Kuinka aloittaa Reagenssi & Supplies -moduuli? - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

YHTEENVETO:

Voit tarkistaa tietokantaamme osoitteessa miltä moduuli yleensä näyttää.

Näin reagenssit ja tarvikkeet -moduuli näyttää.
*Tietuet eivät yleensä näy aluksi. Sinun on napsautettava hakukuvaketta, jossa on tyhjä hakukenttä, ja näet kaikki tietueet.

Noudata näitä ohjeita päästäksesi reagenssi- ja tarvikkeet -moduuliin:

1. Avaa reagenssit ja tarvikkeet -moduuli

2. Avaa tietue

1. Avaa reagenssit ja tarvikkeet -moduuli

• 1. Tämä alue näyttää sinulle nimi moduulista, haku vaihtoehtoja ja voit lisätä a uusi ennätys.
     * Tarkista tietopohjamme kuinka etsiä LabCollector.
       - 1.1 Voit skannata irtotavarana/eränä vastaanottamasi reagenssin erän/erän viivakoodin ja tehdä nopean varastonpoiston.
  • 2.   vaihtoehtojen avulla voit viedä kaikki hakutulokset HTML-, CSV-, EXCEL- tai PDF-muodossa. Voit myös valita kentän, jonka haluat viedä.
        Lue KnowledgeBase-tietokannastamme, mitä ne ovat kentät ja asiakirjat.
        - -vaihtoehdon avulla voit tallentaa kaikki tietueet, joita voidaan käyttää myöhemmin LabCollector.
  • 3. Tietueet eivät yleensä näy aluksi. Sinun on napsautettava hakukuvaketta, jossa on tyhjä hakukenttä, ja näet kaikki tietueet.

2. Avaa tietue

• Kun napsautat tiettyä tietuetta, näet alla olevat vaihtoehdot.

• A. Tietueen nimi ja tiedot näkyvät täällä.
  • B. Tietueen muokkausvaihtoehdot näkyvät tässä. Lue tietokantaamme tallenteiden muokkausvaihtoehdot.
  • C. Tietueeseen liittyvät kentät näkyvät tässä. Lue KnowledgeBase-tietokannastamme, mitä ne ovat kentät.
  • D. Tämä pystypalkki tarjoaa sinulle tietueeseen liittyvät vaihtoehdot.

Tämä kuvake näyttää tietueen yllä olevan kuvan mukaisesti.
    Tämä vaihtoehto näyttää kaikki asiaan liittyvät tietueet. Jos sinulla on esimerkiksi vanhemman ja lapsen näytteitä. Sitten kaikki lapsinäytteet näytetään täällä. tai jos olet luonut linkin tälle tietueelle muissa moduuleissa, kaikki siihen liittyvät tietueet näkyvät täällä.
    Tämä vaihtoehto näyttää reagenssiin tai tarvikkeisiin liittyvät erät. Esimerkiksi tilaamme usein kärjet tai pipettejä tai tiettyjä kemikaaleja irtotavarana (erät), joten voit luoda ja nähdä erät täältä.
      Tämä vaihtoehto näyttää reagenssiin liittyvät riski- ja turvallisuustiedot.
    Tämä vaihtoehto auttaa sinua seuraamaan tietueen tallennuspaikkaa. Tai voit luoda tietueelle tallennuspaikan. Lue tietokantaamme, kuinka se tehdään muokkaa tallennustilaa.
    Tämän vaihtoehdon avulla voit liittää tietueen uuteen tai olemassa olevaan tietueeseen moduulissa.
    Voit linkittää näytteen Electronic Lab Notebookiin (ELN on lisäosa LabCollector). Voit linkittää tietueen tiettyyn kokeeseen, joka on suoritettu tietuekohteen avulla. Tämä auttaa sinua saamaan linkin, missä tietuekohdetta hyödynnettiin ja sen jälkeen saadut tulokset.
    Tämä kuvake yhdistää sinut Workflow (WF) -lisäosaan LabCollector. WF-lisäosa on se, jossa voit tehdä prosessistasi vuokaavion, jossa jokainen vaihe vaatii valvojan vahvistuksen. Jos tietuetta käytetään WF-lisäosassa, voit nähdä sen tilan WF:ssä täältä.
    Jos reagenssia käytetään Lab Service Management (LSM) -lisäosassa, näytteen tila LSM:ssä näytetään tässä.

• E. Tämä vaihtoehto auttaa sinua näkemään tai luomaan kohteen säilytyspaikan mainitussa tietueessa. Lue tietokantaamme, kuinka se tehdään muokkaa tallennustilaa.
       -E.1: Tässä näkyy myös hälytyskuvake, jos reagenssi tai syöttö on saavuttanut vähimmäismäärät.
        *Katso KB:t luoda putkia ja asettaa hälytyksiä.

*Katso KB:t kuinka kopioida/kopioida laatikoita varastossa.
    • F. Täältä näet kaikki tietueelle luomasi linkit. Nämä linkit ovat muiden moduulien muihin tietueisiin LabCollector. Voit lisätä linkin osoitteesta LabCollector klikkaamalla vaihtoehtoa "Lisää linkki" ja klikkaamalla "Avaa puunäkymä" -vaihtoehtoa näet tietueisiin liittyvät linkit. Esimerkiksi kuten alla.