Kuinka aloittaa LSM? - LabCollector

YHTEENVETO:

Lab Service Manager (LSM) -lisäosa on täydellinen sovellus palvelun ydin- ja testilaboratorioihin.

Voit lukea lisää LSM blogissamme.

Pyynnön esittäjät (näytteitä keräävät klinikat tai laitokset) voivat lähettää tilauksia palvelun testilaboratorioihin testaamaan näytteitä käyttämällä LabCollector lisäosalla.

Voit luoda erilaisia ​​​​parametreja töille (testimääräykset), näytetiedoista, testeistä (protokolla, reagenssit, laitteet, syöttö-/käsittely-/tulosparametrit) ja konfiguroida työsi tarpeidesi mukaan.

Voit myös luoda malleja raporteillesi, kuten tuloksille, laskuille, alkuperäketjulle (CoC).

Siksi ennen LSM:n aloittamista sinun on määritettävä tietyt parametrit testien luomiseksi ja työn suorittamiseksi.

Aloita LSM:llä noudattamalla alla olevia ohjeita: -

1. Luo käyttäjiä ja pyytäjiä

2. Luo/tuo reagensseja ja laitteita

3. Luo-tuontiprotokollat ​​ja näytetyypit

4. Luo parametrit testejä varten

5. Luo malleja - Tulos ja lasku

6. Luo testi LSM:ssä

7. Luo tulosraportti

8. Hallitse kustannuksia ja luo lasku

1. Luo käyttäjiä ja pyytäjiä

• Käyttäjät ovat ihmisiä laboratoriossa, joka suorittaa testit. Se voi olla esimerkiksi tutkija, teknikko, insinööri jne.
  • Pyytäjä on instituutti, kuten klinikka tai sairaala, joka kerää näytteet ja lähettää ne testattavaksi huoltoon tai testilaboratorioon.
  • Nämä palvelulaboratoriot käyttävät LSM:ää.
  • LSM tarjoaa erilaisia käyttäjätason käyttöoikeuss. tämä tarkoittaa, että voit asettaa tason jokaiselle LSM:n "käyttäjälle", jos hän on teknikko, validoija jne.
  • Käyttäjien ja pyytäjien luomiseksi sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> YHTEYSTIEDOT.
  • Katso KB on kuinka luoda käyttäjiä ja pyytäjiä.

2. Luo/tuo reagensseja ja laitteita

• Voit tuoda reagensseja ja laitteita suoraan testejäsi varten LabCollector.
  • Voit myös käyttää näitä tietoja "käsittely"-raportissasi, jota käytetään laboratorion sisäisiin tarkoituksiin.
  • Jotta voit luoda/tuoda reagensseja ja laitteita, sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> REAGENSSIT/LAITTEET.
  • Katso KB on kuinka luoda/tuoda reagensseja ja laitteita.

3. Luo-tuontiprotokollat ​​ja näytetyypit

• Testien suorittamista varten voit luoda protokollia, joita teknikko tai testin suorittava käyttäjä voi helposti seurata.
  • Tämä auttaa myös pitämään testimenettelyn standardoituna.
  • Palvelutestilaboratorio voi vastaanottaa erilaisia ​​näytetyyppejä ja satoja näytteitä kustakin tyypistä.
  • Eri näytteiden lajittelemiseksi LSM antaa sinun luoda näytteille luokkia, joita kutsutaan "näytetyypeiksi".
  • Jotta voit luoda/tuoda protokollia ja näytetyyppejä, sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> ASETUKSET -> PROTOKOLLIT / NÄYTTETYYPIT.
  • Katso KB on kuinka luodaan protokollia ja näytetyyppejä.

4. Luo parametreja testejä varten

• Testit vaativat erilaisia ​​parametreja. Esimerkiksi yksinkertainen COVID-testi voi vaatia ensin DNA:n erottamisen tarkistamaan sen puhtauden, suorittamaan RT PCR:n erilaisilla reagensseilla (oligonukleotidit, alukkeet, PCR-puskurit, DNA-polymeraasientsyymi jne.) ja luomaan sitten raportin, jos henkilö on COVID positiivista tai negatiivista.
  • Näin voit luoda testeille parametreja, kuten syöttöparametreja, kuten uutetun RNA:n puhtaus, PCR:n CT-arvo, COVID-positiivinen tai negatiivinen jne.
  • Jotta voit luoda parametreja testeille, sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> ASETUKSET -> PARAMETRIT.
  • Katso KB on kuinka luoda parametreja testille.

5. Luo malleja - Tulos ja lasku

• Kun olet suorittanut tutkimuksesi, sinun on laadittava raportit, jotka annat joko potilaalle tai näytteen toimittaneelle laitokselle (pyynnön esittäjälle).
  • Näin LSM:llä voit luoda erilaisia ​​malleja, se voi olla tulos-, lasku-, CoC-, erämalleja.
  • Näissä malleissa voit lisätä parametreja dynaamisten kenttien muodossa luodaksesi raportin automaattisesti tietyillä parametreilla.
    *Tarkista tietokanta dynaaminen kentän käyttö LSM-raporteissa.
  • Jotta voit luoda parametreja testeille, sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> ASETUKSET -> TULOKSET JA LASKUTALLISTAT.
  • Katso KB on kuinka luodaan tuloksia ja laskumalleja.

6. Luo testi LSM:ssä

• Kun olet määrittänyt LSM:n kaikilla yllä olevilla tiedoilla, voit nyt käyttää näitä tietoja testin luomiseen.
  • Tätä testiä käytetään, kun luot työpaikan.
  • Työ sisältää näytteen tai näytteet, suoritettavan testin tai testit.
  • Jotta voit luoda parametreja testeille, sinun on mentävä osoitteeseen Kansalaisjärjestö -> ADMIN -> ASETUKSET -> TESTIT.
  • Katso KB on miten testi tehdään.

7. Luo tulosraportti

• Kun testi on valmis ja validoitu, työ saavuttaa valmiin tilan.
  • Nyt voit luoda tulosraportteja luomasi mallin perusteella kohta 5.
  • Katso KB on kuinka luoda raportteja LSM:ssä.

8. Hallitse kustannuksia ja luo lasku

• Työn suorituksen päätyttyä palvelulaboratoriot lähettävät tarjouksen/ostotilauksen tai laskun pyytäjälle testin suorittamisesta.
  • LSM:ssä voit hallita testikulujesi hintoja ja luoda myös laskumallin kohdassa kuvatulla tavalla kohta 5.
  • Katso KB on kuinka laskuttaa raportteja LSM:ssä.