Kuinka luoda Chain Of Custody (CoC) -raportti ja käyttää sitä LSM & LSMRemote? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Lab Service Manager (LSM) -lisäosa on täydellinen sovellus palvelun ydin- ja testilaboratorioihin.

Voit lukea lisää LSM blogissamme. Pyynnön esittäjät (näytteitä keräävät klinikat tai laitokset) voivat lähettää tilauksia palvelun testilaboratorioihin testaamaan näytteitä käyttämällä LabCollector lisäosa. Voit luoda erilaisia ​​​​parametreja töille (testitilaukset), näytetiedoista, testeistä (protokolla, reagenssit, laitteet, syöttö-/käsittely-/tulosparametrit) ja konfiguroida työsi tarpeidesi mukaan. Voit myös luoda malleja raporteillesi, kuten tuloksille, laskuille, alkuperäketjulle (CoC).

* Katso KB nähdäksesi kuinka aloittaa LSM-lisäosalla.

Noudata alla olevia ohjeita käyttääksesi CoC:n luomiseen:-

1. Luo CoC-malli

2. Valitse oletusarvoisesti CoC-malli

3. Käytä CoC-mallia LSM:ssä

4. Käytä CoC-mallia LSMRemotessa

1. Luo CoC-malli

• Luo raporttimalli LSM-lisäosaan siirtymällä osoitteeseen ADMIN -> ASETUKSET -> RAPORTTI- JA LASKUPALLI -> LUO UUSI MALLI
    * Alla on esimerkki jo luodusta CoC:stä.

• 1. Tässä sinun on syötettävä raportin nimi.
  • 2. Lyhyt kuvaus voisi olla muutama sana kuvaamaan raporttia.
  • 3. Rich tekstieditori, jonka avulla voit luoda raportin. Lue tämä KB nähdäksesi kunkin vaihtoehdon kuvaus tekstieditorissa.
  • 4. Täältä löydät kaikki dynaamiset tunnisteet, joilla voit täyttää raportin kentät automaattisesti.
  • 5. Napsauta PDF-vaihtoehtoa nähdäksesi PDF-muodossa, miltä raporttisi näyttää. Tai voit poistaa luomasi raportin valitsemalla Poista.
  • Kun olet valmis, napsauta Tallenna ja päivitä -vaihtoehtoa raporttiosion lopussa. Raporttia ei tallenneta ilman vaihtoehtoa.

2. Valitse oletusarvoisesti CoC-malli

• Jos haluat valita CoC-mallin ja tehdä siitä oletusvaihtoehdon, sinun on siirryttävä osoitteeseen ADMIN -> ASETUKSET -> RAPORTTI- JA LASKUPALLI -> LUO UUSI MALLI -> VAIHTOEHDOT.
  • Kun napsautat vaihtoehtoja, näet alla olevan ponnahdusikkunan
  • Nyt tätä mallia käytetään oletuksena LSM-lisäosassa ja LSMRemotessa.

3. Käytä CoC-mallia LSM:ssä

• Nähdäksesi CoC-raportin voit luoda työn tai siirtyä työvaihtoehtoihin ja muokata työtä.
  • Näytteet-vaihtoehdon alla voit napsauttaa CoC-vaihtoehtoa nähdäksesi raportin.
  • Kun napsautat CoC-vaihtoehtoa, näet raportin. Olemme luoneet sinulle alla olevan esimerkin.

4. Käytä CoC-mallia LSMRemotessa