Kuinka käyttää LDAP:tä ja OpenSSL:ää Windows 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on aktivoitava OpenSSL ja Curl PHP-asetuksissasi.
Linuxissa asenna PHP-OpenSSL ja PHP-Curl rpms.
Muokkaa Windowsissa ja automaattisella asennusohjelmallamme PHP.INI:tä ja poista kommentteja OpenSSL:n (extension=php_openssl.dll) ja Curlin (extension=php_curl.dll) laajennuksista.

Win64 käyttäjät:
Joko lisää LabCollector PHP polkuun tai kopioi seuraavat tiedostot: libeay32.dll JA ssleay32.dll kansioon C:\Windows\SysWOW64