Mitä ovat PHP ja MySQL? Pitääkö minulla olla PHP ja MySQL? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

PHP on komentosarjakieli ja tulkki, ja MySQL on tietokantapalvelin.

Kyllä, PHP ja MySQL ovat molemmat välttämättömiä toimiakseen LabCollector. Ne ovat kuitenkin Windowsin asennuspaketissa.
Tarvitset myös verkkopalvelimen, joka on määritetty tietokoneeseen (kuten Windows IIS tai Apache).
Jos olet uusi tässä kaikessa, suosittelemme globaalin asennuspaketin käyttöä. Asenna se ensin tietokoneellesi.

Vältä PHP:n ja MySQL:n manuaalinen asentaminen download Ishayoiden opettaman LabCollector Ohjattu asennus!