Erän näytelinkitys LSM:ssä laadunvalvontaa varten - LabCollector

Hae tietokannasta avainsanan mukaan

Sinä olet täällä:
← Kaikki aiheet

Lab Service Manager (LSM) esittelee ominaisuuden, joka mahdollistaa näytteiden linkittämisen tiettyihin eriin. Tämän ansiosta käyttäjät voivat suorittaa laadunvarmistusprotokollansa yhdistämällä näytteitä määrättyihin eriin, mikä parantaa jäljitettävyyttä ja laadunvalvontatyönkulkuja varmistaen samalla paremman säädöstenmukaisuuden. Tässä tietokannan artikkelissa käsitellään tämän ominaisuuden aktivointia ja käyttöä LSM:ssä.

• Lot-Sample Linking -ominaisuuden aktivointi
  • Erä-näytteen linkitysominaisuuden käyttäminen
  • Parannettu näkyvyys ja jäljitettävyys

Lue KB työluettelokuvakkeiden takana olevasta merkityksestä.

Kaikki toimialat pitävät erittäin tärkeänä laadunvalvontaa tuotteidensa turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. LSM esittelee ominaisuuden, joka mahdollistaa näytteiden yhdistämisen tiettyihin eriin. Tämä auttaa lisäämään laadunvalvontaprosessien tehokkuutta ja tarkkuutta, mikä vahvistaa säädöstenmukaisuutta.

Erä-näytteen linkitysominaisuuden aktivointi:

• Aktivoidaksesi erän näytteen linkitysominaisuuden, sinun on ensin avattava LSM:n asetuspaneeli. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Järjestelmänvalvoja -> Asennus (kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy).

• Etsi hallintapaneelista "Työhakemukset”-osio, joka hallitsee työhön liittyviä määrityksiä ja asetuksia.
  • Löydät sitten vaihtoehdon nimeltä "Linkitä näytteitä eriin“, ota tämä vaihtoehto käyttöön ottaaksesi ominaisuuden käyttöön ja aktivoi näin erän näytelinkitystoiminnon LSM:ssä.

Erä-näytteen linkitysominaisuuden käyttäminen:

• Kun erän näytteen linkitysominaisuus on otettu käyttöön, voit jatkaa työn lisäämistä LSM:ssä.
  • Työpaikkojen luomisprosessin aikana käyttäjiä kehotetaan valitsemaan erät yksittäisiä näytteitä varten. Vain paljon PIDÄ tila voidaan valita, varmistaen, että näytteet yhdistetään materiaaleihin, jotka odottavat laadunvalvontatestausta.

• Valinnan jälkeen valittu erä liitetään vastaavaan otokseen, mikä luo selkeän yhteyden niiden välille LSM:ssä.

Parannettu näkyvyys ja jäljitettävyys:

• Kun näytteitä on yhdistetty eriin, käyttäjät voivat visualisoida nämä linkit LSM-työliittymässä. Tämä tarjoaa välittömän näkyvyyden näytteiden ja vastaavien erien testaustilanteeseen.
  • Linkitetyt erät näkyvät myös näytteeseen liittyvässä moduulissa (esimerkiksi R&S). Näin varmistetaan, että käyttäjillä on käytettävissään asiaankuuluvat tiedot raaka-aineiden testaustilanteesta.

• Voit myös päättää esitellä näytteeseen liittyvän erän PDF-raportissasi lisäämällä alla olevan tagin raporttisi malliin ##sample_lot##

Lisää aiheita: