Erien määrittäminen uudelleen tai poistaminen eräluettelosta LSM:ssä - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Joskus voit luoda vääriä eriä LSM:ssä.
Voit käyttää alla olevaa temppua erien määrittämiseen tai poistamiseen.

Erän määrittäminen, johon siirrytään Työ-> Työlista ja valitse näytteet, jotka haluat määrittää erälle.

Esimerkiksi annat erälle väärän nimen määrittääksesi näytteitä väärälle erälle.

Oletetaan, että yllä olevassa kuvassa teit väärän erän.
Voi olla 2 skenaariota: -

1. Haluat määrittää erän uudelleen.
    OR
  2. Haluat poistaa ei-toivotun erän.

Erän määrittäminen uudelleen

Siksi tämän tilanteen korjaamiseksi siirry Ryhmä-vaihtoehtoon ja valitse Erätesti-näyte -vaihtoehto.

Valitse nyt tekemäsi väärä erä 03. Nyt voit määrittää sen uudelle tai oikealle erälle napsauttamalla
Näet alla olevan kaltaisen ponnahdusikkunan, nyt voit määrittää sen uudelleen haluamallesi erälle.

Erän poistamiseksi

Voit myös jättää erän nimen tyhjäksi "Uusi"-vaihtoehdon eteen. Napsauta vain Lisää ja määritä.

Näin väärä erä poistetaan luettelosta.