Kuinka hallitsen myyjiä ja myyjiä? - LabCollector

YHTEENVETO:

1. Kuinka hallitsen myyjiäni?

• 1a. Myyjien ja toimittajien hallinta
  • 1b. Osoitekirjan asetukset

1. Kuinka hallitsen myyjiäni?

Huomautuksia
Huomaa, että toimittajien/myyjien hallinta on käytettävissä vain kautta super-järjestelmänvalvoja käyttäjätason käyttöoikeus.

Myyjien/myyjien tietokannan hallitsemiseksi voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

• 1a. Myyjien ja toimittajien hallinta:

Tämän ensimmäisen vaihtoehdon avulla voit luoda ulkoisen myyjän osoitekirjatietokannan, johon pääset seuraamalla näitä kahta vaihetta: Asetukset > Myyjät. Voit lisätä uusia myyjiä napsauttamalla "Lisää uusi" -painiketta alla olevan kuvan mukaisesti, ja jos haluat to päivittää tai poistaa joitakin merkintöjä, sinun tarvitsee vain napsauttaa vastaavan tietueen nimeä. Ja jos haluat käyttää sisäänrakennettua myyjätaulukkoa osoitekirjamoduulin sijaan, napsauta alla olevan kuvan mukaista valintaruutua ja paina sitten "Päivitä".

• 1b. Osoitekirjan vaihtoehdot:

Toisen vaihtoehdon avulla voit hallita myyjätietokantaa osoitekirjamoduulin avulla. Jotta voit tehdä tämän, sinun on määritettävä myyjäluokka selaamalla Asetukset > Osoitekirjan asetukset. Valitsemalla "Käyttäjän osoitekirja sisäänrakennetun myyjien taulukon sijaan" yllä olevan kuvan mukaisesti, voit määrittää yhteystietosi Osoitekirja-moduulissa alla olevan kuvan mukaisesti.

Vinkkejä/vinkkejä
On suositeltavaa käyttää Address Book -moduulia myyjien yhteystietojen hallintaan (käytetään reagensseissa ja laitemoduuleissa).