Kuinka tuoda töitä LSMRemoten avulla? - LabCollector

YHTEENVETO:

LSM-lisäosa on tarkoitettu testi-/palveluydinlaboratorioille, joka auttaa testien suorittamisesta, parametrien lisäämisestä raporttien ja laskujen luomiseen. LSMRemote on etäportaali, jota käyttävät asiakkaat, jotka vastaanottavat näytteitä potilailta ja välittävät ne testilaboratorioihin testausta varten. LSMRemote tarjoaa nyt useiden töiden lataamisen CSV:n avulla. Tämä voi helpottaa elämää, kun palveluntarjoajilla/hakijoilla on useita työpaikkoja lisättävänä päivässä.

Jos haluat lähettää useita töitä, noudata alla olevia ohjeita.
1. Valmistele CSV

2. CSV-tiedoston lataaminen

varoitus
CSV-tuontivaihtoehto EI OLE toimi kun on lisättävä yksi työ with useita näytteitä ja config.ini LSMRemotessa (vain superadmin voi käyttää config.iniä) näyttää alla olevan vaihtoehdon true.

1. Valmistele CSV

Huomautuksia
Tuo CSV -vaihtoehto on vain lisäämistä varten Yksi Työ with yksi näyte vain.
  • Siirry LSMRemoteen ja Lähetä tilaus -kohdassa voit ladata CSV-mallin, joka sinun tulee valmistautua töiden tuontiin.
  • 1. Napsauta Lähetä tilaus -vaihtoehtoa, jonka avulla voit luoda työpaikkoja.
  • 2. Napsauta Tuo CSV -vaihtoehtoa.
  • 3. "Tilaa" mahdollistaa yhden työn lisäämisen kerrallaan.
  • 4. Napsauta "Hae CSV-otsikot" -vaihtoehtoa, jonka jälkeen CSV-tiedosto, jossa on kaikki sarakkeiden nimet, ladataan.
  • 5. CSV-erotin, tulee käyttää CSV-tiedostoa lähetettäessä, ja sinun tulee tietää tiedostosi erotin.
    *Voit tietää tämän, kun tallennat csv:n ja valitset tyypin.
  • 6. Testierotinta käytetään, kun haluat lisätä useita testejä näytteeseen. Voit erottaa kaksi testinimeä putkimerkillä.
  • 7. Voit napsauttaa testiluetteloa kopioidaksesi testin nimen ja liittääksesi sen CSV-tiedostoosi.
  • 8. Voit napsauttaa CSV-otsikkoluetteloa ja ladata CSV-mallin.
  • 9. Kun CSV-tiedostosi on valmis, voit ladata sen tänne.
  • CSV sisältää kolme asiaa online-esiintymästäsi:
    • Työtason parametrit
    • Näytetason parametrit
    • Potilasmoduulien kentät
  • Voit jopa poistaa sarakkeet, joita et tarvitse CSV-tiedoston puhdistamiseen.
  • Ole varovainen huomautus
    *Sinun täytyy pidä sarakkeet jotka ovat pakollisia: (pakolliset sarakkeet ovat tähdellä* yläreunassa)
    – Potilasmoduuli
    – Työparametrit
    – Esimerkkiparametrit
    *- arvot 'valitse listalle' -kenttien tulee vastata niitä, jotka ovat jo olemassa LabCollector. Jos esimerkiksi mukautettu Gender in Patient -moduuli on joko F, ​​M tai U, arvojen tulee olla jokin näistä, ei Nainen, Mies tai Tuntematon.
    *Testiä luotaessa LSM:ssä näytetyyppi määritellään usein. Siksi vain näytteelle määritellyt testit tyyppi pitäisi lisätä. Yleensä voit tarkistaa LSMRemotessa, mitkä testit näkyvät harmaina valitsemallesi näytetyypille.
    *- toissijaiset hakijat voidaan lisätä pilkulla väliin, ja sinun on käytettävä vain pyytäjän nimeä.
    *- päivämäärämuoto lisäämäsi CSV muuttaa LabCollector muoto, jonka määritit valitsemalla Admin-> Setup-> Date format
  • CSV-tiedostoon voit lisätä tiedot tarpeen mukaan.

2. CSV-tiedoston lataaminen

• Kun CSV on ladattu, sinun on valittava
    • Pääpyynnön esittäjä
    • CSV-tiedoston erotin
  • Kun lataat CSV-tiedoston, se näyttää tämän merkin, kun CSV on ladattu.

• varoitus
    Jos kohtaat virheen, joka tarkoittaa virhettä CSV-tiedostossasi, tarkista huolellisesti, oletko lisännyt kaikki pakolliset kentät oikein, kenttätyypit oikein.
  • Tarkistaaksesi, onko työt lisätty, siirry LSMRemoten "Hanki tuloksia" -vaihtoehtoon ja näet lisäämäsi työt.
  • Yllä olevassa kuvassa näkyvät työt on lainattu, koska LSMRemoten config.ini-tiedoston Salli lainaus -vaihtoehto on PÄÄLLÄ. Jos tämä vaihtoehto ei ole PÄÄLLÄ, työt näkyvät pyydetyssä tilassa.
    *Lue tietokantaamme kuinka LSMRemote-asetukset määritetään lisätietoja.
  • Voit myös tarkistaa LSM-lisäosan, niin saat siellä luodut työt.