Mikä on e-catalog-lisäosa? Ja miten sitä käytetään? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

e-luettelo on lisäosa sisällä LabCollector , antaa tutkijoille mahdollisuuden etsiä uusia laboratoriotuotteita suoraan tavarantoimittajien luetteloista. Joustavan CSV-jäsentimen ja Punch-Out-järjestelmän ansiosta se linjautuu saumattomasti sinun kanssasi LabCollector järjestelmä, joka varmistaa tuotetietojen vaivattoman ja tarkan integroinnin LabCollector inventaario.

Sähköisen luettelon lisäosa tarjoaa laitoksille tai yrityksille useita etuja, kuten:

• Automatisoitu tiedonhallinta: Sano hyvästit manuaaliselle tietojen syötölle säästäen aikaa ja vaivaa! E-katalogi mahdollistaa laboratorioreagenssien, tarvikkeiden ja kulutustarvikkeiden automatisoitu massatuonti.
    • Toimittajien yhteensopivuus: Voit käyttää sähköistä luetteloa minkä tahansa toimittajan joko CSV- tai Punch-Out-muodossa.
    • Reaaliaikaiset varastopäivitykset: E-katalogi varmistaa synkronointi toimittajatietokantoihin ja sinun LabCollector inventaario, joka tarjoaa reaaliaikaisia ​​päivityksiä.
    • Kustannustehokas ratkaisu: E-katalogi on a ILMAINEN lisäosa joka auttaa laboratorioita säästämään kustannuksissa ja parantamaan laboratoriohallintaprosessejaan ja tuottavuuttaan.

Lisäosalla on myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on intuitiivinen ja virtaviivainen, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti navigoida ja suorittaa tehtäviä.

Alla oleva kuvakaappaus tarjoaa visuaalisen esityksen pääliittymästä e-luettelo lisäosalla.

Huomautuksia
Jotkut vaihtoehdot ovat käytettävissä vain Hieno admin, Kuten Tietolähde (valikko C).
.
  • A: Kun napsautat "Tuotteemme", sinut ohjataan pääsivulle (kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa näkyy), joka on myös asetettu oletusarvoisesti, kun käytät lisäosaa ensimmäisen kerran. Täältä näet taulukon, jossa on erilaisia ​​tietoja tuotteista, niiden tilasta, kuvauksesta ja paljon muuta, alla on lyhyt kuvaus siitä, mitä kukin sarake vastaa:

• 1 ja 2: Jos napsautat molempia symboleja, se tulee näkyviin ponnahdusikkunaan, jossa voit vaihtaa toimittajaa.
    • 3: Täältä voit etsiä haluamasi tuotteet minkä tahansa sarakkeen avainsanoilla. Voit rajoittaa haun tiettyyn sarakkeeseen käyttämällä kyseisen sarakkeen hakukenttää.
    • 4: Cpylväs rivinumerolla.
    • 5-11: Sarakkeet: toimittajan tunnustiedot; ylimääräiset ID-tiedot; yksikköhintatiedot; tuotteen kuvaus (nimi); mittayksikkö; tuotteen luokittelu ja valmistajan tunnustiedot. Näiden sarakkeiden tiedot voidaan määrittää Tietolähteessä (valikko C). Tässä valikossa voit päättää, mitä tuotetietoja tässä näytetään.
    • 12: Sarake, jossa on tuotemerkinnän luojan käyttäjätiedot.
    • 13: Sarake, jossa on tuotemerkinnän luontipäivämäärä.
    • 14: Sarake, jossa on käyttäjätiedot siitä, kuka päivittää tuotemerkinnän.
    • 15: Sarake, jossa on tuotemerkinnän viimeisen päivityksen päivämäärä.
    • 16: Sarake, jossa on tuotteen tilatiedot:
      • Tuote odottaa hyväksyntää järjestelmänvalvojalta;
      • Tuote hyväksytty ylläpitäjältä;
      • Järjestelmänvalvojalta hylätty tuote.
    • 17: Jos napsautat tätä, näet kaikki tuotteen yksityiskohtaiset tiedot.
    • 18: Täällä voit valita kuinka monta riviä sivulla näytetään (10, 20, 50, 100) ja voit myös vaihtaa sivua.

Vinkkejä/vinkkejä
Jos siirrät hiiren osoittimen tilasymbolin lähelle, saat tuotteen hyväksyneen, hylänneen tai lisänneen henkilön vahvistuksen.

.

• B: Napsauttamalla ”Toimittajat“, pääset käsiksi e-luetteloon lisättyjen toimittajien luetteloon. Lisäksi voit lisätä toimittajia. Tässä on ohjeet sen tekemiseen:

• 1 - Napsauta sisään Lisää toimittaja.

• 2 - Ensin sinun tulee valita myyjän tyyppi. Vaihtoehtoja on kaksi: Tuo myyjä osoitteesta LabCollector or Uusi myyjä lisäys.

• 3.1 - Jos valitset Tuo osoitteesta LabCollector valitset instanssissasi jo luodun myyjän. Joten voit lisätä tämän toimittajan napsauttamalla vihreää plussymbolia. Harmaa plussymboli tarkoittaa, että toimittaja on jo lisätty.

• 3.2 - Jos valitset Uusi myyjä lisäät uuden myyjän omaan LabCollector ilmentymä. Näkyviin tulee lomake, joka täytetään toimittajan tiedoilla, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, matkapuhelin, faksi ja sähköpostiosoite.

