MAC-asennus - LabCollector

← Kaikki aiheet

Vaikka MacOS X:ssä on sisäänrakennettu Linux, PHP, Apache ja MySQL, helpoin tapa asentaa LabCollector on käyttää mamp (My Apache – MySQL – PHP), appsolute GmbH:n tuote.
Se on yksinkertainen vaihtoehto, joka säästää aikaa samalla tavalla kuin Windows Installer.

Jotta voit käyttää MAMP-verkkopalvelinta, sinun on poista MacOS-verkkojakoominaisuuden käytöstä. Tee tämä Järjestelmäasetukset-ikkunasta.

MAMP voidaan asentaa kahdessa vaiheessa. 1) Lataa tarvittaessa alla olevasta linkistä ja 2) sijoita se Applications-kansioon (kansio on käynnistyslevyn ylimmällä tasolla).
Lataa ja käytä uusimman mukana tulevaa MAMP-jakeluamme LabCollector. Lataa asennuspakettimme: LabCollector_MAMP.zip päällä LabCollector, kirjaudu sisään päästäksesi lataussivulle.

MAMP mahdollistaa verkkopalvelimen (Apache-palvelin) ja tietokantapalvelimen (MySQL-palvelin) pääsyn hallinnan.
Kun käynnistät MAMPin, saat yksinkertaisen konsolin verkkopalvelimen KÄYNNISTÄMISEKSI/PYSÄYTTÄMISEKSI. Se auttaa myös hallitsemaan joitain asetuksia.

MAMP-palvelimen käynnistys ja pysäytys edellyttävät järjestelmänvalvojan Mac-tunnistetiedot.

Varmista asetuksissa, että porttiarvot ovat 80 Apache-portille ja 3306 MySQL-portille.
Voit kuitenkin käyttää vaihtoehtoisia portteja, jos käytät jo porttia 80 muille verkkosovelluksille.

Saatavilla olevat PHP-versiot riippuvat asennetusta MAMP-versiosta.

Napsauta Web-palvelin-välilehteä valitaksesi, mihin html/PHP-tiedostot ja kuvat tallennetaan. Tätä hakemistoa kutsutaan Asiakirjanrooli. Dokumentin oletusjuuri MAMPissa on: /Applications/MAMP/htdocs.

Etsi tietokoneesi IP:n kautta Asetukset Järjestelmä > Verkko.

Täytä asennuslomake MySQL:n oletusparametreilla:

Tietokannan käyttäjätunnus: juuri
Tietokannan salasana: juuri

Asennus on tehty. Voit navigoida sisään LabCollector on http://[computer_IP]/
tai käyttämällä Avaa WebStart -sivu -painiketta MAMPissa.

MAMP-jakelumme on valmiiksi määritetty. Tietokoneesi prosessorista riippuen IonCube-latausapuohjelma ei kuitenkaan välttämättä ole yhteensopiva.
LabCollector on suojattu IonCube-salauksella. Juoksemassa LabCollector vaatii oikean latauslaitteen järjestelmällesi. Tarjoamme yleisimpiä kuormaajia, mutta saatat joutua hankkimaan sellaisen, jos sinulla on tietty järjestelmäkokoonpano. Lataa se vain ilmaiseksi osoitteesta http://www.ioncube.com.