LSM-työluettelon kuvakkeet - mitä ne tarkoittavat? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Seuraavassa tietokannan artikkelissa erittelemme kunkin LSM-lisäosan (Lab Service Manager) työluettelosivulta löytyvän kuvakkeen merkityksen. Se tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen selityksen kaikentasoisille käyttäjille.

Sukellaan LSM-työluettelon kuvakkeisiin ja tutkitaan kunkin niistä edustamia keskeisiä toimintoja ja tiloja.

Yhteenveto:

1. Työnkulkuun/prosessiin liittyvät kuvakkeet
  2. Työlistaan ​​liittyvät kuvakkeet

1. Työnkulkuun/prosessiin liittyvät kuvakkeet

ikoni Merkitys
Haettu/lainattu työpaikka: Tämä kuvake tarkoittaa työtä, jota on pyydetty, mutta jota ei ole vielä aloitettu.
pyydetty Testi: Tämä kuvake osoittaa, että testiä on pyydetty, mutta sitä ei ole vielä aloitettu. Se auttaa korostamaan odottavia testipyyntöjä, jolloin käyttäjät voivat tunnistaa ja priorisoida aloitusta odottavat pyynnöt.
Pyydetty näyte: Tämä kuvake tarkoittaa näytettä, jota on pyydetty testattavaksi, mutta jota ei ole vielä käsitelty.
Odottava työpaikka: Tämä kuvake merkitsee työtä, joka odottaa ja odottaa lisätoimia.
Määrätty testi: Tämä kuvake edustaa testiä, joka on määritetty ja joka on tällä hetkellä vireillä.
Osoitettu näyte: Tämä kuvake edustaa näytettä, joka on määritetty testattavaksi.
Työ kesken (aloitettu): Tämä osoittaa, että työ on parhaillaan käynnissä.
Testi käynnissä: Se edustaa jo alkanutta testiä.
Näyte meneillään: Se edustaa parhaillaan käsiteltävänä olevaa näytettä.
Valmis työ: Valmistumiskuvake tarkoittaa, että työ on suoritettu onnistuneesti, mutta se odottaa edelleen vahvistusta. Käyttäjät voivat helposti tunnistaa tehtävät, jotka ovat saavuttaneet työnkulun päätepisteen.
Testi suoritettu: Tämä kuvake tarkoittaa, että testi on suoritettu onnistuneesti, mutta se odottaa edelleen vahvistusta.
Valmis näyte: Tämä kuvake osoittaa, että näyte on läpäissyt tarvittavat testaustoimenpiteet ja se on nyt merkitty valmiiksi, mutta odottaa edelleen validointia.
Valmis työ: Tämä kuvake osoittaa, että työ on tehty onnistuneesti suoritettu ja vahvistettu.
Hyväksytty testi: Se edustaa testiä, joka on suoritettu ja hyväksytty.
Hyväksytty näyte: Se edustaa näytettä, joka on täytetty ja hyväksytty.
Tämä kuvake osoittaa, että työ on käynnistetty uudelleen, koska tarkistusohjelma hylkäsi sen.
Tämä osoittaa, että testi on validoitu vähintään kerran.
Tämä kuvake osoittaa näytettä, joka on läpäissyt laadunvarmistus/laadunvalvonta (QA/QC) -merkinnän, mikä tarkoittaa, että se on läpäissyt vaaditut laatutarkastukset.
Se osoittaa, että näyte on tällä hetkellä väliaikaisessa keskeytystilassa (pidossa), usein erityisten olosuhteiden vuoksi tai odottaa lisäarviointia.
Tämä kuvake edustaa näytettä, joka on merkitty "ilmaiseksi" ja joka on jätetty laskutusprosessin ulkopuolelle. Se osoittaa, että siihen liittyvästä näytteestä ei peritä maksuja.
Tämä kuvake tulee näkyviin, kun ryhmittelet tulokset Erätesti-näytteen mukaan.

2. Työlistaan ​​liittyvät kuvakkeet

ikoni Merkitys
Tämä kuvake osoittaa, että yksittäiseen työhön liittyviä lisäominaisuuksia tai asetuksia on saatavilla. Kun napsautat tätä kuvaketta, näkyviin tulee valikko, jossa on vaihtoehtoja työn tiettyjen osien mukauttamiseen tai hallintaan.
Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat asettaa rajan yhdellä sivulla näytettäville riville.
Käyttäjät voivat luoda viivakoodeja useille näytteille samanaikaisesti.
Vientivaihtoehdon avulla käyttäjät voivat luoda CSV-tiedoston, joka sisältää valitut työluettelot tai kaikki työt. Viedyt tiedot ovat vakiomuodossa, joten käyttäjien on jaettava arvot erillisiin sarakkeisiin tarpeen mukaan.
Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat siirtyä työluettelon tietylle sivulle, mikä helpottaa nopeaa käyttöä.
Suodatinkuvake antaa käyttäjille mahdollisuuden suodattaa töitä, näytteitä, eriä ja muuta käyttämällä erilaisia ​​suodattimia tai mukautettuja hakuyhdistelmiä.
Tämä vaihtoehto helpottaa tiettyjen työnumeroiden, tunnuksien, nimien, testien tai näytteiden etsimistä työluettelosta. Käyttäjät voivat nopeasti paikantaa ja saada tarvittavat tiedot.
Palaa ensimmäiselle sivulle.
Palaa edelliselle sivulle.
Siirry seuraavalle sivulle.
Siirry viimeiselle sivulle.
Käyttäjät voivat valita töitä valintaruutujen avulla suorittaakseen tiettyjä toimintoja, kuten viedä useita töitä samanaikaisesti.