6. vaihe: Luo testi LSM:ssä - LabCollector

← Kaikki aiheet

Kun aloitat LSM:n käytön, on välttämätöntä aloittaa mukauttamisvaiheista. Sinun on luotava asiakkaasi, tulosparametrit, määritysluettelo ja paljon muuta. Nämä kohteet ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa monin eri tavoin, joten alkuasennuksen vaiheiden järjestys on tärkeä.
Joitakin LSM:n osia ei voi mukauttaa ilman, että toiset on ensin määritetty.

1. Käyttäjien ja pyytäjien luomista varten lue KB-1st step Luo käyttäjiä/pyyntöjä.
  2. Jos haluat hallita reagensseja ja laitteita, lue kohta KB-2nd vaihe Luo reagenssit/laitteet.
  3. Jos haluat luoda parametreja ja muita linkitettyjä tietoja, katso KB-Luo testiparametrit ja KB-luoda protokollia ja näytetyyppejäVastaavasti.
  4. Voit luoda tuloksen ja laskumallin lukemalla KB-tulokset ja laskumalli.

Tämän vaiheen suorittaminen edellyttää järjestelmänvalvojan tai pääjärjestelmänvalvojan tason käyttöoikeuksia.

Nyt kaikki tiedot ovat käytettävissä testin luomista tai muokkaamista varten.

Navigoida johonkin Järjestelmänvalvoja > Asetukset > Testit.

Valitse Lisää ja täytä lomake.

• Nimi: Testin/määrityksen nimi
  • Testikoodi: Testin/määrityksen koodi
  • Luokka: Testi voidaan määrittää luokkaan – hyödyllinen, jos testiryhmiä suoritetaan säännöllisesti yhdessä. Tämä näkyy vaihtoehtona sekä LSM- että LSMRemotessa.
  • Näytetyyppi: Valitse testiin liittyvät näytetyypit. Kun lisäät testejä näytteeseen, näytetyyppiin liittyvät testit näkyvät luettelon yläosassa.
  • Kuvaus: Testin/määrityksen kuvaus
  • Tulostyyppi: katso alla
  • Oletusoperaattori: Ensisijainen henkilö suorittamaan määrityksen. Se voi olla yksittäinen henkilö tai joukkue. Tämä operaattori tai tiimi näkee työnsä työpaikkataulukossa, kojelaudassa ja kalenterissa, jos muuta valintaa ei tehdä.
  • Oletustunnit: Oletusaika määrityksen suorittamiseen. Yhdistetään hallintapaneeleihin raportointia ja kalenteria varten.
  • Tulosmalli: Malli raportointia varten lopullisena tulosraporttina. Valitse nimi pudotusvalikosta.
  • Käsittelymalli: Toinen mallityyppi tuloksille. Sitä voitaisiin käyttää käsittelyparametrien raportointiin.

Saatavilla on kolmenlaisia ​​tuloksia:
- tulokset: Lisää valitut sanakirjassa määritellyt tuloskentät (katso alla). Testi-/määritystasoksi valittujen parametrien tulokset näkyvät tuloksina raportissa
- Näyte: Tuloksena työtä suoritettaessa luodaan uusi näyte toista analyysiä varten. Tämä voi luoda iteratiivisesti näytteitä samalle testille/määritykselle, josta näyte luotiin.
- filee: Tuo työn suorittamisen tuloksena tehty tulostiedosto useita tiedostoja voidaan yhdistää zip-tiedostoon. Tiedosto on ladattavissa LSM:n ja LSM Remote -kaukosäätimen kautta, kun työ on valmis.

Huomaa, että tässä esimerkissä ohitamme syöttöparametrit, käytämme reagensseja ja tarvikkeita, protokolla- ja tulosparametrien välilehtiä.

Huomaa, että tässä valittu tulostyyppi on vain "Tulokset", mikä tarkoittaa, että raportti luodaan (katso yllä).

Syötä arvot (automaattinen täydennys) eri kenttiin (parametri, oletusarvot, yksikkö, alueet, lause…) ja vahvista sitten napsauttamalla +-painiketta.
Jos haluat poistaa yhden parametrin, napsauta -painiketta.

Lauseet voidaan määrittää automaattisesti täytettäväksi tulosalueen perusteella.

Lopuksi tallenna, kun olet valmis.

Tässä vaiheessa testi on valmis käytettäväksi.