Kuinka muodostaa yhteys ja lähettää näytteitä "näytteen vastaanottamisesta" testejä varten "LSM:ssä"? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
YHTEENVETO:

Testilaboratorioissa, jotka vastaanottavat 100 näytettä päivässä, he voivat käyttää näytteenotto-lisäosaamme avatakseen pakkauksen nopeasti ja levyttääkseen näytteet. Laboratorioille, jotka vaativat näytteen laaduntarkistuksia (QC) ennen niiden lähettämistä testeihin, näytteen vastaanottava lisäosa on paras vaihtoehto.

Lisäksi Lab Service Management (LSM) -lisäosaamme käytetään testien suorittamiseen ja se tarjoaa parhaan seurantajärjestelmän testeihin tai palvelun ydinlaboratorioihin.

LabCollector tarjoaa mahdollisuuden "liittää" näytteen vastaanotto- ja LSM-lisäosat näytteen seurannan helpottamiseksi sen saapumisesta pakkauksiin näytteiden pinnoittamiseen LSM-testejä varten.

Seuraa alla olevia vaiheita yhdistääksesi ja seurataksesi näyte näytteen vastaanottamisesta LSM-lisäosaan: -

1. Näytteen vastaanotto: Linkitä näytevastaanotto LSM-lisäosaan

2. Kansalaisjärjestö: Luo työ tietyillä näytenimillä

3. Näytteen vastaanotto: Pakkaus- ja pinnoitusnäytteiden vastaanotto

4. Kansalaisjärjestö: Tarkistetaan näytteen tilaa

1. Näytteen vastaanotto: Linkitä näytevastaanotto LSM-lisäosaan

2. Kansalaisjärjestö: Luo työ tietyillä näytenimillä

• Otetaan esimerkki COVID-testeistä. Kuvittele, että saat joka päivä paljon näytteitä testejä varten.
  • Oletetaan tässä tapauksessa, että luot jo työt LSM:ssä ennen näytteen vastaanottamista, jotta voit heti kun saat ne purkamaan näytteen vastaanottolisäosan avulla ja tallentaa ne suoraan LSM:ään testien suorittamista varten.
  • Siksi luo työpaikka osoitteessa Kansalaisjärjestö -> TYÖ -> LISÄÄ TYÖ & lisää kaikki tarvittavat tiedot työn suorittamiseen.
  • Lisää nyt uusi työ mallinimellä tarpeen mukaan (*Lisätietoja saat Knowledge Base -tietokannasta LSM-opas)
  • Luomasi työ näyttää alla tältä, jossa kaksi asiaa ovat tärkeitä, jos haluat yhdistää työn näytteen näytteen vastaanottavaan lisäosaan.
  • 1. Ensimmäinen huomioitava seikka on se, että näytteet tulee merkitä vielä vastaanottamattomiksi. Tämä johtuu siitä, että lataat näytteet, kun saat ne, suoraan näytteen vastaanottavasta lisäosasta.
  • 2. Toinen kohta on, että sinun on nimettävä näytteesi vastaavasti, koska nämä ovat näytteiden nimet, jotka saat pakkauksessa näytevastaanotto-lisäosassa.
    *HUOMAUTUS: Muista, että jotta näytteen nimeäminen olisi aktiivinen, sinun on siirryttävä to LSM -> JÄRJESTELMÄNVALVOJA -> ASETUKSET -> TYÖT JA NÄYTTEIDEN NIMET.
  • Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Puoliautomaattinen or automaattisesti
  • Puoliautomaattinen
    • Esitäytetty: Jos haluat luoda näytenumeron/nimen automaattisesti.
    • Ei esitäytetty: Jos haluat luoda näytenumeron/nimen itse tarpeidesi mukaan.
      Yhdistä työn numero näytteen nimessä: Voit jopa valita, haluatko sovittaa työn numeron näytteen nimeen. Sinun on lisättävä työn nimi manuaalisesti työn luomisen aikana. Tämän työn nimen on oltava osa mallinimeä. Jos työ ja näytenimi eivät täsmää, saat virheilmoituksen, kun yrität tallentaa työtä. Katso esimerkkikuva alta.
  • automaattisesti
    • Huomautus: Tässä tapauksessa näytenimisarake, kun lisäät työtä, ei tule näkyviin, koska nimeäminen tapahtuu automaattisesti. Sinun on vain valittava näytetyyppi.
    • Työnumero: Työn numero on automaattisesti päivämäärä + automaattinen lisäys.
    • Esimerkkinimi:
      • Työnumero + automaattinen lisäys
      • Tiedot (VuosiKuukausiPäivä) + automaattinen lisäys
  • Tärkeää: Ole varovainen siinä, mitä malliviivakoodiasetuksia käytät LSM -> JÄRJESTELMÄNVALVOJA -> ASETUKSET -> TYÖT JA NÄYTTEIDEN NIMET.
    • Oletus (S+ID): Valitse näytteen ID ja S etuliitteeksi (ilman välilyöntiä)
    • Näytteen nimi: Sinun on valittava näytteen nimi
  • Kun olet luonut tämän työtehtävän, voit tallentaa sen ja se näkyy työluettelossa kuten alla.
  • "Näytelähetys" näyttää tilan "toimitettu", koska näytteitä ei ole vielä vastaanotettu.
  • Siirry nyt näytevastaanotto-lisäosaan ja seuraa alla olevia ohjeita.

3. Näytteen vastaanotto: Pakkaus- ja pinnoitusnäytteiden vastaanotto

• Tarkista tietokantaamme kuinka luoda paketti ja käsitellä sitä. (jakso 2), seurataksesi näytteiden vastaanottamisen ja pinnoituksen vaiheita.
  • Kaikki alla olevan kuvan vaihtoehdot selitetty yllä olevassa KB-linkissä.
    TÄRKEÄ
    Ole varovainen esimerkkiviivakoodiasetuksista, joita käytät LSM -> JÄRJESTELMÄNVALVOJA -> ASETUKSET -> TYÖT JA NÄYTTEIDEN NIMET
    Tarkista yllä oleva osa ymmärtääksesi tämän asetuksen.

4. Kansalaisjärjestö: Tarkistetaan näytteen tilaa

• Kun menet Kansalaisjärjestö -> TYÖ -> TYÖLUETTELO kuten sisään jakso 2 pisteen yläpuolella 2.
  • Näet näytelähetyksen tilan vastaanotettuna.
  • Voit myös määrittää nämä näytteet erälle ja suorittaa sitten testit. *Tarkista tietokanta kuinka Erät määritetään.
  • Jos lopetat pinnoitusprosessin ja napsautat suoraan latausta LSM-vaihtoehtoon, näytteet määritetään erässä automaattisesti.
  • Nähdäksesi nämä levynäytteet mene osoitteeseen (LSM -> TYÖ -> ERÄLUETTELO) & näet levysi ja näytteesi eräluettelossa.
  • Kun napsautat erää, näet näytteen ja voit nyt suorittaa työn.
  • Nyt voit jatkaa työn suorittamista. *Tarkista tietokanta opas LSM:ään.