LSM-käyttöopas – Työpyynnöstä tulosraportointiin – LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Tämä on kattava käyttöopas Kansalaisjärjestö lisäosa päivittäistä näytetestausta varten. Olitpa uusi LSM-käyttäjä tai kokenut käyttäjä, tämä opas antaa sinulle helposti noudatettavat ohjeet liittymisnäytteiden vastaanottamiseen, työpyyntöjen vastaanottamiseen ja testitulosten kirjaamiseen.

Olettaen, että olet jo asentanut ja määrittänyt LSM:n ja LabCollector Sukellaan esimerkkitestausprosessiin sopivien asetusten, parametrien, tietueiden ja testien avulla.

Ensimmäisessä skenaariossa pyytäjät (eli asiakkaasi) voivat käyttää kätevästi LSMremote tehdä työpyyntöjä. Tämän käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla asiakkaasi voivat lähettää työpyyntöjä ja seurata edistymistään ilman, että sinun tarvitsee koskaan astua testauslaitokseen. Kun pyynnöt on vastaanotettu, merkityt näytteet voidaan lähettää testauslaitokseen käsittelyä varten.

Vaihtoehtoisesti näytteet voivat saapua testauslaitokseen työn/testin/näytteen tiedot fyysisesti liitettyinä. Esimerkiksi näytelaatikon mukana voi tulla lähetyskuitti tai tarjous/lasku. Riippumatta näytteen liittymistavasta, Kansalaisjärjestö lisäosa virtaviivaistaa prosessia ja varmistaa tarkan kirjaamisen.

Jos käytät LSMremote, asiakkaat tai pyytäjät voivat käyttää sitä suoraan oman verkkokäyttöliittymänsä kautta tai he voivat käyttää sitä verkkosivustosi osan kautta, jossa LSMremote on upotettu. Tämä ominaisuus mahdollistaa saumattoman kokemuksen asiakkaillesi, sillä he voivat helposti tehdä työpyyntöjä ja seurata edistymistään ilman, että heidän tarvitsee selata useita verkkosivuja.

Asiakkaan on sitten valittava ja täytettävä lomake noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse välilehti 'Lähetä tilaus".
  2. Valitse testi tai paneeli/luokka testeistä.
  3. Täytä lomake Työtaso tietoja.
  4. Täytä lomake Näytetaso tietoja.
  5. Napauta Säästä. Tämä lähettää työpyynnön osoitteeseen LabCollector LSM.

Tallennuksen jälkeen ponnahdusikkuna ilmoittaa, että tilaus on lähetetty onnistuneesti:

Napsauttamalla välilehteä 'Hanki tuloksia' näyttää odottavan pyynnön:

Työtehtävän lisääminen, kun näytteet saapuvat testauslaitokseen työn/testin/näytteen tiedot fyysisesti liitettyinä, esim. näytelaatikko lähetyslomakkeen tai tarjouksen/laskun kanssa. Testauslaitoksen henkilökunta ottaa materiaalit käyttöön ja käyttää LSM:ää suoraan.

Jos näytteitä säilytetään esim. lainsäädännöllisistä syistä tai mahdollisesta uudelleentestauksesta, on suositeltavaa syöttää näytetiedot LabCollector näytemoduuli muistiin varastointipaikan.

varoitus
Jos tällä hetkellä lisätään suuria määriä näytteitä, toimita asiakkaille csv-malli täytettäväksi. Käytä sitten massatietueen tuontitoimintoa kautta Järjestelmänvalvoja > Tiedot > tuonti.

.

Jos näytteet hävitetään testauksen seurauksena tai niitä ei säilytetä, ohita seuraavat vaiheet tietueen syöttämisessä näytemoduulissa.

• Valitse ensin Näytteet moduuli.

• Valitse sitten painike 'Lisää uusi tietue" .
  • Täytä ja tallenna lomakkeen tiedot. Muista täyttää myös lomakkeen tallennustiedot-osio.

.

• Muista sitten tietue napsauttamalla kuvaketta sijaitsee tietueen oikealla puolella. Useita tietueita voidaan muistaa.

.

• Navigoida johonkin Kansalaisjärjestö. Valitse aloitusnäytöstä 'Lisää työtyövalikon alla.

