Mitä vaihtoehtoja on laitteiden "näytön huolto" -osiossa. (v5.4 ja vanhempi) - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Kun haluat muokata laitteiden huoltoa, voit mennä näyttöhuoltoon -kuvake, josta löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja laitteiden huoltoon.

varten v6.0 tarkastaa tämä KB.

Yleensä näet näytön ylläpidon alla vierityspalkin, jonka avulla voit siirtyä vasemmalla ja oikealla oleviin vaihtoehtoihin.

1. Voit lisätä laitteistoon huoltoa tällä vaihtoehdolla.
2. Voit muokata ylläpitoa tällä vaihtoehdolla .
3. Voit tulostaa huoltotiedot napsauttamalla tätä vaihtoehto. Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, tiedot avautuvat uuteen ikkunaan, kuten alla.

4. Tämä tarkoittaa, että tietyn huollon hälytykset ovat PÄÄLLÄ.
varten versio 5.42 tai uudempi, kun luot uuden ylläpidon hälytyksellä samassa kategoriassa käynnissä olevasta, vanhan huollon hälytys sammuu automaattisesti.

5. Liittyvät tiedostot tai raportit voidaan ladata tämän vaihtoehdon avulla . Voit ladata laitteisiin liittyviä tiedostoja, kuten huoltoraportteja. Kun napsautat sitä, se näyttää sinulle tämän ponnahdusikkunan.
Esimerkiksi heti, kun laitehuolto on ohi, voit ladata huoltoraportin tällä vaihtoehdolla ja sulkea huollon riippulukon avulla raportin latauksen jälkeen.

6. Kun napsautat , huoltoluettelo avautuu uudelle välilehdelle.

7. - -vaihtoehdon avulla voit luoda kalibrointikaavion, jossa on testi, joka on suoritettu laitteen vakionäytteellä. Joovoit tarkistaa täältä, kuinka luodaan kalibroinnin ohjauskaavio tietojoukolla.

8. - vaihtoehdon avulla voit viedä laitteiden huoltotietoja eri muodoissa. Tarkista KB:stämme kuinka viedä ylläpitotietoja.

9. Kun huolto on suoritettu, voit sulkea huollon napsauttamalla riippulukon kuvaketta .
Huomautus: Kun ylläpito on lukittu, et voi enää muokata sitä.

Aiheeseen liittyvää