Kuinka käyttää AD- tai LDAP-protokollaa kirjautumisen todentamiseen? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet
Vain pääjärjestelmänvalvojan käytettävissä

Jos sinulla on Windows AD- tai LDAP-käyttäjien hallintajärjestelmä, voit käyttää sitä yhdessä LabCollector.

Mene JÄRJESTELMÄNVALVOJA > Asetukset > Kirjautuminen ja LDAP-asetuksetja määritä AD- tai LDAP-asetukset.

Sen jälkeen sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1/ Tuo laboratorion jäsenet ja käyttäjätilit kautta JÄRJESTELMÄNVALVOJA > Tuo LDAP/AD:sta.

2/ Luo laboratorion jäsenet ja käyttäjätilit sisään LabCollector (Ks. KB-Manage käyttäjiä 5.31v) täsmälleen samalla käyttäjänimellä kuin AD- tai LDAP-hakemistossasi.
Salasanaa ei määritetä LabCollector AD/LDAP tarjoaa sen.

Turvallisuussyistä AD/LDAP ei hallitse pääjärjestelmänvalvojaa.