.

• Lomake mahdollistaa tietojen syöttämisen työstä ja näytteistä. Työtason tiedot koskevat kaikkia näytteitä. Huomaa, että kentät työn ja näytetason tietojen tallentamiseen voidaan mukauttaa jokaiselle testauslaitokselle.

1. Syötä vastaavat tiedot kuhunkin Job Level -tietokenttään.
  2. Valitse menetelmä näytteiden lisäämiseksi työhön.
    • Manuaalisesti:Lisää rivi".
    • "Tuo CSV' tiedoston lataamista varten. Tiedostojen on oltava oikeassa muodossa.
    • Valitse muistiin tallennettuja kohteita 'Ulkoa opetetut ennätykset".

3. Muokkaa/syötä näytetason tiedot tarpeen mukaan. HUOMAUTUS: Testit valitaan näytettä kohti.

• Sisällä Kansalaisjärjestö, siirry kohtaan Työlista:

.

• Työluettelosta järjestelmänvalvoja voi muokata tehtävän henkilöstön määrää, määrittää näytteitä erille tai muokata muita työn tietoja. Napsauta hiiren kakkospainikkeella muokataksesi arvoja suoraan. Käytä 'Ryhmän mukaan'-painiketta muuttaaksesi organisointitapaa (järjestääksesi näkymän työn, testin tai erän mukaan).

• Työn, testin tai näytteen rataskuvakkeen napsauttaminen tuo esiin valikon työn, testin tai näytteen muokkaamista ja hallintaa varten:

.

esim. jos tehtävät on valittu, ponnahdusikkuna näyttää tiedot työstä ja näytteitä. Tehtävien alla olevia tietoja voi muokata klikkaamalla. Jotkut kentät ovat avattavia valikoita, toiset hyväksyvät tekstiä.

.

Huomautuksia
Huomaa, että työluettelossa on useita näkymiä, joita voit helposti järjestää työn, näytteen, testin tai erän mukaan. Lajittelua, suodattimia ja/tai hakuja voidaan soveltaa jokaiseen työluettelon sarakkeeseen. Tämä mahdollistaa helpon organisaation löytää haluttu näyte, testi tai erä järjestetty tilan, prioriteetin, odotetun päivämäärän, operaattorin jne. mukaan.
  • Kaksoisnapsauttamalla näytettä, testiä tai erää voit syöttää tietoja joko työ-, testi-, näyte- tai eräkohtaisesti.

.

• Kun työ on aloitettu, voit syöttää tulokset työ-, testi-, näyte- tai eräkohtaisesti napsauttamalla työluetteloa. Lomakkeet mukautuvat testien perusteella. Huomaa, että liitetyt instrumentit saattavat täydentää automaattisesti joitakin tietoja.
  • Kun työ on valmis, tulokset voidaan lähettää eri muodoissa tai tiedot voidaan purkaa sisällytettäväksi muihin tiedostoihin. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työtä, näytettä, testiä tai erää ja katso käytettävissä olevat vaihtoehdot kohdassa Raportti. Jos LSMremote on käytössä, tulokset esitellään ja ovat saatavilla siellä. Sähköpostilla lähetetyt tulokset lähetetään sisällä olevaan pyytäjän sähköpostiin Kansalaisjärjestö.

.

• Käytettävissä on myös laboratorion kalenterinäkymä. LSM:n sisällä Siirry kohtaan Työ > Kalenteri. Näytä päivä, viikko tai kuukausi. Kalenterista voidaan myös luoda PDF. Täällä lueteltuja töitä voidaan napsauttaa tarkastellaksesi tai muokataksesi tietoja.

.

• Laskut voidaan luoda navigoimalla osoitteeseen Järjestelmänvalvoja > Yhteystiedot > Pyynnöt. Hae/suodata löytääksesi pyynnön.

.

• Valitse pyytäjän laskujen välilehti. Napsauta sitten haluamaasi laskua tarkastellaksesi ja muokataksesi sitä. Laskun tietoja voi muokata ennen lomakkeen luomista.
  • Laskutiedot voidaan viedä myös CSV- tai IIF-muodossa (kirjanpitomuoto).