Kuinka aloittaa Strains & Cells -moduuli? - LabCollector

YHTEENVETO:

Voit tarkistaa tietokantaamme osoitteessa miltä moduuli yleensä näyttää.

Noudata näitä ohjeita päästäksesi Strains & Cells -moduuliin:

1. Avaa Strains & Cells -moduuli

2. Avaa tietue

1. Avaa Strains & Cells -moduuli

• 1. Tämä alue näyttää sinulle nimi moduulista, haku vaihtoehtoja ja voit lisätä a uusi ennätys.
    * Tarkista tietopohjamme kuinka etsiä LabCollector.
  • 2.   vaihtoehtojen avulla voit viedä kaikki hakutulokset HTML-, CSV-, EXCEL- tai PDF-muodossa. Voit myös valita kentän, jonka haluat viedä.
        Lue KnowledgeBase-tietokannastamme, mitä ne ovat kentät ja asiakirjat.
        - -vaihtoehdon avulla voit tallentaa kaikki tietueet, joita voidaan käyttää myöhemmin LabCollector.
  • 3. Tietueet eivät yleensä näy aluksi. Sinun on napsautettava hakukuvaketta, jossa on tyhjä hakukenttä, ja näet kaikki tietueet.

2. Avaa tietue

• Kun napsautat tiettyä tietuetta, näet alla olevat vaihtoehdot.

• A. Tietueen nimi ja tiedot näkyvät täällä.
  • B. Tietueen muokkausvaihtoehdot näkyvät tässä. Lue tietokantaamme tallenteiden muokkausvaihtoehdot.
  • C. Tietueeseen liittyvät kentät näkyvät tässä. Lue KnowledgeBase-tietokannastamme, mitä ne ovat kentät.
  • D. Tämä pystypalkki tarjoaa sinulle tietueeseen liittyvät vaihtoehdot.

Tämä kuvake näyttää tietueen yllä olevan kuvan mukaisesti.
    Tämä vaihtoehto näyttää kaikki asiaan liittyvät tietueet. Jos sinulla on esimerkiksi vanhemman ja lapsen näytteitä. Sitten kaikki lapsinäytteet näytetään täällä. tai jos olet luonut linkin tälle tietueelle muissa moduuleissa, kaikki siihen liittyvät tietueet näkyvät täällä.
    Tämä on johdetun (kuten lapsi) näytteen luomiseksi. Joskus käytämme samaa näytettä erilaisiin testeihin. näin ollen päänäytteestä tulee kantanäyte ja alikvooteista tulee alanäytteitä tai johdettuja näytteitä.

Analyysi-välilehden näet täältä. Tämä voi näyttää analyysiarvon päivinä tai tunteina. Esimerkiksi bakteerinäytteen kasvunopeus. Voit lisätä valitsemasi mukautetut kentät tähän.
    *Lue tietokantaamme kuinka lisätä mukautettuja kenttiä analyysivälilehdelle.

Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä kaikki tietueelle suoritetut toiminnot. se auttaa pitämään kirjaa tietueeseen tehdyistä muutoksista ja voi auttaa noudattamisessa.

Tämä vaihtoehto auttaa sinua seuraamaan tietueen tallennuspaikkaa. Tai voit luoda tietueelle tallennuspaikan. Lue tietokantaamme, kuinka se tehdään muokkaa tallennustilaa.

Tämä kuvake näyttää tietueeseen liittyvät reagenssi- ja tilaustiedot. Voit liittää tietueen uuteen tai jo olemassa olevaan reagenssiin.
    Photobank on lisäosa LabCollector. Voit linkittää esimerkiksi kanta- ja solukuvat ja tarkastella niitä tämän vaihtoehdon alta.
    Voit linkittää näytteen Electronic Lab Notebookiin (ELN on lisäosa LabCollector). Voit linkittää tietueen tiettyyn kokeeseen, joka on suoritettu tietuekohteen avulla. Tämä auttaa sinua saamaan linkin, missä tietuekohdetta hyödynnettiin ja sen jälkeen saadut tulokset.
    Tämä kuvake yhdistää sinut Workflow (WF) -lisäosaan LabCollector. WF-lisäosa on se, jossa voit tehdä prosessistasi vuokaavion, jossa jokainen vaihe vaatii valvojan vahvistuksen. Jos tietuetta käytetään WF-lisäosassa, voit nähdä sen tilan WF:ssä täältä.

• E. Tämä vaihtoehto auttaa sinua näkemään tai luomaan kohteen säilytyspaikan mainitussa tietueessa. Lue tietokantaamme, kuinka se tehdään muokkaa tallennustilaa.
  • F. Täältä näet kaikki tietueelle luomasi linkit. Nämä linkit ovat muiden moduulien muihin tietueisiin LabCollector. Esimerkiksi jos sinulla on plasmidi tietylle bakteerikannalle. Sitten voit yhdistää plasmiditietueen plasmidimoduulista kantojen ja solujen bakteeritietueeseen. Voit lisätä linkin osoitteesta LabCollector klikkaamalla vaihtoehtoa "Lisää linkki" ja napsauttamalla "Avaa puunäkymä" -vaihtoehtoa näet tietueisiin liittyvät linkit. Esimerkiksi, kuten alla, jossa emosolulinja on SaoS-2 ja kytketty kanta on PI_SPS1_I2_Dc1 ja siihen liittyvä vastaava plasmidi.