• 4 - Viimeinen vaihe on viesti, joka vahvistaa onnistuneen myyjän lisäämisen verkkokauppaan.

• C: Napsauttamalla ”Tietolähde“, pääset käyttämään verkkoluetteloon lisättyä CSV- ja Punch-out-luetteloa. Täällä näet taulukon, jossa on erilaisia ​​tietoja, jokainen sarake vastaa:

• 1: Cpalsta tiedoston nimellä.
      • 2: Ckolumni, jossa on CSV-erottimen tyyppi.
      • 3: Sarake, jossa on tietolähteen tyyppi: Punch-out tai CSV.
      • 4: Sarake, jossa on tietolähteen lisäyspäivämäärä.
      • 5: Sarake, joka näyttää, onko tietolähde käytössä: tietolähteen käyttöönotto;tietolähde ei ole käytössä. Vain yksi tietolähde on mahdollista ottaa käyttöön.
      • 6: Toimintoja sisältävä sarake:poista tietolähde tietolähdettä ei ole mahdollista poistaaota tietolähde käyttöön lisää tuotteita avaamalla Punch-out-käyttöliittymän

• i) YVoit lisätä uuden tietolähteen napsauttamalla sisään Lisää uusia tietolähteitä. Noudata seuraavia ohjeita:
        • 1. Ensin valitset, jos haluat Tuo CSV-tiedostosta or Käytä lävistysjärjestelmää.

• 2.1. Jos valitset Tuo CSV sinun tarvitsee vain ladata tiedosto ja valita erotintyyppi (pilkku, sarkain, puolipiste, kaksoispiste, putki, muu). Kun olet valmis, napsauta Tallenna.

• 2.2. Jos valitset Punch-out sinun on täytettävä lomake Merck-tilisi tiedoilla ja sitten tallennat.

• 3. Punch-outin aktivoimiseksi sinun on syötettävä satunnainen tuote konfiguroinnin viimeistelemiseksi. Näkyviin tulee Punch-out ja noudatat näitä vaiheita:
          • 3.1. Sinä ensin haku tuotteelle, joka käyttää sen koodia, esimerkiksi W1503-100ML (vesi).
          • 3.2. Napsautat sisään paneeli joka avaa ponnahdusikkunan, jossa on tuotetiedot.
          • 3.3. Paneelin tiedoissa voit lisätä lisää tämän tuotteen yksiköitä. Jälkisanat napsautat sisään katso paneeli.

• 3.4. Uusi sivu avautuu, jossa on yksityiskohtaiset tiedot koko tilauksesta (kaikki tuotteet lisätään ja vastaavat määrät). Jos kaikki on oikein, napsauta sisään Siirrä paneeli.

• 3.5.Voit vahvistaa tuotetiedot, jotka siirretään e-luetteloon. Päättääksesi yksinkertaisesti napsauta sisään säästää.

• 4. Viimeinen vaihe on viesti, joka vahvistaa onnistuneen CSV:n tai Punch-outin lisäämisen verkkokauppaan.

• ii) Voit määrittää tuotesarakkeet valikon tuotteet (A) voit mennä osoitteeseen Määrityssarakkeet. Kartoitus tarkoittaa, että liität tuotesarakkeen Reagenssit ja tarvikkeet -moduulin kenttään. Kuten tämä päivitys LabCollector inventaario on kattava ja automaattinen. Jokainen rivi vastaa tuotetietoja.

• 1 - Tuotetietojen sarakkeen nimi, poimittu tietolähteestä;
        • 2 - Kartoitettu on vastaava kenttä LabCollector - Reagenssit ja tarvikkeet moduuli;
        • 3 - Jokaisen rivin/tuotetietojen näkyvyys valikon tuotteissa (A). Rivi symbolilla on piilotettu, rivi, jossa on symboli näkyy valikkotuotteessa. Voit tehdä tiedon näkyvistä/piilottaa yksinkertaisesti valitsemalla/poistamalla valinnan ruudusta;

• 4- Asetusten symbolissa on mahdollista konfiguroida kartoitus. Kun napsautat kuvaketta, se avaa ponnahdusikkunan kyseiselle riville/tuotetiedoille. Jälkeenpäin valitset kentän LabCollector - Reagenssit ja tarvikkeet moduuli, johon haluat liittää, ja lopuksi tallennat sen.

• D: Kun napsautat "Tuo uusia tuotteita", sinut ohjataan rei'ityssivulle. Punch-out-työskentely tapahtuu samalla logiikalla kuin silloin, kun aktivoit Punch-out-toiminnon konfiguroinnin lopettamiseksi (valikko C kohta numero 3).
    varoitus
    Toistaiseksi yhteensopivuus Firefoxin kanssa on rajoitettu. Jos haluat käyttää tätä toimintoa, käytä incognito-tilaa tai vaihda toiseen selaimeen.
    Jos kohtaat ongelmia koria siirtäessäsi, toimi seuraavasti:

1. Siirry selaimesi historiaan.
    2. Valitse "Tyhjennä viimeaikainen historia".
    3. Valitse vaihtoehdoista "Offline-verkkosivuston tiedot".
    4. Napsauta "Tyhjennä nyt" suorittaaksesi prosessin loppuun.
    5. Päivitä sivu.

• E: Kun napsautat "Näytä tuotteet, joihin on viety LabCollector" näyttää luettelon järjestelmänvalvojan hyväksymistä ja nyt saatavilla olevista tuotteista LabCollector – Reagenssit ja tarvikkeet -moduuli.