Kuinka yhdistää Parser I-Collectoriin? - LabCollector

YHTEENVETO:

I-Collector on väliohjelmisto, joka auttaa yhdistämään laboratorioinstrumentin LabCollector. Voit lukea lisää I-Collector blogissamme. I-Collector voi muodostaa yhteyden lisäosiin LabCollector myös LSM- tai Parser-lisäosat. Parser on lisäosa, joka auttaa muuttamaan monimutkaiset instrumenttitiedostot yksinkertaisemmiksi, joita voidaan integroida edelleen LabCollector.

Tästä syystä voit määrittää jäsentimen asetukset I-Collectorilla.

Jäsentäjä voi havaita erityyppisiä tiedostoja, joita laite luo

Alla on selitetty asetukset Parser-lisäosan määrittämiseksi I-Collectorilla.

Noudata alla olevia ohjeita määrittääksesi Parser-lisäosan I-Collectorilla.

1. Jäsenintoiminto

2. Määritä I-Collectorin asetukset Parserissa

3. Asetusten muokkaaminen

1. Jäsenintoiminto

1. Näin ollen I-Collectorin jäsennysversio on paras lisäosa käytettäväksi tällaisissa tapauksissa. Jäsentäminen auttaa järjestämään monimutkaiset tiedot uudelleen rakenteeseen, jota voidaan lukea LabCollector. Sinun tarvitsee vain siirtää tiedostot (CSV, xls, xlxs), jotka haluat jäsentää I-Collectorin jäsennysversiossa.

2. Parser voi havaita monimutkaiset tiedostot instrumentista eri tavoin.

1. Paikallinen hakemisto: Kun tiedosto vastaanotetaan tietokoneen kansioon. Voit määrittää tiedostotyypin.
    2. Win2Parser: Tiedosto voidaan siirtää toisesta lisäosasta LabCollector.
    3. I-Collector: Kun instrumentti on yhdistetty I-Collector-väliohjelmistoon, joka sitten siirtää tiedoston Parser-lisäosaan.
    4. Muokattu URL-osoite: Voit siirtää tiedoston myös URL-osoitteesta.
  3. Jäsentäjä voi havaita erityyppisiä tiedostoja jäsennettäväksi yllä olevasta kansiosta, URL-osoitteesta jne.
    1. MS excel (xls)
    2. CSV
    3. XML
    4. json
    5. Pelkkä teksti

2. Määritä I-Collectorin asetukset Parserissa

• I-Collectorin yhdistämiseksi sinun on määritettävä asetukset Parser-lisäosan sisällä.
  • AgileBio tarjoaa sinulle tiedot (Alias, Disabled, Plugin-kirjasto, käyttäjätunnus, salasana jne.), jotka sinun on päivitettävä Parser-lisäosan sisällä.
  • Voit määrittää laboratorioinstrumentin mallin Parser-lisäosan sisällä noudattamalla alla olevia ohjeita.

• A. Siirry kohtaan Jäsentimen lisäosa ja napsauta "Lisää uusi malli”vaihtoehto. Tämä vaihtoehto on yhdistää laboratoriolaite Parser- ja I-Collectoriin.
  • B. Lisää mallin nimi, jonka AgileBio antaa. Tämä on malli, jonka instrumentti luo testin päätyttyä. Nämä tiedot näkyvät "Alias"-otsikon alla.
  • C. Kuten kohdassa on selitetty jakso 1 kohta 2 ,parser voi vastaanottaa instrumentin luoman tiedoston eri tavoilla. Yhdistääksesi I-Collectoriin sinun on kuitenkin valittava I-Collector.
  • D. Heti kun valitset I-Collector Connection -kokoonpanon, vaihtoehdot avautuvat alaspäin.
    • Isäntä: Se on aina 52.1.12.24
    • Portti: Se on aina 2222
    • User: se on SFTP-käyttäjätunnuksen alla oleva nimi
      *SFTP on SSH File Transfer Protocol (SFTP), joka siirtää tiedostoja turvallisesti.
    • Salasana: Se on salasana, jolla I-Collectoriin yhdistetään.
  • E. Tiedostotyypin avulla voidaan valita tiedosto, instrumentti aikoo luoda. Se on "katselumaski"-otsikon alla. Katso jakso 1 kohta 3.
  • F. Jos haluat luoda kansion Parser-lisäosan kotisivulle, sinun on valittava "luo" -valintaruutu.
  • G. Yhdistä I-Collector-valvonta (näyttääksesi, että I-Collectorin tiedot näkyvät historiassa) Parser-lisäosassa.
  • H. Kun kaikki on tehty, napsauta "Lähetä".
  • Kun siirryt Parser-lisäosan kotisivulle, näet luomasi kansion.

3. Asetusten muokkaaminen

• Jos haluat muokata luomasi mallin asetuksia, voit muokata asetuksia siirtymällä kohtaan "Mallilista"-vaihtoehto.

• Kun napsautat muokkausvaihtoehtoa, näet alla olevan ponnahdusikkunan.

• Voit muokata mallin asetuksia tarpeidesi ja muiden vaihtoehtojen mukaan.
  • CSV-tiedoston jäsennysasetukset, joissa voit määrittää, onko instrumentissasi CSV:ssä pilkkua, puolipistettä ja sarkainta.
  • Voit jopa valita CSV-tiedostossa ohitettavat rivit, kuten tiedostorivin, jossa sarakkeet on nimetty yleisesti.