

1. STANDARDI VIENTI

• Jokaisessa moduulissa voit viedä kaikki tietosi haun jälkeen. Käytä kuvaketta ennätysluettelon oikeassa yläkulmassa.

• Kun napsautat kuvake tämä ikkuna avautuu.
  • 1. Valitse valintaluettelosta HTML-, CSV-, XML-, Excel- tai PDF-muoto.
  • 2. Valitse kentät, jotka haluat viedä vetämällä ja pudottamalla tai käyttämällä Lisää kaikki- ja Poista kaikki -painikkeita.
  • 3. Vie luettelosi.
  • Voit myös valita vientimallin, jos se on luotu valintaluettelossa. Katso alempaa.

2. HUOLTO VIENTI

• Laitemoduulissa voit viedä haun jälkeen kaikki huoltotiedot kaikille laitteille. Käytä kuvaketta ennätysluettelon oikeassa yläkulmassa.

• Sama ikkuna kuin tavallisessa viennissä avautuu kentillä Huolto-välilehdellä.
  • Voit myös viedä kunkin laitteen huoltotiedot. Siirry laitteen huolto-välilehdelle ja käytä oikeassa yläkulmassa olevaa vientikuvaketta.

3. VIENTIMALLIT

Huomautuksia

Vain super-järjestelmänvalvojalle.

• Mene ADMIN -> SETUP -> VIE ASETUKSET JA MALLIT
  • Täällä voit luoda malleja, jotka voidaan luoda datan viemiseksi eri moduuleista.

1. Anna mallillesi nimi ja tallenna se napsauttamalla vihreää painiketta

2. Valitse valintaluettelosta HTML-, CSV-, XML-, Excel- tai PDF-muoto
3. Valitse moduuli, johon haluat luoda vientimallin
4. Valitse kentät, jotka haluat viedä vetämällä ja pudottamalla tai painikkeilla lisää Kaikki ja Poista kaikki.
5. Jos haluat muokata mallia, lataa tallennettu malli tällä painikkeella.

• Kun malli on tallennettu, näet tämän vaihtoehdon. Voit käyttää näitä malleja tuloshaun viemiseen kuhunkin moduuliin.

4. AUTOMAATTINEN VIENTI

Huomautuksia

Vain super-järjestelmänvalvojalle.

• Sinulla on mahdollisuus viedä hakutulos automaattisesti. Noudata näitä muutamia vaiheita.

Mene ADMIN -> SETUP -> VÄLITYS, TEHTÄVIEN AJOITTAJA JA SÄHKÖPOSTI

1. Anna automaattiselle tehtävällesi nimi
    2. Valitse tehtävätiheys Päivittäin/Viikoittain/Kuukausittain ja tehtävän ajan välillä
    3. Valitse luettelosta haluamasi moduuli
    4. Jos haluat käyttää mallia (katso yllä), valitse se luettelosta
    5. Valitse luettelosta tietueet, jotka haluat viedä automaattisesti joka kerta:
       - kaikki tietueet,
       – uudet ja päivitetyt tietueet,
       – vain uudet ennätykset,
       – vain päivitetyt tietueet
    6. Valitse sähköposti, jolle vientitiedosto lähetetään

• Voit määrittää niin monta automaattista vientiä kuin haluat. Automaattinen vienti voidaan lopettaa roskakorikuvakkeella.

varoitus
Älä unohda määrittää sähköpostiasetuksia kuvatulla tavalla tätä.